Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява филмът, който момичетата гледат?
-
Какви са причините за появата на петна и какво трябва да бъде поведението при такива случаи?

Чао за сега!

и
и т.н. После съм на лекар. Притеснена съм какво ще ми кажат. 
в нашето положение. Мъжът ми смята да купува, та се чудим...
и докато не ме е нападнало още
. Иначе ще стане като миналата седмица, когато едва успях да се справя и почти не се отлепих от леглото. Много зле беше положението. 
Ние вчера организирахме така чаканото събиране на "родителското тяло", като всички мислеха, че причината е увеличението на заплатата на мъжа ми...
Като им казахме, майките направо се разплакаха ... Знам, че не се казва от рано, ама не можем да се устискаме
..
паля се страшно бързо и след минута се хиля като зелка. Особенно съм цветуща по пътищата - горко им на шофьорите около мен. Един автобусен шофьор вече го отнесе здраво. Горкият човек имаше неблагоразумието да ми свирне, за да мина по-напред, но аз нямаше на къде да ходя и стана една.....
с две думи горкият човек.
Ми... А вчера така се напрегнах покрай всичките разправии с лекари и мед. лица, че направо бях вдигнала кръвното. Така се шашнах като спряха да ме болят гърдите по едно време, място не можех да си намеря. Днес цял ден ми тежи на съвеста, че го мъча горкото бебче с моя стрес и нерви...
. Мен също много ме болят гърдите, но така беше и с предните бременности, мисля докъм петия-шестия месец и после след раждането (то е ясно защо). А пък за гаденето изобщо
никога не съм си мислела, че толкова продължително време може да ми е гадно. Нямаш стимул да правиш нищо. Да не говорим за готвене и миризми
Но се успокоявам, че остава още 1 месец до края на третия тогава дано всичко свърши.