🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 084
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 380
Ако утре Магда се оплачи на Сашо от Надя и Йоана, 100% едната си ходи.

А Магда как може да е толкова необразована

оплачи
Всичко може.
Туше! Виновен съм. 🤝
Няма да го корегирам, за да се вижда, че съм сбъркал. Няма тука Йоанини работи да правим.
Извинявам се, ама  корИгирам  трябва да е👍

# 1 381
  • София
Йоана сама се нарече малоумна, а сега друга история разказва.
Време им е да си ходят двете с Надя. От там, директно на психиатър, имат сериозни отклонения от нормата тези момичета.

Напротив, Криси наистина го каза заедно с “катерица” за Надя и други подобни глупости,- успяха да извадят “ камък”-а  от равновесие, признавам им го.

# 1 382
Гледах Теа в Надкаст-каза, че Виктория час и половина я е нареждала със супер грозни нападки, които са били толкова грозни, че не са излъчени.

# 1 383
Кристина е една досадница, ама надя и йоана са оптималните mean girls от даскалото.

И тя добре ги нареди като не млъкна.

Теа в надкаста не можах да изтрая, самият глас е дразнещ. А те изобщо не й опонираха  само неделчо се опитваше да прави диалог, ама няма как.

# 1 384
  • България
Гледах Теа в Надкаст-каза, че Виктория час и половина я е нареждала със супер грозни нападки, които са били толкова грозни, че не са излъчени.

Предлагам да не вярваме на една дума, излязла от нейната уста

# 1 385
Къде гледате видеата след напускането?

# 1 386
Ох, неудобно ми стана да гледам Горджъса. Много е странна.

Надя и Йоана са ужасни латерни и те. Язък за задника.

Ооооох, всички ме дразнят, Алек и той, никой му влияел на решенията, бившата мутреса го върти на пръста си. Дечко.

Екатерина и Валерия, защото си мълчат, ми харесват тези дни. Grinning

# 1 387
Всички обясняват, че монтажът е виновен. Тя и Силви до последно отричаше нещо да е казвала и твърдеше, че няма доказателства. 😁
Щом като и едно момиче в къщата не пожела да защити Теа, значи отдавна много е прекалила. Как беше? Ако никой не те харесва в къщата, значи има защо. Това го твърдят (по принцип) от НадкасТ, които само звезди не ѝ сваляха. Голямо мазнене.

# 1 388
  • Sofia
О, Шипка. Даже името на одата не знае..
Това не беше ли пицария? 😂😂😂
Беше, беше, и още е. 😂 Знае ги Магдето нещата, какво разбирате вие! 😂😂😂

# 1 389
  • София
Много скучен епизод. Много скучен сезон. Даже не ми се коментира вече.

Горджъс, опита се да се прави на интересна и като не й се получи, изтрещя. Противна, но каза и много верни неща.
Надя и Йоана, селската инквизиция.
Тая Магдалена е най-безполезното същество.

Изключително тъп сезон. Само неприятни образи. Грам не ме интересува кой ще гонят, какво ще става и кой ще бъде избран. Тотален провал.

PS: Гледах 5 минути НадКаст. Големи фенове на Теа тез двамата, много я подпряха (друг израз ми идва). Тя предполагам се е изкарала света вода. И там не си заслужава гледането.

# 1 390
Аз пък не смятам, че чак толкова сваляха звезди в Надкаст. Гледаха да я държат в добро настроение и да насочват разговора. Видно е, че най-малкото нещо и раздразнение я отклонява от мисълта и започва да говори 2 часа в друга посока. Как да интервюираш такъв човек? То тя не се съгласява с неща, които тя е казвала, не помни сумати работи, обръкана е, според мен много е надигала чашката..

# 1 391
  • София
Според мен си личеше, че й се кефят и говорят в нейна полза. Те имат право да си водят както решат, но на мен не ми е интересно да гледам това. Иначе е вярно, че трудно се интервюира такъв човек, но просто не смятам, че това беше причината.

# 1 392
  • софия
Брутро, състрадалци!
 Днес увеличаваме бонбонките. До успокоителните тургам и едни хапчета за глава.
 Снощи бях, като на парламентарен контрол. Карадайъ, като хвана микрофона и не го изпусна до последната секунда. ( откакто прочетох това сравнение за Горджъса, всеки път се хиля до несвяст започне ли да каканиже)
 Напрегнатите минути в които Мария се очакваше да направи най-страшното признание ги оползотворих търсейки адамовата и ябълка.
 Миленка имаше синхрон на смъртта. Мисля, че даже я изкараха късно. От две седмици вече започна да се набълбуква. Дано лесно е преминала през отхвърлянето. Ще я чакам с нетърпение в подкастите.
 Успях и да ви изчета от снощи. Благодарско, че сутрешното кафе ми мина с една широка усмивка.
  Сега тръпна от нетърпение как леля Минка флюбената ще блесне с общата си култура в следващия епизод. Не знам, колко са му платили на Тушака за да я направи главен герой в този сезон, но определено и го изкарва през носа.
 Хубав ви петък, страдалици и страдалясници. Имаме почти цяла седмица да оправим травмите от последните два епизода и с нови сили да се наредим по диваните.

# 1 393
На мен ли ми се стори или Алек избегна целувката на Надежда?

# 1 394
Аз пък не смятам, че чак толкова сваляха звезди в Надкаст. Гледаха да я държат в добро настроение и да насочват разговора. Видно е, че най-малкото нещо и раздразнение я отклонява от мисълта и започва да говори 2 часа в друга посока. Как да интервюираш такъв човек? То тя не се съгласява с неща, които тя е казвала, не помни сумати работи, обръкана е, според мен много е надигала чашката..

Ми защо да е нужно ..ква пък е тая нужда, че не я разбирам. Не е задължително да я канят...

Общи условия

Активация на акаунт