Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 213
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 975
АА кога то беше последният цикъл? 24.5 е в средните стойности на 3 седмица, с тази бледа черта си точно там. Има ли нешо, което пропускам?

# 976
AA, може и да си била с късна имплантация или О да е била ден по-късно. Моята ЦС е най-обилна 2-3 дни преди О, ако само по нея си изчисляваш този месец. Не се настройвай, че пада. А и прогестеронът ти е много добре! Аз няма да пускам палците за теб 😉
А за бледата черта, понеже сега написа, аз на първият тест честно казано я видях много трудно и съм имала и по ясни черти без да е имало Б, та може да е била изпарителна и едва вчера да е започнало покачването. Не се отчайвай предварително! Стискам палци да се покачи! 🍀

Аз тест днес ще си купя, ще направя един след работа и един утре. Благодаря ви за стиснатите палци! 💚

# 977
  • На изток от Ада
Чакам пусни 2ри в четвъртък..
Бх пак е по-леко от аборт в 10 сед.

# 978
  • Замък сред облаците
14 дни след предполагаема О и 18 и 12 дни след контактите този месец. Не излиза математиката, все пак ми е 5-то забременяване 😄 Няма смисъл от надяване просто Simple Smile

Вики, на теб стиснати палчета още Simple Smile

# 979
АА, а при БХ прогестеронът не е ли по-нисък? Твоят е супер.

# 980
  • Замък сред облаците
Не, декември също беше 80 и след 2 дни вече 60. С успешната ми Б беше над 100 преди закъснение още.
И от 9 кладенеца вода да вадите, шансовете са минимални.

# 981
АА Стискам ти палци да не е БХ, макар че ти се познаваш най-добре и си следиш доста неща. Просто съм виждала не малко случаи в темата за Стойности на чхг с подобни първоначални резултати, които си продължават като успешни бременности!  Heartpulse И ти да си една от тях!!!

# 982
И аз мисля като Flowering - ти си експертът по твоето тяло, ние ще сме ти експертите по стиснати палци и sending good vibes your way! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
АА Стискам ти палци да не е БХ, макар че ти се познаваш най-добре и си следиш доста неща. Просто съм виждала не малко случаи в темата за Стойности на чхг с подобни първоначални резултати, които си продължават като успешни бременности!  Heartpulse И ти да си една от тях!!!

# 983
АА, аз не бих била толкова сигурна да я отписвам още тази бременност. Може с 1-2 дни да ти бягат сметките. Напомням ви за моя случай с бавно и ниско ЧХГ.

Беше 8 на 12 ден след О, бях сигурна, че е БХ. После скочи на 54 на 14 ден, ама след това като охлюв се качваше и в 5 г.с точно беше под 400, което е доста ниско за седмицата. А и прогестеронът ми падаше, направо си изглеждаше трагично.

Стискам палци и за двете ви с Вики!

Едит: Аз съм твърдо против кръвен тест, освен ако не е поръчан от лекар. И преди бях против, но пуснах, мислех, че ще ми донесе спокойствие. Но сега след моя случай с тази бременност съвсем се настроих против и не бих пускала пак на своя глава. Това ми донесе само стрес и страх първите седмици, а накрая резултатът не зависи от мен, колкото и кръвни да пусна. Вики, ако решиш да правиш само пиклив, напълно те подкрепям и не е задължително да ходиш за кръвен.

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 11:39 от mommy22

# 984
  • На изток от Ада
Абе аз не видях 2 честа на теста, на аа, първият.
Ами ако е от 12 ден от акта?
Вики мислех че чгх ще пуснеш ?

# 985
Момичета, все пак чудеса се случват и ако математиките винаги излизаха вярно, можеше и нас да ни няма Wink
Стискам палци и на двете, а и на всички...
Оптимист съм до безкрайност Simple SmileHeart

# 986
  • Замък сред облаците
Всъщност с КЯ ми е бил висок прогестерона, с БХ декември е бил 32.53nmol на 14.8 чхг. Сега ги проверих пак.

Оптимистичният вариант е О да е била на 18-19 ден, все пак не я засекох, а се осланям на ЦС кога беше. Ако е така то имам още 2 дни до датата за М. Ама в четвъртък ще си покаже изследването.
Иначе първата лентичка с бледата сянка беше от КлиърОву комплект, като тази където на Алисън й даде изпарителна. Ама чак такова съвпадение и после бледи черти на be.live?

# 987
AA, знам, че не е приятно да имаш напразни надежди, защото е разочароващо. Ние ще се надяваме за теб и ще чакаме резултати в четвъртък,  пък ти се нагласи, така че да ти е комфортно на теб. Има ли информация на какво се дължат тези БХ при теб?

Редактирам се, че сега видях какво си писала.  Клиър теста ми е хващал минимално количество ЧХГ, може да е било 10 онзи ден и затова е бледа. Надявам се на този развой, пък и прогестерона е повече от добре,  моя винаги е бил около 50 или макс 60 с БХ.

# 988
Абе няма невъзможни неща! Hug

# 989
  • Замък сред облаците
Лестрейнж, с неуспешните миналата година все ми беше мръднала щитовидната, а спермограмата на ММ е с 96% морфологични дефекти и е на ръба на тератозооспермия - дели го една десета от процента.

Общи условия

Активация на акаунт