🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 058
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 410
Още ми кънти гласа на Горджъса, тази интонация и "подбрани" думи, за да засилят смисъла според нея, като "предприемам да тренирам"

Но вижте една гледна точка. "Няма да позволя" така се набива, че може да се окаже полезно на някой, който му трябва resilience (устойчивост)... срещу нещо... Може да реши преследва кариера на motivational coach  - хаха, нали и това каза вчера.

# 1 411
Е, какво толкова пък го шашна Мария?! Да му се мята и да го целува така, да не би да е щото въобще не си пада по него, та чак пък изненадан Алеко?! Не са си говорили за плетки до сега, пък изведнъж влюбена.

*Амбър*, здрава и щастлива бъди! 🎂🍀💐

# 1 412
Снощи съм заспала тъкмо, когато Алек покани Йоана на среща? Има ли смисъл да връщам или не изпускам нищо интересно?
В това епизод Надя и Йоана бяха ужасни, наистина по гаден начин провокираха Горджъса, бях аха на косъм да изненадам себе си и да съм на нейна страна. И дойде коктейлът. Ей,тая като лудите - като хване една тема и не спира.
Йоана мисля, че всъщност тя е тарторката  в четворката. Ужасна беше вчера, ужасна

# 1 413
Ей,Амбър, честитооо!🌻🌺🌹🥀🪷🌷Бъди здрава и обичана!😘

# 1 414
  • София
Между другото, забелязвате ли как Нани вече перманентно стои с отчаяно изражение, което казва, "Боже, как попаднах тук и колко още мога да изтърпя"?

# 1 415
Дорутро и от мен! Амбър, happy birthday 🎂 Бъди здрава и щастлива!
Аз снощи бях много изненадана от признанието в лИбоф на Марийка. Честно, очаквах драма в стил “родила съм се момиче в грешно тяло”. Той и Алек май нещо такова си помисли 😂 Не му е лесно на човечеца!
И Горджъса ни тури капака снощи. Много дразнеща е, направо ми изстърга нервите таз мома. За мен от всички там тя е с най-нереалистични представи за себе си! Няма по-грозна от нея във всички три сезона, за интелекта да ме говорим. Обаче, самочувствие до небесата! Че и сценарий написала! За Холивуд!

# 1 416
На Нани стратегията ѝ беше да си мълчи, каквото и да става.
И после се пропука
Сигурна съм, че на живо си изказва мнението за всяко нещо и изобщо няма тоя хрисим вид, към който се придържаше в началото на сезона

# 1 417
Нямало е с какво да запълнят този епизод и за това измислиха този скандал. Супер се възползваха от един от последните останали психически лабилни клоуни, сам измислил прякора си - Горджъс. Не беше много трудно за Надя и Йоана да постигнат търсения ефект, предвид факта колко глупавичка е Горджъса и за нея остана единствен вариант да повтаря назидателно като селска даскалица речниковия си запас от 7 думи и половина в продължение на два часа. Иначе съм безкрайно съгласна с предишно мнение, че Кристина е най-възрастната 27-годишна.

# 1 418
  • София
Забравих да спомена разговора с Магдалена, която на въпрос какви са интересите й и какво й се е случвало в живота, отново започна да разправя за гаджето, дето й изневерявало. Тази жена е пълна боза с изключително кух живот. Опитва се да разбере какво ще му хареса на Алек да чуе, то понеже той не дава много жокери, минава на сълзливи драми. Блякс.

# 1 419
Аз така и не разбрах Магдалена всеки път за един и същи мъж ли разказва, или са различни? И как не и е неудобно да си разправя, че е била държанка, не знам?!

# 1 420
  • Plovdiv
На мен пък много интересно ми стана когато той и каза -разкажи ми за живота си ,искам да знам всичко за теб?И тя започна -ами имах една връзка с един мъж и т.н.Извинявай освен мъжете нищо друго ли няма в живота ти което си правила и за което можеш да разкажеш? Open Mouth

За мен Йоанна и Надя са най-слабите играчи.Препоръчвам им да не правят никакви напъни за да изпъкнат защото само се излагат.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 10:37 от Penelope77

# 1 421
Горджъса е като вол, дебелокожа, бавно се разярява (докато се усети какво е станало конфликта е свършил, но НЕ, тя сега разбрала и трябва да го дъвче), много мудно мислене и реакции, но пък волска упоритост. Не тър пи ма.

За мен тази жена не е добре. Признак: Не се усеща коя е, къде е и какво прави. Силви, която наричаха луда, се бъзикаше със себе си, Криси -не. Взели са я за бъзик на останалите, когато скучаят

Тя си вярва, че амебчо може и да избере нея, ако се “ поопознаят“ малко повече. Тя ми стои като майка му, която не одобрява нито една кандидатка накрая

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 10:46 от dsfds

# 1 422
Толкова вече никоя да не ми харесва, просто се чудя коя ми е най-противна. Мария е силна претендентка и визуално и като държание и мислене. Надя и тя - в този епизод не знам от грима ли беше или нещо се беше подула, много зле изглеждаше. Йоана има супер злобен вид, Кристина е да не кажа и аз нещо друго, но като свекърва от индийски сериал. Между ушите на Киара пък дава на късо Sad Но не мога да отрека, това е най- интересния сезон. Най-накрая наистина има и скандали и интриги. Миналата година едвам ги издържах ония добродетелните откачалки.
За спора Теа/Виктория аз също не бих се намесила. Най- много да го приемеш емоционално и да злепоставиш себе си или някой да реши, че взимаш страна и да те приобщи към някой, с който иначе нямаш много общо. Даже ме дразни тази мода, която наблюдавам напоследък - на всяко гърне мерудия. Снима се всичко, поства се в интернет, непознати хора се намесват в ситуации, в които нямат нищо общо да покажат и те колко са благородни. Толкова ли м е скучно или това са някакви демонстрации не знам. В спора на двете дами се ръсеха обиди, но аз не го намирам за по-фрапантен от повтарянето във всяка серия как жена над 30 е негодна, дърта, не заслужава да живее едва ли не. Това хич не е насаждане на дискриминация и омраза, нали, но всички са доста ок с него и не гонят никой за такива изказвания. То ако гонеха Надя да е отлетяла още втория епизод.

# 1 423
Милена в момента по БТВ.

# 1 424
  • София
Милена мисля, че сама каза, че иска да си тръгне на срещата, когато заяви, че иска да продължи напред. Много правилно решение на предаването. Дано намери сходна душа, която да й даде любов

Общи условия

Активация на акаунт