Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

 • 34 424
 • 1 075
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 3 283
Мани - 9мм лигавица, не е като да се изронила, още има. Сигурно утре ще ми пуснат хормони.
Предписа ми и кръвоспиращо, ма не съм го почнала, чакам си утре прегледа.

# 46
 • Мнения: 2 750
Съншайн, да май точно това ми обясни.
Момичета много ви благодаря! Наистина! Голяма сила сте
Бях в болница Доверие, при доктор Елена Бангеева. На мен ми беше симпатична и може би защото чу, че вече две години опитваме, че съм правила операции при Вецев и явно реши, че няма какво повече да се направи,  знам ли....
Одри, в петък правя 36, с едно дете на 3.6 години съм. АМР е 0.16 в епикризата не знак зашо пише 0.1. Долната граница е 0.13 не обърна внимание на ниските нива на витамин Д не ми изписа добавки, другата седмица ще я попитам.

Мъжът ми е категорично против всичко това и от реакциите му ме боли дори още повече от колкото от чутото. Имал колеги тръгнали по този път, това било безкрайна спирала, в която само парите на хората взимали. Нищо ми нямало, трябва само да се успокоя и да не го мисля. Той НЯМА да си прави повече изследвания, аз каквото искам да съм правила.
А това не е вярно, аз сега карам едно обучение, което е веднъж в живота и ми е супер интересно и исках да си изживея тази емоция и от месеци почти не мисля за бебе. Просто реших сега чисто логистично ми е по лесно да излизам от работа и да правя разни изследвания и консултации,  а обучението приключва след месец и половина и си казах, хайде действай да видиш какво ще ти кажат. Не очаквах това. Мислех, че ще каже че е от витамин Д и от надроменото тегло, че ще обърне внимание на многото килограми качени през бременността, аз качвах понякога по 2 на седмица, на това че бебето спря да расте и се наложи спешно секцио. Знам ли все си мислех, че нещата са свързани.

# 47
 • Мнения: 329
Мани - 9мм лигавица, не е като да се изронила, още има. Сигурно утре ще ми пуснат хормони.
Предписа ми и кръвоспиращо, ма не съм го почнала, чакам си утре прегледа.

На майка ми след последните й проблеми я тъпчеха с Децинон (кръвоспиращо)... ако това са ти изписали - внимавай ... освен при майка, при познати, които са го приемали дава много странични ефекти....

# 48
 • Мнения: 3 283
Духче, нисичко е, ма ниското АМХ (ако кажеш ще ти пратя нашата тема за Ниско АМХ и забременяване) само по себе си, не е причина да не се забременее спонтанно, удебеляване на обвивката ок, ма при теб така ли е, не ли - не може да се каже само по АМХ. Айде първо да проследи верно ли не се пукат, закъде се бърза?

Разбирам те много за ТМ, ма разпитай го какво е чул точно, че кой знае какво са му казали и как го е чул.

BeLive, точно то, прочетох листовката и викам  -  аре засега не.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 22:32 от Одри ♡

# 49
 • село в ямболско
 • Мнения: 6 916
Одри,кофти!
Дух не съм я чувала тази . Дай време на ТМ. Той и моят не вярваше и не искаше Сг. Но пусна 3 пъти , пи добавки...
За вит Д какво пиеш? Колко кг си ? Според мен кг оказват влияние върху забременяването.

# 50
 • Мнения: 1 891
Дух , искай да ти направят фоликулометрия ! При мен миналата година нямаше проблем с пукането на Ф , а вече бях с НЯР. Има много жени забременели естествено с тази диагноза , но става по-бавно , защото образуваме малко Ф и не винаги има яйцеклетка вътре . Мъжете нищо не разбират , нищо не знаят по темата , само чули-недочули се изказван “компетентно” . И все пак процесът е двустранен и трябва да постигнете консенсус .

# 51
 • Мнения: 2 750
Одри, да искам да ми пратиш темта, моля те.
Сън,  ще я помоля да.
Тази жена ми каза едва ли не СЕГА е правилният момент. И ми каза, че до няколко години ше вляза в менопауза и това ще се отрази много зле на тялото ми, а една бременност е полезна и може да обнови организма
Сега чета за разни неща и ми попадна тази информация,  вярна ли е?
"Комбинацията от фолиева киселина, мио-инозитол и мелатонин представлява едно от най-мощните средства за подобряване качеството на яйцеклетките. Според изследвания, „триото“ въздейства благоприятно върху функцията на яйчниците и съответно върху яйцеклетките. Поради тази причина, неслучайно много специалисти наричат комбинацията „вълшебното трио“ за по-добро здраве на яйцеклетките."
https://fertilaid.bg/vulshebnoto-trio-za-kachestvo-na-yaicekletkite/

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 22:42 от Дух (:

# 52
 • Мнения: 239
Цоп в темата.
Успех, момичета.

# 53
 • Мнения: 1 891
Дух и на мен ми казаха , че нямам никакво време за губене . Цветков не е коментирал кога ще влезна в менопауза , но аз знам , че нещата са зле .

# 54
 • Мнения: 2 750
А освен витамин Д има ли нешо, което може по естествен път да вдигне броя на яйцеклетките.  Да зная, че се раждаме с определен брой и така нататък, но все пак може ли да има нещо, което ги вдига?

Сън, съжалявам Heart

# 55
 • Мнения: 1 891
Духче , за съжаление броя на Я само намалява с годините . Няма добавка или медикамент , който да вдигне броя при НЯР . Но може да подобриш качествато с добавки , хубава храна , спорт . Нека ти преброят АФ на 2-3 ден . За мен това , което са видяли - по един доминантен Ф в двата яйчника и още 4 АФ не е толкова зле за тази стойност на АМХ . Реално на 2-3 ден може антралните да са повече . Не се отчайвай и не прави прибързани заключения . При това вие целите естествено забременяване , трябва ви 1Ф . Може да пробвате фоликулометрия няколко месеца , да се види имаш ли О и задължително СГ на партньора . С тази стойност на АМХ нямаш никакво време за губене , казвам ти го за твое добро , а не да те шашкам .

# 56
 • Мнения: 225
Цопвам и аз в новата тема с благодарности към rave ♥️

Bubble пожелавам ти лека добременеене🍀 и прекрасен финал🩵

Аз имам едно питане, за първи път ходих  в МД НюМед при д-р Анита Гановска да си пусна Микробиология и цитонамазка, та бях в събота, казаха до 3-4 дни резултатите. Има резултати но не разбирам дали всичко е излязло:

# 57
 • Be realistic - plan for a miracle.
 • Мнения: 901
Дух (:, препоръчвам ти да изчетеш темата "Ниски нива на АМХ и забременяване", както и тази, на мен ми бяха много полезни и си обясних доста неща. Сега АМХ не ме плаши толкова, да не говорим, че като наваксаш вит. Д понякога се вдига... фокусът ми е повече върху качеството на яйцеклетката и цялостен хормонален баланс.

Момичета, излезе ми резултат от микробиом при д-р Калчев. Изолира се HHV-7 (Human betaherpesvirus 7) в матката. Назначи ми силна антивирусна терапия, тъй като според него наличието на този вирус пречи за зачеване. Чудех се дали някой тук е срещал информация или пък има опит за този вирус в маточна среда? Чета в интернет, разбира се, но освен че има някои места където с по 1 изречение казват че в маточна среда е linked to infertility, друго свързано с моя случай не намерих.

# 58
 • Мнения: 530
Sway, и аз имам същия вирус и ще съм 2 месеца на терапия след хистерото ми. Но няма почти никаква информация в Интернет. Аз съм го имала и преди първата ми успешна бременност, така че не мисля, че този вирус е проблем при мен, но ще го лекувам де.
Доколкото прочетох на английски език, това е вируса на розеолата или нещо подобно и повечето хора го имат в тялото.

# 59
 • Мнения: 474
Момичета, днес в IHerb има 20% отстъпка с код WORLDHEALTH24, но аз нали спя - направих две поръчки и чак тогава видях Cry . Поръчах си Убиквинола, Мио инозитол, Метил Фолат и др. добавки уж за качество на Я.

Общи условия

Активация на акаунт