🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 093
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 320
Спрямо списъка, кой трябваше да си ходи днес?

Горджъса трябваше да е още след Силви.
След нея Киара, Барбара и чак тогава Теа ама ей ги на.

# 1 321
Направо ни заливат с Вики. Ако тя е най-интересното, което могат да покажат, значи сезонът наистина е зле.

# 1 322
# 1 323
Каква Република е България?
Магдалена: Президентска Република.

Е, не...
Ми не са актуални тези въпроси, да ги питат нещо по-съвременно, там кой е цвета на Панетоне за годината, такива неща.

Не, не, не, не. Не знам дали правилно хванах, ама ставаше въпрос за стихотворение на Ботев и беше написала '' О, Шипка'', сиреч Опълченците на Шипка на Вазов.

Мале...мале....

Не, че съм видна интелектуалка, ама ако съм на Алек, ще избягам с двеста. Не може да си толкова необразован.

# 1 324
Обаче ми е едно интересно. На кака Магда най-големите ѝ приятелки станаха хлапетата Екатерина и Валерия. Що не комуникира с хора близки до възрастта ѝ.

# 1 325
  • България
Обаче ми е едно интересно. На кака Магда най-големите ѝ приятелки станаха хлапетата Екатерина и Валерия. Що не комуникира с хора близки до възрастта ѝ.

те останаха там само тя и Нани.

# 1 326
Понеже ѝ завиждат. 😁

# 1 327
  • here and now
Щот е по-лесно да комуникираш с близки до акъла.
Сигурно и те не могат да режат чушки Mr. Green

# 1 328
Защото не е необходимо?

# 1 329
Явно рециталите няма да приключат, но ще има и бисери от изпита...

# 1 330
  • България
Този сезон е толкова скучен, че няма какво да се обсъжда за Маги и Нани.

# 1 331
О, Шипка. Даже името на одата не знае..
Това не беше ли пицария? 😂😂😂

# 1 332
Аха да харесам Маги днес и тя започна с "Не може постоянно все аз да получавам първа роза..." Маги, отгоре на какво имаш такова високо самочувствие?

# 1 333
Явно рециталите няма да приключат, но ще има и бисери от изпита...
Няма, този сезон пазят скучните и изхвърлят интересните.

# 1 334
Е то по същата логика Виктория какво прави в компанията на Барбара и Киара,които до скоро и пееха за жълтите зъби.. Лягат спрямо ситуацията,туй то.

Общи условия

Активация на акаунт