🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 072
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 575
Здравейте, нострадални Геновеви. Току що прочетох всичките ви коментари от 44 страница дотук. Голяма простотия е всичко в това предаване. Пределно ясно е , че Ергенът е тотално контролиран от продукцията, така че за мен все  едно го няма.Единственото, което изпитва е сексуален нагон към Марийчето, който няма да коментирам Joy Фаворитката Маги е още влюбена в мутрата, която постоянно ѝ е изневеравала. Другата фаворитка Нани понякога реагира доста примитивно и невъзпитано, което поставя под съмнение градския ѝ произход. Надя има прекрасно дупе и успява да се контролира много добре, но за съжаление, заедно с приятелката ѝ стоят на едно истинско махленско ниво по манталитет.  Продукцията не ни спестиха дори и  неприятното развяване не мръсни гащи, така любимо на гласа на Биг брадър. Това недоразумение Виктория не знам докога ще успея да го изтърпя. Язък за красотата на Киара, която направо вече не се вижда, забулена  от простотия и съмнителни хигиенни навици. Миленка я изпроводиха  у дома, преди да им е направила някой суициден сюрприз. Теа върви стремглаво към алкохолна зависимост и всичките последствия от нея. Така че, нострадални,  и аз нямам дори и наченки на възможност да симпатизирам на някоя от дамите. Единственият приятен момент в предаването е, когато Алеко не дава роза на някояси.

С глас се смея Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 576
Наваксах със снощния епизод най-накрая. По принцип Горджъса ми допадаше, но снощи и на мен ми дотегна от нея. Едно и също повтаря цял ден. Да, странно е как ще си с навехнат глезен, но ще тренираш и то по начин, по който глезенът активно се натоварва. Надя и Йоанна прекалиха и те - отидоха нарочно да ѝ се подиграват. С това си показаха нивото, а то не е високо очевидно. И Виктория беше уж с наранена ръка, коменитраха, че симулира, но не стана чак такъв проблем. За мен Криси също е дразнител в стил Теа - с равен тон те нарежда, а това понякога е ужасно дразнещо.
Държанието на Маги в груповата среща ми беше тотален криндж. Супер обиграна кака е.
Аз съм от малкото хора, които не припадат по Милена и съм доволна, че най-накрая я махнаха от шоуто. Личи, че се разчупи, придоби някаква увереност, за което браво. Но май не се научи да говори с хората за други теми, а не само за себе си. Не ѝ се прави добра услуга с това непрекъснато повтаряне колко била специална, чиста, уникална и не знам си още каква. Нищо такова не е и това допълнително ще ѝ пречи в комуникацията с хората. Не знам и как тя самата си е помислила, че Алек би имала някакъв интерес към нея. Няма как да не отбележа, че продукцията постъпи добре с нея като не я вкара в нито един конфликт (освен когато сама нападаше Силви), не я употреби и момичетата не я тормозиха по никакъв начин. Така излиза чиста от предаването като една същинска Нострадална Геновева.

# 1 577
Сякаш Валерия е с най-хубавата фигура. И Катето.
Йоана е твърде състарена, с тази остра брадичка успешно може да забива пирони или да чупи орехи, отделно неприятния характер.
Надежда е с много лошо направен бюст, хирургът направо си е оставил ръцете.
Гледах стари снимки на Магдалена, там е с чудна усмивка и без брекети. Вероятно е била с фасети, нямам представа, но не ми пречи усмивката й, макар че твърде късно е предприела стъпки за корекция.
Ще ми се да видя Надка без никакъв грим, нещо гадно има в нея, в очите, носът. Един гъз не е достатъчен.
Виктория е пример за това как може да нямаш реална оценка за себе си до степен извратено високо самочувствие. И не виждам нищо обидно да те нарекат циганка, еврейка, арменка, италианка и пр.

Ергенът Алеко даде заявка за бързо доживотно забогатяване и после Пей сърце с многото деца и жената. Напомня ми (в много по-симпатичен вариант) на Светлана Гущерова и съпругът й - щракане с пръсти и раждане на деца Simple Smile.

