Страсти - ясли и градини в София, кампания 2024/2025 - Тема 1

• 51 881
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Гледам, че във нашия район има още 23 незаписани деца..
Успех на всички днес.
Това за всички набори ли го смятате?
Живеем във Красна Поляна.
Само 2021 г са 23 деца
2022г са 4 деца
2023 г са  3 деца
Това са годините които гледах преди малко не записани..
Това само във нашия район със сигурност и във другите райони има много незаписани деца.

Имаме голям шанс малкия да тръгне Септември месец да бъде приет на това класиране...
Успех на всички.

# 496
Танче, вие не бяхте ли набор 20? За набор 21 имаше много места.
Ако е 20 набор си гледаш местата само за 20 набор.

# 497
Незаписаните имат още време, за да се запишат. Основно ви вълнуват свободните места (тези, които са заявили отказ). В нашия район има единични бройки свободни места и малко повече все още незаписани. Като гледам хората по-скоро ще разчитат август месец да се прехвърлят местата за СОП и хронични заболявания, че не са малко.

# 498
Незаписаните имат още време, за да се запишат. Основно ви вълнуват свободните места (тези, които са заявили отказ). В нашия район има единични бройки свободни места и малко повече все още незаписани. Като гледам хората по-скоро ще разчитат август месец да се прехвърлят местата за СОП и хронични заболявания, че не са малко.
Добре де как се разбира кога някой се е отказал от дадено място

# 499
  • София
Танче, знам, аз също съм в Красна поляна. За 2021 са 23 места, но вие нали бяхте 2020? Тези 23 места включват и незаписаните, които могат да се запишат
Свободните места ще се разберат след срока за записване. Преди това не са точно така както си мислите.

# 500
Свободните места аз ги разбирам като отказали се деца или хора с нередовни документи или освободили се места поради други причини.

# 501
Танче, знам, аз също съм в Красна поляна. За 2021 са 23 места, но вие нали бяхте 2020?
Общо гледахме кои не са записани още..
Във момента на първо желание сме сложили градина където има шанс да го приемат на това класиране със неговия набор

# 502
  • София
До 16 часа има още много време. Ама нещо не разбирам сега - твоето дете кой набор е? Защото ако е 2020, а гледаш набор 2021 е изгубена кауза

# 503
Танче, за 2020 набор в район Красна поляна има 2 незаписани за Шарл Перо и 1 за Приказка. В Приказка вече има едно чакащо по първо желание с 16 точки, тоест ако сте с по-малко отпада като вариант. В Шарл Перо също има едно такова дете, остава 1 място за деца с 15 точки. Гледаш само вашия набор, другите места са за други набори и не се прехвърлят.

# 504
Танче, за 2020 набор в район Красна поляна има 2 незаписани за Шарл Перо и 1 за Приказка. В Приказка вече има едно чакащо по първо желание с 16 точки, тоест ако сте с по-малко отпада като вариант. В Шарл Перо също има едно такова дете, остава 1 място за деца с 15 точки. Гледаш само вашия набор, другите места са за други набори и не се прехвърлят.
Ние си кандидатстваме със нашия си набор 2020 г .
Просто виждам, че има още много дечица не записани..
Споделих ,че във градината която сложих на първо желание има само 3 кандидатстващи деца тоест общо 3 със малкия .Има 3 места свободни.

# 505
  • София
Споделих ,че във градината която сложих на първо желание има само 3 кандидатстващи деца тоест общо 3 със малкия .Има 3 места свободни.
Според мен не гледаш където трябва. Ако става въпрос за ДГ Шарл Перо

# 506
Според мен не гледаш където трябва. Ако става въпрос за ДГ Шарл Перо
Не гледам изобщо нашия район.
Въпреки, че сме добавили всички..
За друг район говоря където на нас не ние далече.

# 507
  • София
Така може, само прави разлика между свободни места и незаписани.

# 508
Танче, мисля, че се ориентирам за кое детско заведение иде реч (няма да споменавам, защото усещам, че не искаш да пишеш), понеже гледам заедно с приятелка от Люлин за вашия набор, на нея там също й е близо и на път за работа. Тя няма интерес към тази градина и не ви е конкуренция. Отзивите от родители в квартала за отношението били малко резервирани, каза тя, но пък може да попаднете на добър екип и да си пасне синът ти с децата, така че не е лошо. Имало и някакъв планиран ремонт и е възможно децата да бъдат временно преместени в друга сграда - уточнявам, защото каза, че локацията ви е важна. Но наистина ако не се запишат децата или не се появят други днес в Чакащи, имате шанс, успех желая Simple Smile

# 509
Здравейте, в последния момент искам да попитам нещо. Виждам, че кандидатурите ми си седят, така както бяха наредени за първо класиране. Ако не искам да променям нищо, значи ли това, че мога да си оставя нещата така и пак ще се въртим в тази последователност?  С две думи нужно ли е да размествам, ако просто искам да участвам в класирането?

Общи условия

Активация на акаунт