🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 892
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 1 590
В подкастът Милена пак ли говори толкова бавно? Това ме изнервяше в нея, иначе имах известни симпатии и все си я представях с 10-Тина килограма отгоре, които много ще я разхубавят, защото е приятна и фина жена.
Дано намери партньор и е щастлива, тъй като е вече на възраст, която е много гранична, ако желае дете.
Киара с лек гланц е много красива, зорлем я загрозяват с тежък грим и очни линии и очите й се губят, а те са най-красивото в нея.
Постоянно ми се натрапват меме-та с Алеко и почвам да си мисля, че съвсем скоро ще го поканят за рекламно лице на някоя дентална клиника 😄, много зъб на показ, много нещо.

След като Криси си тръгне, Барбара е следващата в тефтера, ако изобщо остане.

Теа е хубавка, хубави черти - малко носле, хубави устни, хубаво зъби и усмивка, хубави очи, бузки, фигурката е на ръба да е пухкава, но като цяло е симпатична, но не сексапилна. И много лош вкус за облекло, който е евтин и на моменти пошъл. Дано го промени в някакъв момент.

На Надка дупето се вижда в епизода с яхтата и въпросния парцал, както и имаше няколко кадъра от вчерашната игра, когато бяха по къси панталонки. Но краката са доста пухкавки, явно там лепи, а не по дупето и бюста.

# 1 591
  • Бургас
Тия истории как искали мъжете -весела, безгрижна, поддържана и обгрижваща ги жена, а те щели всичко да осигурят не са съвсем така в реалния живот.Не всички мъже вадят толкова пари, че да може да си позволят жена им да не работи и само да се занимава с красотата си, а някой друг да върши битовизмите вместо нея. Ако мъжът се скапва от работа за да може държанката/била българка, била друга/ да си живее като принцеса рано или късно ще я намрази и няма да му е до с*с и мурафети.

Абе те хубаво искат, ама не чух да размишляват жената какво иска... Или приемат, че мечтата на една жена е да обгрижва някой мъж? Joy Иначе явно насреща предлагат те да изкарват парите, ама жената да не била златотърсачка и да не ламтяла... Каква беше онази реплика на Люси за логиката? Laughing

То ако имаше, никой мъж нямаше да се вързва на номерата им.Не богатите, те са се преситили от такива, ами нормалните мъже. Ето готови са кръста да си счупят от работа за такава жена, само да чуват и чуват тези "искрени" слова..."Ти си мъж, ти си Бог" SatisfiedSmirk

# 1 592
Леле, гледах Милена при Наум и част от другото интервю. Скрита лимонка се оказва тя. Изхейти при Наум всички по домова книга. Май искрено си е мислила, че има шанс, не е влязла с терапевтична цел, както се подозираше. Преценила, че шансът 1/26 бил реален. Чак сега ѝ светнало, че Алек нямал интерес да я опознае. Все тя инициирала срещите, тя говорела, той нищо не споделил, към края ѝ давал китката... Жалкото било, че останали по-недостойни (или нещо в тоя смисъл) момичета. Нямало нито една чиста душа, споделяли как ще монетизират известността и т.н и т.н... Само тя чиста и непорочна, само дето сподели, че иска своя работилничка за парфюми да си отвори. Прави впечатление в днешното интервю колко вече тонът е различен, съвсем в унисон с благородния ореол, дето ѝ пришиха. Така и не разбрах как в грапавата ѝ, хаотична реч откриха интелект?! За мен е абсолютно копие на дамата с много дипломи от втори сезон. От хейт я спаси видът ѝ, аз също се ужасявах да не почнат да я подиграват, но че ще я вдигнат на подобен пиедестал при откровената ѝ неадекватност, не съм очаквала.

Съгласна съм за Милена. Тя още в началото като почна да се оплаква, че й се подигравали, че била висока и това било моля ви се голЕма драма и ме загуби. Глупости на търкалета, невротичка е, което я е довело до анорексия. Но в шоуто се видя как започна да кифлее. Помириса тя хубавината на безплатен курорт, прически, бални рокли и алкохол и взе, че й хареса.

# 1 593
  • гр.Пловдив
Барбара и Киара имат най-дълбоките сини очи,Надя и Теа също са големи симпатяги от цялата пасмина ..

Дано да й свърши скоро мандата на Карадайъ,че много твари положението,направо е нетърпима,ужасно тутолене с подлътено с нелицеприятна зализана прическа на тази голяма глава и 6 пласта кит в опит да замаже кратерите...Ми не  и не!

Поне на Виктория не й е толкова дразнещ тембъра и се търпи ,за разлика от този на Карадайъ ...
Леличките незнам за какво се борят,толкова бегло им кореспондират напъните с лирическия герой,че е смешно вече...Тотален водевил е цялата програма !

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 09:53 от teddynm

# 1 594
А защо Карадайъ? Трябва й лазер, защото много личат дупките и грубата кожа… и зъбите да оправи.

# 1 595
На мен пък много интересно ми стана когато той и каза -разкажи ми за живота си ,искам да знам всичко за теб?И тя започна -ами имах една връзка с един мъж и т.н.Извинявай освен мъжете нищо друго ли няма в живота ти което си правила и за което можеш да разкажеш? Open Mouth

За мен Йоанна и Надя са най-слабите играчи.Препоръчвам им да не правят никакви напъни за да изпъкнат защото само се излагат.
Е, какво да разкаже Магдалена? Тя счита за геройство тази част от живота й. Толкова невинна и млада, попаднала в мрежите на богат ъндърграунд персонаж. И била финансово зависима, но този луксозен живот й харесвал. И тя, милата, избягала от него и се устроила трудно и трябвало да започне работа /Въх!/ и дрън, дрън...Преосмислила ценностите в живота, ей я на сега - откровена и истинска. Цирк ''Глобус''! Чудя се този Алек толкова ли няма някакво чувство за самосъхранение, някаква интуиция за този фалшив образ?

