Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 212
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 990
  • На изток от Ада
И ТМ се скатава АА? Щеше да пие добавки и да пуска пак...

# 991
  • Замък сред облаците
Говоря за януарската спермограма Simple Smile

# 992
Успех ти желая АА,повтори задължително . Направи още един билийва и виж дали се насища чертичката .🩷

# 993
АА, не зная от какво имаш нужда, ако ни кажеш, ще намерим правилните думи. Аз лично в себе си и за себе си дълбоко вярвам, че ти се е случило. Но не искам да подкрепям по начин, по който за теб е напрягащо и изнервящо. Изчакай, не бързай. Аз бях с прогестерон като твоят. Това си е висока стойност. Нека да видим, може да е писано да го има.

# 994
  • На изток от Ада
а щеше да пуска 2 Сг?

# 995
АА , стискам палци 🌺 Второто ЧХГ ще си покаже накъде вървят нещата .

# 996
  • Замък сред облаците
а щеше да пуска 2 Сг?

Лятото

# 997
  • София
АА, излишно е ние да ти обясняваме каквото и да било за резултатите. Стискам палци за най-доброто развитие!

аз не споделих, защото вкрайна сметка ми дойде, но и аз имах бледа черта ден преди да почне да ми се вие свят, ама след няколко дена ми дойде, вече грам не им вярвам на тия черти....

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 12:37 от shan^tall

# 998
  • На изток от Ада
Знам за лятото Аа, но защо не разбрах, минали да 3м от Сг .
Както и да е. Да не ровя.
Просто се дразня на мъжете и неглижирането . 
Успех!

# 999
Лестрейнж, с неуспешните миналата година все ми беше мръднала щитовидната, а спермограмата на ММ е с 96% морфологични дефекти и е на ръба на тератозооспермия - дели го една десета от процента.

Не съм писала аз, ама сега пиша 😁 Стискам палци и аз, ще се види в четвъртък какво е.

# 1 000
Дааа, аз попитах, близки са ни авторите и от там е объркването. Няма значение, дано всичко да е наред все пак, аз стискам палци и ще видим.

Шантал, дали не е било и при теб БХ? Пак да не те навиваме, ама никога не се знае. Пък и е факт,че много тестове дават изпарителни де..

# 1 001
AA дано да е било късна О в такъв случай на 18ти ден 😉🍀

Шантал, може да е била изпарителна, но може и БХ, което си е напредък! Все пак си имала и неразположение..

Аз днес ще направя обикновен тест, защото до обяд нямах възможност за кръвен така или иначе, а и нямам никакви симптоми и усещания, че е станало. Единствено леко придърпване в гърдите, каквото съм имала и предни месеци (май от завишаване на прогестерона), но не са твърди и подути. Вчера ми беше много замаяно до обяд, но такива симптоми се появяват по-късно и явно е от друго. А и тестът преди 2 дни си го считам за отрицателен, сянката си беше доста въображаема. Ще се разбере тези дни 🙂

# 1 002
  • На изток от Ада
Вики, и за симптоми е рано.

# 1 003
Вики и аз с успешната брмененодтн нямах никакви симптоми до 3 месец .❤️ Чакам да ни зарадваш с видима чертичка.❤️ Ако си от София след работа иди в Надежда ,излиза за около час.☺️

# 1 004
  • София
аз не мисля, че е било бх при мен, нямах тежест в гърдите, както при другите бременности. направих теста само и единствено заради виенето на свят. иначе бяхме много стрикни през месеца и имаше реални шансове да сме го уцелили.
днес съм на унг да видя какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт