🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 146
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 260
  • here and now
Да задам един екзистенциален въпрос. Има ли някой, който да изслушва докрай брътвежите на Наум? 😆
Аз съм развила рефлекс. Като го видя и рязко оглушавам.

# 1 261
На мен пък за пръв път ми хареса изявата на Наум Joy

# 1 262
  • България
Днес розораздаването е по-интересно от минали пъти, защото има разместване в Евровизията.

# 1 263
  • Бургас
Някой ще обясни ли какво забога имате предвид под ''руската школа''

Казват, че Рускините/украинките от малки едва ли не ги учат как да съблазняват мъжете, как да ги омайват, да ги оплетат в мрежите и т.н. Един вид, че са професионалистки в областта на съблазънта(има ли такава дума?😀) и това им е като школа, по учение как да прелъстяват. Поне аз така знам.
каква руска школа. Глупостите. Всяка нормална жена знае, че мозъка на мъжа е в гащите и после може да го обработва като памук. Елементарно!

Изобщо не всяка жена знае, но може сега по-младите вече да са обучени.Кобилкина отдавна проми мозъците на много българки, да не мислите, че сама си ги е измислила нещата, които преподава.Да, те не са открили топлата вода, но са развили нещата до доста висока степен и изобщо не се "играе" на ниво гащи.

Мария както беше много "страстна",  "разкрепостена", "загоряла", днес е "невинна", "срамежлива", розова и романтична, клепа и не казва.Всичко е с цел  да го обърка /това става на подсъзнателно ниво, мозъкът започава да се объркав/.Днес едно, утре друго.Така обектът се въвлича и започва да мисли за теб, без да иска.Разбира се ако имаш насреща си, човек, който не е запознат с тези номерца.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 22:52 от Галчудо

# 1 264
Това на Надежда беше кринджаво. Защо се чувства длъжна да си криви цялото лице постоянно?

# 1 265
  • Paris
От всички ергени досега май Алек показва най-много характер.

# 1 266
Да задам един екзистенциален въпрос. Има ли някой, който да изслушва докрай брътвежите на Наум? 😆

Историите са много хубави, обаче Наум ги разваля. Не става за актьор това момче. Голям сухар е, а и вече е започнал да  "чичее". Сори, годините са си години.

# 1 267
  • България
Това на Надежда беше кринджаво. Защо се чувства длъжна да си криви цялото лице постоянно?

За да си покаже всички корекции по лицето.

# 1 268
Офф, така се лензи Виктория пред Алек!

# 1 269

Или просто всяка корекция се бори за независимост

# 1 270
Офф, така се лензи Виктория пред Алек!
И клепа с едно око! Satisfied

# 1 271
  • Paris

Според мен скоро и тя ще се окаже нестабилна 😀

# 1 272
  • България
Киара и Барбара докога ще седят на почивка?

# 1 273
Коментар от Инстаграм, смея се с глас 😂

” Точно Надя да обяснява кой ще се
    оплаква на класния"... ох че си проста.
    Да сьберем пари да помогнем на Силви за тия наемни биячи дето й беше замислила.”

# 1 274
Криси или жената със странния глас ще стягат багажа май.

Общи условия

Активация на акаунт