🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 080
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 350
Коментар от Инстаграм, смея се с глас 😂

” Точно Надя да обяснява кой ще се
    оплаква на класния"... ох че си проста.
    Да сьберем пари да помогнем на Силви за тия наемни биячи дето й беше замислила.”
Простотията и тук във форума е с връх . А имахме спасение от демонстрирания примитивизъм в соц. мрежи .

# 1 351
Миленка се отърва!

Никога няма да вляза да се меся в спор, като на Теа и Вики, единствено мога да помоля да го водят по-тихо.

Магдалена ми става все по-противна, а в промото за другата седмица явно и на момичетата са избили чевиите.

Горджъса вече е толкова досадна, че не знам Алек как я търпи.

Аз харесвам Виктория. Знам, че тук се потрисат, но нека потресените се отбележат под моя пост и ако са твърде много, ще си изтрия регистрацията.

Барбара има много хубаво лице. Ако няма тази набита фигура и грубо излъчване, щеше да е много различна.

# 1 352
  • На Изток от Рая
Ако утре Магда се оплачи на Сашо от Надя и Йоана, 100% едната си ходи.

А Магда как може да е толкова необразована

оплачи
Всичко може.
Туше! Виновен съм. 🤝
Няма да го корегирам, за да се вижда, че съм сбъркал. Няма тука Йоанини работи да правим.
Ако трябва да сме коректни, се пише коригирам, ама няма да придиряме, заради Йоана😀

# 1 353
Пишете, че Вики все се изкарва жертва. Гледайте Теа в НадкасТ. Тя никога за нищо не е виновна.

# 1 354
Ма какво й е на Горджи бе.. нареди си махленките един път. Мене пък ме изкефи. Да мигат там четворката. Гледам със закъснение де, може и да ме разочарова 😀

# 1 355
Гледам със закъснение. Качили са епизод от ‘След церемонията’ с Милена и на снимката е разревана. Нямало една чиста душа там.

# 1 356
  • here and now
Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░, харесах ти поста, но Виктория не мога да я харесам.
Не се потрисам, всеки има право да харесва или не харесва каквото иска.
С останалото, което си написала, съм напълно съгласна.

# 1 357
Аха да харесам Маги днес и тя започна с "Не може постоянно все аз да получавам първа роза..." Маги, отгоре на какво имаш такова високо самочувствие?

И аз съм се чудила, явно ще е, че няма никакво покритие... Не си отиват като двойка, ама грам. Все си мисля, че тя и Киара са хора на продукцията.
Според мен едва ли Алек взима решенията кога коя да си ходи ..

На Маги явно предстои да ѝ дадат хапчето за параноя 😂

Ако има и против фалш и него може.

Има ли къде да видя т.нар. дълго промо? Аз открих само едно, което е около 40 секунди

И аз искам да го видя, любопитно ми е коя ще е на среща...
Аз насред детски писъци написах не достатъчно ясно. Имам предвид дългото промо за сезона. Мисля си, че ако го видя и на база развоя до сега ще отгатна топ 5.

# 1 358
Гледам с едно око , но Виктория има топ попадения . Не случайно и дават толкова синхрони  продуцентите .
Кристина е тра ла ла . Карикатура без Профи бъдеще Simple Smile

# 1 359
Писах в спойлерите коя е на среща.
Под "дългото промо" вероятно визирате промото за целия сезон, което беше 10 минути? То е в първия епизод, има го качен в playtube.

# 1 360
Маги, нали нямаше тефтер? 😁
Милата като е тя на пангара и вече има тефтер, много е видно вече как се опитва да ги провокира винаги уж с мисъл за Алек да му е комфортно и как вкарва чувство на вина, ако някоя има мнение, каквото и да било мнение, се използва срещу човека, много ниска топка. Това предаване днес толкова ми опротивя с манипулативните си игрички, липсата на мъжка енергия в сашко и ми даде доста уроци. За 1 година го гледам, виждам колко е важно да сме смирени и нежни към мъжете, да ги уважаваме, руската школа нали.. но всъщност няма никакво уважение там, няма смиреност, всичко е една манипулация, лъжене, мазане, хитруване, за да чуе мъжа каквото би искал. Мъжете са лесни, сгодна женица, задължително красива, ако има и интелект добре, но сложени две жени, едната красива но по слаба в интелекта, пак избира по- красивата първосигнално. Колкото и да манипулира такъв мъж Мария, тя няма шанс спрямо русото, сексуално ще я употреби и ще си каже бе нещо липсва.
Мнението ми за Йоана беше лошо, но след тия тъпотии които наговори на Кристина, ми опротивя направо. Мазната Надя, която има интелект, но е с много гадна душичка също. Имаха нужда някой да им се опълчи, просто Кристина не я харесва Алек и ще си замине скоро, но тия двете Хелга и Флик са си и в живота така, подмолни, нагли, отвратителни и в крайна сметка ниско ниво заради злобата им. Жалко очаквах повече от Надя, но си е дъно и двете с Йоана са като в 10 клас и имат нужда от някой да ги сложи в пътя. Но пък живота Не е справедлив, и Алек ще си намери точно каквото заслужава, не ми е любимец..

# 1 361
Сега започвам да гледам аз.. На груповата среща съм, еми кви са тези гащи по които играят, то на всички задниците са им отвън хахахха, много унизително, стана ми кофти за момичетата, честно.

# 1 362
Само аз ли виждам най-голяма страст и химия между Алеко и Мария? Може и да е чисто креватно ама има я , нали?

# 1 363
  • България
Като стана дума за лична хигиена и оставяне на мръсно бельо в банята: тези момичета не се ли подготвят 2-3 дни по-рано преди да им дойде. Малко мисъл е нужна, за да си спасиш бельото, достойнството и да ти е комфортно.

# 1 364
Като стана дума за лична хигиена и оставяне на мръсно бельо в банята: тези момичета не се ли подготвят 2-3 дни по-рано преди да им дойде. Малко мисъл е нужна, за да си спасиш бельото, достойнството и да ти е комфортно.
[/quote

Фере,че е кофти да намериш мръсни гащи-факт. Ама колко пък дамско е да го упоменаваш в национален ефир? Дъното са тия,толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт