ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 913
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Минавам да кажа само ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ Hug
Времето днес е страхотно  Nature Sunny Hands Clap имам намерение цял ден да гоним слънцето Mr. Green
Ноща пак не мина спокойно,няколко пъти пак подавах биби,в  04.00ч. стана да яде,в 07.00ч. пак яде и в 08.30ч. се събуди окончателно.
ЧАО за сега отивам да се приготвям за разходка  bouquet

# 151
  • София
Здравейте и от мен.
Честита месечинка на Митачето. Да расте щастливо и обичано дете. newsm51
Много са сладурски бебоците -всички и мацките и господата- то как пък няма едно "лошо октомврийче"?
Peace Peace Peace
Мирка, нали помниш, че ние наддадохме само 200, а следващия месец 700? До 2 годишна възраст си регулират теглото Peace. Не се шашкай.
Евелинка, и моето зъбе не беше развалено, но създаваше други ядове и го номинирахме. Казаха, че може да се кърми след упойката, но аз изцедих и пропуснах едно ядене. Упойката е Лидокаин, което ми казаха, че е комбинация от Лидол и Кокаин. Реших да му ги спестя. Боли ме сега и гогато ме пусна упойката. Но не знам от кое повече, дали от изв. зъб или от цената на услугата: 54лв. Че аз дете родих по- евтино Joy. Отивам, че моя змей направи три обиколки на гимнастиката. Върти се, като часовник Joy

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 16:35 от Lovi

# 152
Айде малко снимки и от мен, пресни, пресни, току що насниман:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=75

Русавелка, копираш адреса на снимката и после когато пишеш тук, натискаш иконката със синия глобус - пише:вмъкни връзк". Като го натиснеш ти излизат две такива" url][/url" и между тях пействаш адреса на снимката.Лесно е

# 153
Мира,не се притеснявай въобще.Моя педи ми обясни,4е за 4етвъртия месец това си е нормално наддаване(ние ка4ихме само 400гр) и 4е не можело всеки месец по 1 кг да ка4ват,4е то къде ще им излезе края....
Аз пък на мъжо му подарих нещо съвсем символи4но.Направих в малък размер(колкото кредитната карта) снимка на тримката(аз,Андрес и ку4ето) и ми я подвързаха с безцветно твърдо фолио.Така ще си ни има постоянно.На мен пък ми подариха елка(имаме си една история....та затова) и мноооооого се смях.Беше ми я оставил между бебешките дрешки,защото нали беше на зелено у4илище.Ве4ерта като се върна нямаше нито романти4на ве4еря,нито никаква.....сещате се защо Mr. Green(така както съм го написала ще кажеш егати елките какъв ефект имат).После става 4овека по нощите да хапне нещо,4е не бил и обядвал...

# 154
  • Откъм Варната
Опа да ви почерпя

Да и се оплача, за 3 седмици сме наддали само 350 г. но като гледам тука май не сме само ние и ми действа малко успокочващо, ще отложа малко захранването и ще се опитам да си увелича кърмата

