🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 065
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 395
Е, парична, най-вероятно. Grinning Не знам кой би изтървал такъв участник, когато си изкарва хляба с това.

# 1 396
Като стана дума за лична хигиена и оставяне на мръсно бельо в банята: тези момичета не се ли подготвят 2-3 дни по-рано преди да им дойде. Малко мисъл е нужна, за да си спасиш бельото, достойнството и да ти е комфортно.

98% съм сигурна, че единствено 2- 3 от тях си следят цикъла. Другите са на принципа гА дОди.
При положение, че всяка трета жена страда от поликистоза и там са под стрес (липса на сън, лоша диета и т.н.), си намерихте много интересно нещо, за което да ги шеймвате - че не си следят цикъла и някоя е била изненадана от него…
Иначе женски форум.

# 1 397
Горджъса е като вол, дебелокожа, бавно се разярява (докато се усети какво е станало конфликта е свършил, но НЕ, тя сега разбрала и трябва да го дъвче), много мудно мислене и реакции, но пък волска упоритост. Не тър пи ма.

# 1 398
  • Plovdiv
Наум ми е като учениците дето излизат да четат творби пред съучениците си в класа. Чудя се коя от зъзнещите в публиката първа ще го натресе с нокаут?
Ето и идея за следващата анкета 😀

да,все едно излиза на рецитал Sweat Smile

Момичетаааа,моята шампионка по здрави нерви Екатерина Sweat Smile вчера скъса корабните въжета Sweat Smile И кой я накара да си изкара нервите -Горрджъсаааа!!!! Sweat Smile Това Кате дето никой не може да го събори и има самообладание като на сфинкс нашия Горджъс направо го подлуди Satisfied Satisfied Satisfied

Ох ,не мога Laughing

Значи!Горджъса я обявявам за най-дразнещото и досадно същество на планетата!!!И тук в тази серия измества от трона съвсем достойно кака ви Силви!!!!

# 1 399
Горджъса е просто поредната неприятна личност в къщата. Предполагам, че никоя от нас не би искала да има такава жена в обкръжението си. На синхроните ми звучи точно както звучат и участниците в Хелс китчън- заучено и фалшиво.

# 1 400
Горджърса е такъв типаж, който, ако ти е приятелка, през цялото време ще държи тя да говори.🙂 Ще ти обяснява за ползата от овесените ядки за закуска, както и модерното в момента - да фастваш. Противно на думите ми, които казах преди време по неин адрес, всъщност аз харесвам такива хора. Обичам неангажираността, която създават в атмосферата с банално скучните си битови приказки. Те са моята връзка със Земята, моята връзка с посредствеността.. За разлика от повечето хора, мен брътвежите не ме дразнят, а ми действат като бял шум.
Та Горджърса би ми била идеална за приятелка в компания - тя ще насочва вниманието към себе си, изтъквайки се и взимайки думата, а аз, макар тялом да присъствам, вътрешно ще се радвам на слънцето, което грее само за мен в този момент!
Така описано, си давам сметка, че мога да издържа дори Теа. Ех, това моето добро сърце..!

# 1 401
Ох,ако Мария му каже,че е мъж ще умра😆
Честно, мислех, че това ще му сподели.
Гнусният горджъсов глас и нареждане още ми кънтят в ушите, отвратително е това същество.

# 1 402
Аз всеки път се смея като дойде на края на церемонията и пита Алекс за коя е последната роза, и изчезва на секундата. Нито девойките поглежда, нито ергена. Все едно, че изобщо не го интересува. То това е ясно, ама малко драматизъм може да внесе. А той направо в движение пита, прави завой и дим да го няма. Smiley Sweat Smile Sweat Smile

Наум ми е като учениците дето излизат да четат творби пред съучениците си в класа. Чудя се коя от зъзнещите в публиката първа ще го натресе с нокаут?

# 1 403

да,все едно излиза на рецитал Sweat Smile

Момичетаааа,моята шампионка по здрави нерви Екатерина Sweat Smile вчера скъса корабните въжета Sweat Smile И кой я накара да си изкара нервите -Горрджъсаааа!!!! Sweat Smile Това Кате дето никой не може да го събори и има самообладание като на сфинкс нашия Горджъс направо го подлуди Satisfied Satisfied Satisfied

Ох ,не мога Laughing

Значи!Горджъса я обявявам за най-дразнещото и досадно същество на планетата!!!И тук в тази серия измества от трона съвсем достойно кака ви Силви!!!!
Едва ли са по-дразнещи от феята.

# 1 404
Добро ютро,нострадални!Имам рожден ден и ви черпя по едно.Пък вие ще решите дали ще ме състрадавате или ще бъдете емпатични.JoyОчаквам поне една Flowers Rose от мъжовете тук..като го няма Алек.
Скрит текст:
,
Пак ще вметна аз съм за любовта.Нека има целувки,прегръдки,флирт.Стига скандали и напрежение та малко ли ни е в реала.И освен с Мария очаквам и с Нана и Магда нещо по така..Стига се държали като девици в 6-ти клас. Grinning Пък той накрая ще избере коя я бива не само в пърхането на мигли,ами и в други работи...Какво си помислихте сега?Говоря за правене на салатки,да му закърпи някой чорап...такива работи.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще поработя и отивам да празнувам,хубав уикенд на вас!

# 1 405
Амбър ,честит да ти е празника и да има много дзън- дзън!

# 1 406
и да има много дзън- дзън!
И цър-пър! Joy

# 1 407
Честит рожден ден,Амбър!
Много рози, вино и лИбоФ! дзън-дзън, мацо!

# 1 408
Абе малко ми беше антипати, ама с това хубаво просеко...
Наздраве! И честита да си! Здраве и късмет! Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Champagne

# 1 409
  • София
Наздраве, Амбър, да ти е честит рожденият ден!

Мария бая си поигра с Алеко снощи, не съм убедена, че на всеки мъж би му допаднало това. Наистина кой знае какво му е минало през главата, след всички "разкрития" през сезона Joy

Общи условия

Активация на акаунт