Украинката/рускиня (не помня каква беше) е много влюбена, пуска змийски езици, които камерата ни навира в телевизорите, чак срам ме хвана 😀.

Следващата без роза ще са Криси (лазер за белезите по лицето и брекети за корекция на предна фасада) или Барбара (красиво лице, лоша фигура).

Изпитвайте емпатия и поне Нбапе да се влюби във вас, дами! И без да бъдете страдални, защото не е тренд и няма да сте класни (за Бога! чух за първи път този израз в живота си от Силви - класна жена).
Но коя класа, няма уточнение (защото има нисша освен другите).

# 1 578
  • София
Че коя е по-сексапилна от Тея? Може би Катето, но тя е хубавка, а не сексапилна.

Останалите са си средностатистически.

За мен Теа не е сексапилна. Но изглежда като предложение за евтин секс, което предполагам за някои хора е същото. В Ергена, с този чудесен качествен подбор на женски екземпляри, не ми е лесно да отлича някоя в тази специфична категория, но все пак се сещам за Айлин (втори сезон) и Гергана (първи). Ирина пък е пример за някой, който се опитваше да бъде секси, но изглеждаше просто вулгарно, и отново, евтино. Но наистина забелязвам, че за много хора (мъже) секси е равно на "демонстрира, че пуска много и лесно" Joy

# 1 579
Леле, гледах Милена при Наум и част от другото интервю. Скрита лимонка се оказва тя. Изхейти при Наум всички по домова книга. Май искрено си е мислила, че има шанс, не е влязла с терапевтична цел, както се подозираше. Преценила, че шансът 1/26 бил реален. Чак сега ѝ светнало, че Алек нямал интерес да я опознае. Все тя инициирала срещите, тя говорела, той нищо не споделил, към края ѝ давал китката... Жалкото било, че останали по-недостойни (или нещо в тоя смисъл) момичета. Нямало нито една чиста душа, споделяли как ще монетизират известността и т.н и т.н... Само тя чиста и непорочна, само дето сподели, че иска своя работилничка за парфюми да си отвори. Прави впечатление в днешното интервю колко вече тонът е различен, съвсем в унисон с благородния ореол, дето ѝ пришиха. Така и не разбрах как в грапавата ѝ, хаотична реч откриха интелект?! За мен е абсолютно копие на дамата с много дипломи от втори сезон. От хейт я спаси видът ѝ, аз също се ужасявах да не почнат да я подиграват, но че ще я вдигнат на подобен пиедестал при откровената ѝ неадекватност, не съм очаквала.

# 1 580
  • Бургас
Барбара може да не може да се изразява, но гледайте какви нови думи остави в историята.Поне нещо остави след себе си. Даже и тя ми стана някак симпатична напоследък.

Тия истории как искали мъжете -весела, безгрижна, поддържана и обгрижваща ги жена, а те щели всичко да осигурят не са съвсем така в реалния живот.Не всички мъже вадят толкова пари, че да може да си позволят жена им да не работи и само да се занимава с красотата си, а някой друг да върши битовизмите вместо нея. Ако мъжът се скапва от работа за да може държанката/била българка, била друга/ да си живее като принцеса рано или късно ще я намрази и няма да му е до с*с и мурафети.

# 1 581
Милена ми харесва. Какво да каже? 'Ма, страхотни са, истински душички са всички вътре, да ги нацелуваш', малко по-реалистично, била е наранена и си е казала каквото мисли, което е и факт - не струват. Grinning

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 21:12 от savii_

# 1 582
  • here and now
Тия дето се скапват от работа не могат да си позволят държанки.
Държанките няма да погледнат такъв, дето се скапва от работа и не може да си позволи да ги издържа качествено.
Просто е!

# 1 583
  • софия
Изгледах и изслушах подкаста с Милена. Като балсам за душата е, особено в петък вечер. Препоръчвам.
 И покрай разговорът им ме напънаха едни философски размисли. Къде се затрихме по пътя на еволюцията, че нормалното вече го приемаме за ненормално и изключение.
 И все забравям да кажа. Добре дошли на всички нови попълнения в темата. Особено ме радва, че от срещуположния пол имаме все повече участници. Винаги ми е била интересна и тяхната гледна точка към това предаване.