Поздрави на всички  Hug

# 155
Здравейте най-накрая и от нас! Нещо се позагубихме, но имахме гости 3 дни и после немога да смогна да ви изчета! По много въпроси искам да се изкажа, но не знам дали ще ми стигне времето.
Първо да кажа, че много се умилих на всички снимки, които разгледах! Кръци! Цецито е мнооооого сладък! И ние такива бузки имаме, ако не са и по-големи!
Да ви кажа и за резултатите от нашата консултация - аз си мислех, че сме наддали по-малко, но се оказа, че близо кило сме трупнали пак за последния месец, но на сантиметри само 2! И сега резултатът е такъв - 6,700 кг. и 61,5 см. Та, ние за разлика от Василенка на Русавелка нищо манекенско нямаме, а се очертаваме ниски и дебели!   261uu Аз пък се притеснявам, че много ми качва това детенце! Така че всеки с дертовете! Ама така като се замисля - всички бебчовци са си добре! Simple Smile
А за вчерашния празник, и моя мъж не се представи много добре! Не стига, че цял ден не се обади да ни чуе, ами и пак закъсня - работи до 8.30 вечерта, а Али от 7 часа е на ръце и беше гладна и едвам устискахме до банята. Накрая в 8.30, като му звъннах за 2-ри път и разбрах, че още работи се разсърдих и му затворих телефона, навих ръкави и сама си я изкъпах! И той се прибира запъхтян след 15 мин. с роза и бонбони (обикалял квартала за денонощен магазин)! И аз му простих, какво да го правя!  Crazy
Иначе със съня хич не сме добре! Приспивам я вече по-трудно към 9. Тя се буди към 1-1.30 и много рядко минаваме с чай и биба, а в повечето случаи (като тази нощ) се кърмим. После пак яде към 4.30 и после към 7.30! Абе ужас! В началото едвам се държах през деня, но вече свикнах и не ми прави такова впечатление недоспиването. А пре деня прави паузи от по 4-5 часа!  Tired
Най-накрая се събуди и ще я храня, че в 13.30 съм обещала на Ели_гу да я чакаме в парка с кафенце!  Flutter
Хайде, хубав ден от нас! И до скоро - вече няма да занемарявам четенето! Hug

# 156
Здравейте,пак съм аз!!!!!!!!!
Кръци много ти благодаря за разяснението  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.
СА незнам ти дали си я захранила ве4е твоята принцеска,но аз Василена я захраних,а може и от това да е за кг-те,а за см-те,нашия тати е 1и83 висок и кле4ест,та са е метнала на баща си Hug Hug Hug Hug
Та да се пробвам сега да ви покажа звер4етоhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=104141

# 157
Вижте нашта гимнастичка  hahaha http://video.google.com/videoplay?docid=7199544831455652574&hl=en

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 17:12 от gudza

# 158
  • София
KaLiMa, да ти е жив и здрав юнака, голям да порасне и мнооого да те радва!

Ей, това октомврийките сме егати писателките  Laughing, тия темички докато Кръц ги напудри ... и вече сме им пийнали соса Sick.
 Мале, Кръц, той Цеци голямо момче! А бузите...направо ни забихте в земята! Ама ние нали сме финнички, ще правим партия с набора Калоян на Мира Mr. Green
 Днес определено ще се скитосва, след два дена дъжд вече имаме слънце   Nature Sunny урааа! Та в тоя ред на мисли - отиваме на консултацията, събличам аз момата, а тя - бяла като пуканка...гледа я сестрата и вика "Абе, нали я извеждаш на разходка?"...Ами извеждам я, казвам, ама тя си е бяла. В този момент идва един момък, по-голям от нас, ама с един см. по-къс и с 1.8 кг по-тежък...и по-матов...Бяха голяма картинка! Той като мишелинче, а тя- като клечка за зъби rotfImaoТ.е. всяко бебе си е различно, ама всички са супер сладури!
 Щях да пиша още, ама ме викат с цяло гърло .
 Heart Eyes
пп  Гудза, оправи линка, та да я видим момата   smile3532

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 13:59 от Pats

# 159
Здравейте, майчета и бебчета!
Калима, да ти е живо и здраво чеденцето! Ама защо се притесняваш за наддаването? Мартин е наддал за месец и 1 седмица 550г и е нормално! Тъкмо гледах мерките на кака му по това време - по-късичка и точно толкова тежичка - на мама пухкавелката е тя. А Марти е един слабичък станал, но докторът каза, че си е много добре детето.
Кръци, този твой Цеци е страхотен сладур! Да ти е жив и здрав!
Нашите бебчета са си най-хубави, то се знае.
По въпроса за ставането вечер- какво им става на тези деца, уж растат, а се хранят като новородени newsm78 Мартин толкова време не беше помирисвал мляко през нощта, а от седчица ми спира тока Shocked През нощта се храни на 3 чса, а през деня си прави паузи и по 5 часа! Същото като при Са!
Айде, че мрънкаме нещо!

# 160
Пак сме ние досадите ха-ха Mr. Green
Ние се върнахме току що от разходка и малкия си спинка още в количката  Laughing
Момичета значи не сме само ние  Crazy.Е да ама аз се притеснявам понеже нашия старт е едва 2.600 и за това малко ми се сви нещо в гърлото като ми качи сега по-малко.Ама майната му и аз да кажа всичко ще е наред убедена съм.Те нашите сладки мишоци октомврийски са най-хубавите и палави сладурчета. Heart Eyes Hug Peace
Оска ти си права разбира се за хомеопатичното лекарство и аз питах доки и тя каза че 5ch e това е за увеличаване на кърмата.Излагация а аз пъргавата мома си купих за спиране на кърмата Sick Mr. Green #Cussing out #2gunfire.Сега се заредих и с лактогонния чай.
Кръци  и Ръсавелка   много сте сладки пу-пу.
Айде много здраве.

# 161
Здрвейте милички! Heart Eyes
Толкова ми липсвате, но не мога да стигна до компютъра. Аз, която бях царица на организацията, сега съм жалка повлекана или поне така се чувствам. Не смогвам с къщната работа изобщо, Али ми е с ужасни колики и почти постоянно сме на ръце на всяко хранене, което продължава по час, час и половина. Не ми остана кръст, за нерви да не говорим  Sad Не наддава особено много, но засега педито не ни прави забележка. Вече сме на три месеца и половина, някой от вашите бебоци имал ли е колики до толкова късно /става въпрос на всяко ядене, всеки ден/.
Хайде, че да изваря поне шишетата и бибите, целувам ви и ви пожелавам здрави и палави бебоци, а аз ще се постарая да се включвам по-често.

# 162
Кала миличка не се притеснявай не сте единствени и ние сме още с колики е не е на всяко ядене но има.А когато се оригнете не и ли поминава.На нашия като му се освободи коремчето и му олеква и е по-спокоен. Grinning
Уф моля се скоро да ви отминат тия пусти колики Heart Eyes Hug Praynig
Малкия днес направо ми харесва как си спинка,дано да продължи така. Praynig

# 163
Честита месечинка на Митко   bouquet. Да е здрав и много да го слушат мама и тате.
Ние ходихме на консултация и детенце е наддало 570 гр и се е удължил с 3 см. Сега е 7220 гр и 64 см. Още не може да  се обръща от гръб на корем и подозирам, че е така, защото му тежи дупето  Mr. Green Сложиха му втората ваксина и сега го дебна дали ще вдигне температура. Някой път като се науча ще кача снимки и на Борислав.
Иначе за подаръците - думи нямам. Едва за втори път останахме само тримата и за малко да спим на различни кревати. Дано си починем от гостите, дето ги имахме, че зле  се развиват нещата.

Хубава вечер на всички Grinning

# 164
  • София
Пак съм аз. Завърнахме се от дълллга разходка 1stroller. В този квартал няма и къде да се разходи човек Crossing Arms Кривих по улицата между колите ooooh! Няма и дет. площадки.  Свикнах си аз в Люлин и сега ми е криво. Няма и с кой едно кафе да пиеш. Всичко живо се е зазидало с едни оградиии. Разгледах снимките, Кръци много хубава шапка си имате. И много му отива на Цеци Hug Русавелка, страхотни очи има госпожицата newsm03. Да си я пазиш Hug
Патс, влизам вчера във форума и гледам Косьо. Викнах баткото и му се скарах, че пипа. А той ми казва, че нищо не е правил. После много се смяхме, ама си го отнесе, горкия.
Ние вчера празнувахме и двата празника. Че и посред нощите зарязвахме лозе. Нали си имаме в двора. Пък си и пийнахме домашно червено вино. Бяхме се разбрали, че новата кухня е и за този празник. При нас почти няма изненади, всичко е планирано. Но след 14 години вече съм свикнала.

Общи условия

Активация на акаунт