# 1 596
СлаБе го измисли https://www.bg-mamma.com/?topic=1645812.msg47879432#msg47879432  за Карадайъ, заради интонацията, гениална аналогия, само Горджъса е по-енергична и повече ти се набива интонацията й, Карадайъ говори по-вяло, но по лексика са 1 към 1.

А защо Карадайъ? Трябва й лазер, защото много личат дупките и грубата кожа… и зъбите да оправи.

# 1 597
Надя и Йоана ще са ми много интересни как ще я карат като едната излезе, а другата остане. Дали тая вътре ще се миши😄

# 1 598
Според мен е абсолютно нормално Милена да е била по-емоционална и под афект към момента на излизането от предаването. Добрите хора не са лишени от емоции. Минало е време, имала е възможност да осмисли преживяното, научила си е уроците и смятам, че е запазила позитивна нагласа.
Аз я изслушах в Надкаст, много приятен и съдържателен разговор беше. Смятам, че момчетата имаха много добър подход към нея и я предразположиха.
И не й е "светнало накрая", че няма шанс, обясни, че още в момента на влизането си е усетила, че липсва тръпка и Алек не е проявил интерес към нея. Но в последствие се е държал много добре по време на срещите, намерили са общи теми, изказвал е суперлативи за нея и я е накарал да се чувства специална, но е била наясно, че няма да бъда избрана.
Като цяло съм много изненадана, че е толкова позитивен човек, въпреки трудностите, които е преживяла.
Определения като "скрита лимонка", "невротичка" и обвиненията, че "кифлее" по никакъв начин не мога да ги свържа с нея.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 23:00 от Meddyy

# 1 599
dia4ti, това съм го изпуснала
Би ли ме състрадала и да повториш, моля 😆

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 23:17 от Г-жа Шантал

# 1 600
Аз не съм фен на Милена. Не ми е неприятна, но и не я намирам за нещо изключително. А това пък за кристално чистата душа е направо смешно. Хората не я харесаха, съжалиха я, което също беше абсолютно погрешно и ненужно. Жената си е съвсем уверена в себе си, харесва се и си го показва. Според мен в началото тя се притесняваше по-скоро от камерите и затова така и трепереше гласът. В надкаста си говореше съвсем нормално. Това, което ме учуди, обаче, е, че тя наистина е влязла, за да се бори за любовта на Ергена. Тук се критикуват Маги и Нани, че били доста по-големи от него, а Милена не е ли? Че тя е сигурно 12-13 години отгоре му! Ама, нали била единствената чиста душа, та може!

# 1 601
Милена е 1985, Кристина (която излезе) е 1986, явно Маги е 87...

# 1 602
  • Stockholm
Много готино е, да.
Ей я 😀

Айде, поредната с диагноза Joy

# 1 603
Милена е на 38, Алеко е на 28, Маги - 36 (това към периода на снимане).
Криси (тази, която остана) спомена се, че е на 25-26, но не съм убедена, изглежда над 30 със сигурност.

# 1 604
Вметка.
Първи и втори сезон не съм ги гледала, даже и този първи 1 или 2 седмици изтървах.
Имам само една дружка, която гледа предаването.
Каза ми, че съм избрала грешния сезон, за да започна да гледам. Попитах я защо. Прати ми 4 линка и ми каза "виж и ще разбереш".
Линковете бяха от последните срещи на Валерия и Елена с Евгени, когато им показа ретроспекциите и после финалът, в който се сбогува с Елена и избира Валерия.
Еми, сори, ама нищо общо със сегашния Биг Брадър.
Елена ми се стори интелигентна, сериозна и наистина влюбена. Без да съм гледала сезона, синхронът ѝ след сбогуването с Евгени ми въздейства. Е, това е влюбена жена, не Магдалена, Мария или другите, които твърдят, че са влюбени.
А Евгени се вижда, че гори за Валерия. Не знам след това останали ли са заедно, но това, което видях, е страст, съчетана с дълбоки чувства. Алек към никоя не е така. Към никоя не си личат такива чувства. С Мария има голото плътско желание. С Маги и Надежда, уж фаворитките, в очите му не се вижда и 1/10 от това, което се вижда в очите на Евгени като гледа Валерия. За Бога, той Елена гледа с повече топлина!
Чак ми иде да изгледам сезона, макар да имам усещането, че ще съм на губещата страна Grinning

Гледайки тези клипове обаче, Алек си записа една точка в моята книга. И то с това, че когато Милена му каза притесненията си, той се сбогува с нея, отказа да ѝ дава напразни надежди. Докато оставам с усещането, че Евгени не е имал чувства към Елена, но я е подвеждал до последно. Може и да греша, видяла съм два клипа с тях. Но за мен мъжката постъпка е да не подвеждаш жена, която виждаш, че много искрено е хлътнала по теб, знаейки, че ти вече си имаш избраница. Така че, браво на Алек поне за това.

Общи условия

Активация на акаунт