🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 036
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 425
Забравих да спомена разговора с Магдалена, която на въпрос какви са интересите й и какво й се е случвало в живота, отново започна да разправя за гаджето, дето й изневерявало. Тази жена е пълна боза с изключително кух живот. Опитва се да разбере какво ще му хареса на Алек да чуе, то понеже той не дава много жокери, минава на сълзливи драми. Блякс.

Магдалена цял живот ще си бъде държанка. Поведението й не показва друго. Има нещо обсебващо в нея, а да не говорим тези стабилни пропуски в знанията, които има и ще видим следващия епизод. Това е такъв срам. Аз, ако съм на нея, директно ще си тръгна. Не знам какво самочувствие да се боря за ''мъж'' ще имам, когато знам, че съм куха на гъдулка.

Не мога да повярвам как ни една нормална не вкараха този сезон. В началото си мислех, че това е имало на пазара и е нямало голям избор, предвид миналогодишния сезон и успеха му, но вече си мисля, че е абсолютно преднамерено. Миналата година имаше скандали и надпревара главно заради любов, а тази година гледаме филма ''Mean girls''.

А, Алекчо, дори няма да го коментирам. Ако наистина изрече тия думи от промото '' Обичам те, обичам всеки миг с теб'', предвид всичко, което гледахме, това ще бъде най-гнусното нещо на света. Любовта и обичта да се приравнят на подобно ниво и млади хора да го гледат, и да си мислят, че любовта е такава.

Тия хора не съм сигурна дали са способни да обичат някого истински.

# 1 426
Милена е много свежа. Това бледо лилаво много и отива. Някак по-спокойна е от участието в предаването. Изглежда чудесно.

Амбър, честита да си, обичана и желана! Flowers Hibiscus

# 1 427
ЧРД на рожденичката Амбър , ей ти Идин тефтер от мен Joy..за подарък

Милена какво говори по бтв..някой ако иска да синтезира накратко...

# 1 428

Магдалена цял живот ще си бъде държанка. Поведението й не показва друго. Има нещо обсебващо в нея, а да не говорим тези стабилни пропуски в знанията, които има и ще видим следващия епизод. Това е такъв срам. Аз, ако съм на нея, директно ще си тръгна. Не знам какво самочувствие да се боря за ''мъж'' ще имам, когато знам, че съм куха на гъдулка.

Не мога да повярвам как ни една нормална не вкараха този сезон. В началото си мислех, че това е имало на пазара и е нямало голям избор, предвид миналогодишния сезон и успеха му, но вече си мисля, че е абсолютно преднамерено. Миналата година имаше скандали и надпревара главно заради любов, а тази година гледаме филма ''Mean girls''.

С подчертаното съм много съгласна.

Мисля, че Горджъса е от списъка дами от каста с диагнози, категорично. Кофти знак за продукцията.

По скандала Виктория-Теа смятам, че трябваше и двете да си ходят. Обидите и от двете страни бяха безобразно отвратителни. Не намирам Вики за по-умна, но с по-добри реакции и по-обиграна - да. Иначе си е много ниско ниво и тя. Потресох се от маниерите и на масата на двойната среща.

Мария взе да прекалява с игричките, ако не се обере ще досади и на разгонения Ерген.

Нямам любимка и аз, не мога да харесам никоя.

# 1 429
Маги  е голямо клише ,но предпочитам нея пред Надя , Йоана и Виктория.

# 1 430
Амбър,
здраве и любов ти желая!

На Милена квачките в студиото и запожелавали разни хиперболи, та чак ме изнервиха. Не ми е ден и хич подобни каканижения не съм в състояние да слушам.
Мъж не се намира с илюзиите, с които я помпят в момента. Чиста, възвишена и тн.
И занареждали какви трудности имала, през какво преминала...Абе, тия хора в какъв идеален свят живеят?! Имат ли идея в света на реалността какво значи истински премеждия, трудности и травми.
Нуждата от всеки храст да изскача жертва ми писва.
Никой герой няма да се върже на треперлив старчески глас, флегматична походка и детски мироглед.
Да укрепне физическата си форма първо, че макар и да има абсолютен плюс с тоя ръст, тя се тресеше като желе в играта с тичане. А е млада жена.
Да отреже тая черна метла, и да въведе малко в изряден външен вид прическата си, защото тя е най-важна за едно лице.

