Времето днес е страхотно
имам намерение цял ден да гоним слънцето Ноща пак не мина спокойно,няколко пъти пак подавах биби,в 04.00ч. стана да яде,в 07.00ч. пак яде и в 08.30ч. се събуди окончателно.
ЧАО за сега отивам да се приготвям за разходка

имам намерение цял ден да гоним слънцето

. Не се шашкай.
. Отивам, че моя змей направи три обиколки на гимнастиката. Върти се, като часовник
Аз пък се притеснявам, че много ми качва това детенце! Така че всеки с дертовете! Ама така като се замисля - всички бебчовци са си добре! 

.

http://video.google.com/videoplay?docid=7199544831455652574&hl=en
.
урааа! Та в тоя ред на мисли - отиваме на консултацията, събличам аз момата, а тя - бяла като пуканка...гледа я сестрата и вика "Абе, нали я извеждаш на разходка?"...Ами извеждам я, казвам, ама тя си е бяла. В този момент идва един момък, по-голям от нас, ама с един см. по-къс и с 1.8 кг по-тежък...и по-матов...Бяха голяма картинка! Той като мишелинче, а тя- като клечка за зъби
Т.е. всяко бебе си е различно, ама всички са супер сладури!
Мартин толкова време не беше помирисвал мляко през нощта, а от седчица ми спира тока
.Е да ама аз се притеснявам понеже нашия старт е едва 2.600 и за това малко ми се сви нещо в гърлото като ми качи сега по-малко.Ама майната му и аз да кажа всичко ще е наред убедена съм.Те нашите сладки мишоци октомврийски са най-хубавите и палави сладурчета.

.Сега се заредих и с лактогонния чай.
Не наддава особено много, но засега педито не ни прави забележка. Вече сме на три месеца и половина, някой от вашите бебоци имал ли е колики до толкова късно /става въпрос на всяко ядене, всеки ден/.

. Да е здрав и много да го слушат мама и тате.
. В този квартал няма и къде да се разходи човек
Кривих по улицата между колите
Няма и дет. площадки. Свикнах си аз в Люлин и сега ми е криво. Няма и с кой едно кафе да пиеш. Всичко живо се е зазидало с едни оградиии. Разгледах снимките, Кръци много хубава шапка си имате. И много му отива на Цеци
Русавелка, страхотни очи има госпожицата
. Да си я пазиш