# 1 584
Изгледах и изслушах подкаста с Милена. Като балсам за душата е, особено в петък вечер. Препоръчвам.
 И покрай разговорът им ме напънаха едни философски размисли. Къде се затрихме по пътя на еволюцията, че нормалното вече го приемаме за ненормално и изключение.
 И все забравям да кажа. Добре дошли на всички нови попълнения в темата. Особено ме радва, че от срещуположния пол имаме все повече участници. Винаги ми е била интересна и тяхната гледна точка към това предаване.
Мен много ме притеснява, че на жена, която търси сродната душа й е толкова трудно да я намери... а поведение като това на Мария се възприема за нещо женствено.

# 1 585
  • София
Тия истории как искали мъжете -весела, безгрижна, поддържана и обгрижваща ги жена, а те щели всичко да осигурят не са съвсем така в реалния живот.Не всички мъже вадят толкова пари, че да може да си позволят жена им да не работи и само да се занимава с красотата си, а някой друг да върши битовизмите вместо нея. Ако мъжът се скапва от работа за да може държанката/била българка, била друга/ да си живее като принцеса рано или късно ще я намрази и няма да му е до с*с и мурафети.

Абе те хубаво искат, ама не чух да размишляват жената какво иска... Или приемат, че мечтата на една жена е да обгрижва някой мъж? Joy Иначе явно насреща предлагат те да изкарват парите, ама жената да не била златотърсачка и да не ламтяла... Каква беше онази реплика на Люси за логиката? Laughing

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 21:21 от Лъвица

# 1 586
Почти започвам да състрадавам на Барбара, има едно вечно недоумяващо изражение, все едно очите й възприемат някакви картинки, но мозъкът й не може да преработва толкова бързо информацията и тя е в перманентно неведение какво се случва наоколо.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 16:12 от Spiritlight

# 1 587
  • here and now
Почти започвам да състрадавам на Барбара, има едно вечно недоумяващо изражение, все едно очите й възприемат някакви картинки, но мозъкът й не може да преработва толкова бързо информацията и тя е в перманетно неведение какво се случва наоколо.
За състрадаване си е. 2/3 от мозъка си замина с Габа и Памела. С 1/3 и аз така бих се държала, .. предполагам...

# 1 588
Много смешен момент беше при драмата със Силви, когато Милена помоли Барбара да й бъде охрана 😂

# 1 589
  • София
Reinа, обяснявам как става - на изключително атрактивните хора животът йм е много по-лесен, това всички го знаем. Маги е била изключително красива, неслучайно е била миска преди 17-18 години. И още е красива за годините си, всеки мъж би потвърдил. Хората около нея са й давали всичко наготово - пари, внимание, позиции, достъп... и на нея не й е било нужно да се развива като човек, за да си ги "изработи" сама тези неща. Обаче годинките са си казали думата след време и на Маги чак сега й се налага да се издържа сама, да си гони мъж и да научи неща, които повечето от нас научават доста по-рано.
Хм, смятам, че това обяснение издиша силно. Това какво е получавал някой наготово, не е свързано със стремежа му да се развива, да е любознателен и любопитен към света.
Аз също съм имала лесен живот и съм получавала наготово повече неща, отколкото съм искала. Това не ми е попречило да уча, да чета и да наблюдавам. И съм го направила /а и още го правя/, не за да си изработя сама нещата, а защото обичам да се развивам, да знам и да мога.

За мен също Теа не е сексапилна. Просто симпатично момиче, нищо особено като фигура, с доста изразено коремче, без да е дебела. Лошото е, че се държи като евтина и леснодостъпна, а това по критериите на много хора е отблъскващо.
С много хубави тела са Валерия, Катерина и Надежда /като изключим ужасния бюст/.

Общи условия

Активация на акаунт