# 1 431
Чудя им се какво толкова са си говорили Алек и Маги на двете индивидуални срещи, че се наложи чак сега за някакви си откраднати минути, той да я пита за тези "тъй важни за него неща" и тя да му ги сподели. Не беше ли по логично на някоя от срещите им продължили с часове, да се изяснят?

# 1 432
  • here and now
Чудя им се какво толкова са си говорили Алек и Маги на двете индивидуални срещи, че се наложи чак сега за някакви си откраднати минути, той да я пита за тези "тъй важни за него неща" и тя да му ги сподели. Не беше ли по логично на някоя от срещите им продължили с часове, да се изяснят?
Е той тогава ѝ спираше дъха. Сега е поела глътка въздух, може да се изложи, как си трябва.

Допълвам се, че забравих.
*Амбър*, здрава и щастлива да си!

# 1 433
За мен разговорът между Алекс и Маги звучеше така . На три гласа (от шизофренията ми явно  Joy- неговия , какво всъщност пита, и моят си коментар :
-Наистина ли никога не си била на палатка и защо? (а реално - държиш ли само и единствено на лукса и комфорта в този живот , би ли си излязла от зоната на комфорт , защото партньорът ти , предпочита по-простичките и спокойни радости , на природата , по чукари и палатки? ) Моя коментар - ясно душко, но и природата ще ти писне в един момент,и екстрите на съвременния живот ще ти затрябват(га се пръкне не 6- тото , а още първото) , и най- вече не баш туй е важното
- Отговорът на Маги и словоизлиянието за бившия. ( Не съм, понеже средата ми е била такава, снобска, с фалшиви лустросани опаковки и  скъпи луксозни  дестинации  . Уморих се от нея, изпатих си дори ,искам ти да си мъжът , показал ми другата страна на монетата , навита съм да пробвам този начин на живот с теб. ) Моят коментар  - Маги , душко , сега си много навита, но скоро ще узнаеш, че в палатката , няма баня с плочки ,душ, и будоар с козметика и сешуар. Също и кетъринга куца на места , та помисли какво си пожелаваш и
Всъщност Надя и Магдалена , са имали сходно минало (държанки в златна клатка- по нашенски , защото в нормалните страни , не е престъпление, ) , едната с подпис , заради детето,  другата -не . Едната , сега заради подписа , бере по -малко морални тояги, но пък се води с багаж . Ух че цинично, за протокола те са ми двете любимки . Всичко казано за тях е с много симпатия ,

# 1 434
Миналата седмица Виктория не даде думата на Мария ,но сега обвинява Маги за същото.

# 1 435
Абсолютно, pepi_r

В това предаване липсва какъвто и да е  нормален диалог. Дори ми се струва, че е нарочно. Не показват никакви реални разговори, само сценки, наречени реалитита.
Изключително кухо представяне или подценяване на аудиторията. Епизодите са как някой изтрещява и те го засилват.

Вчера ми допадна как Надя му зададе въпрос той как вижда бъдещето си.

# 1 436
Гледахте ли Теа в Надкаст?

# 1 437
Не вярвам на някой, да му се слушат глупости.

Никой не го интересуват, разсъжденията на Тея. Хората могат да чуят някой, ако това им помогне в скапания живот  с нещо

# 1 438
Криси правилно каза , че са като конски мухи Надя и Йоана. Надя категорично ми  е най-противната .

# 1 439
  • here and now
За мен пък Надя се държи най-адекватно. Знае къде се намира, какво се очаква от нея, че и приятелка си намери.

Общи условия

Активация на акаунт