ОКТОМВРИйче на играчките говори - гука, смее се и се кокори!

• 8 910
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • Виена
Здравейте Hug
 Май и нас няма да ни прескочи грипа Twisted Evil.Най вероятно каката го е заразила.Цяла сутрин киха и покашлюква smile3518 и е един отнесен и само си мрънка и не иска да спи.Мерих му температурата в дупето и беше 38,6 ама някой може ли да ми каже как се смята,нещо се вадеше и колко е нормалната?Това дали е температура,ще се побъркам вече!Мерих му я и в ушето и там показва 38,5,а това значи,че има.А татито спи и го чакам да стане и май ще ходим на лекар.Толкова ми е тъжно като го гледам какъв е нещастен един такъв Rolling Eyes

# 211
Теди,,мила, определено си е температура. Дай му Панадол и веднага на лекар.Сори и дано бързо се оправи големия мъж Влади Hug

# 212
  • София
Такаааа, да се отчетем. Наддали сме 500гр. и сега сме точно 7.00кг. Високи сме 67 см. Няма да се дохранваме. Захранването ще го започнем след две седмици и към края на 5 месец ще заместим едно хранене. Рахит нямаме и се развиваме добре (особено аз Joy). Роси, ще си навакса госпожицата Peace. Познавам дете родено 800 гр. Пък сега е толкова висок и едър, че се чак чудя newsm78. Представям си какво си преживяла, моя бебо също беше на системи и аз само плачех и от болка и от мъка, че не можех да си го гушна. При нас също имаше висок риск. Важното е ,че сега са добре Hug. Зелче, Пламенка е силно момиче и съм сигурна, че ще ги пребори тия буболеци newsm10. Добре дошла на новата мама Megan_rad и нейното съкровище Деница  Hug  За заспиването нощем, заспива вече в 9 часа. Сам си измени режима. Точно в 8, 8:30 започваше един ревввв. Търпях го, чудех се за какво е, но накрая ми хрумна, че може да е затова. Започнахме да го къпем по- рано и се успокоиха нещата. Сега се буди само за кърмене по три пъти Confused За обличането, то е въртене, извиване на мост, ритане, смях, опити за пълзене, най-новото е да свие краката до дупето, да се извие на мост и да се отблъсне. Така се придвижва назад. Вече не мога да го оставя и са секунда сам. Вчера, като писах отивам при него, а главата му виси от масата Shocked. Отивам, че плаче

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 14:20 от Lovi

# 213
  • София
Теди, вадят се 5 единици. т.е. има 38.00. Дай му амидофен или панадол или каквото имаш и бягайте на лекар. Дано го пресечете отрано newsm10

# 214
  • Откъм Варната
Да си кажа и аз за ваксините, вчера ни капнаха полиомелитната и ни боцнаха с ДТК-то, старх не страх го направих, резултата беше средностатистически рев и цял де сън с прекъсванки за смяна на памперс и хапване, към 19 му дадох малко панадол защото уж щял да вдигне Т, резултата беше луди игри направи поне 1000 клякания в ръцете на баща си, който беше изнемощял накрая , а на бебо още му се играеше, не къпахме заради ваксинката и като го нахраних в 21.30 вместо да спи реши да играе и така до към 12 когато най сетне реши да спи, сутринта го нахраних в 6 и си легнахме да спим, събуди ме в 10 да яде и сега си поигра и пак заспива

Малко съм разочарована от педито, на всичкото и отгоре загубиха имунизационната книжка на бебо още докато бях там #Crazy , така и не я намериха да си я вземем, добре че имам всичко записано в къщи на друго място, че незнам дали ще я намерят, ще видим на следващата консултация...накрая май ще взема да я сменя

Бебо не е наддал много ( 350 г за 3 седмици ) и вместо да ми препоръча да си увелича кърмата и да ми каже как, иска да почваме със сокчета и пюрета и да дохранвам с АМ, да аме не е познала,  ще пробвам да си я увелича и тогава ще видим какво е стане, пък като гледам и други бебенца не са наддали много за 4 месец и педитата са им казали, че няма проблем и да не се притесняват, а таз мойта направо  #Crazy, каза ми че след обед кърмата намалявала и може да не му стига, но снощи като го храних си сука стабилно 10 -15 мин и после пона да се лигави, цока, хили се и така, а млякото му тече от устата така че значи има,.....

Офх наоплаквах ви се, лек ден на всички и не се нервирайте за глупости като мен  Hug

П.С. Копирах си написаното от варненската темичка, да ви се оплача и на вас, че много дълго и не ми се обясняваше на ново Embarassed

Теди найстина по добре бягайте при педито, дано не е нищо обезпокоително

# 215
 newsm44 Успях да изчистя цялятя къща  newsm79 1dishes wash hang направо не е за вярване. малкия дзвер мрънкаше през цялото време и накрая като свърших, заспа... опа сега се събуди.
Честити месечинки на Ема и Иван! Да са здравички и мого щастливи  baby_neutral   bouquet
Хайде пак после..

# 216
Привет от нас Hug
Спим вече цял 1 час,ама сутинта беше един кисъл,само мрънка,не можем да си намерим място в апартамента,обича си детето на вън на разходка,ама днес е гадно и дъждовно тук в Сф и уви сме си  в къщи Weary
За ставането по нощите и ние си ставаме пак за нощно ядене и се сърдим много ако янма АМ,не се залъгваме с вода или чай Misc Baby Bottle
Като се преобличаме няма рев,преди плачеше но сега се смее newsm03 с колкото глас има,а като сменямме памперса скача,абе...........трудна работа става newsm32
ТЕДИ бързо бягай на доктор,да прегледат малкият Влади,че тоя грип е много гаден.Стискам палци бързо да оздравеете newsm10 newsm03
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ МОШМОРОЦИ ДНЕС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! smile3525
ДА ВИ СЕ ПОХВАЛИМ НАШ САШИ Е 6.300КГ и 62 см,абе големи мъже сме,за 1 месец 800гр си качваме,като гледам ще стигнем скоро Елена тя е едва 11.5,а е почти на 3 год Simple Smile
Сега у дома сме на вълна рожден ден на малката госпожица ,който е на 09.03.Избираме торта  party023,правим списък с гостите и се пазири с мен и мъжо какви подаръци да и купим Simple Smile
Вече тоалета е на лице червена пола и блузка от BENETTON и иска да я водя ушите да и пробият и да има обици newsm03
Евелинка и аз съм го закъсала с зибите като теб,аз няма да ми вадят зъб,ама май няколко месеца само тоя кабинет зъбарският ще посещавам smile3518,имам 5 зъба да оправям.
Добре дошла на новата мама MEGAN newsm03!
Май някой от мойте палвници се събуди ще ходя да видя кой надава глас
До скоро много целувки на всички  love001

# 217
  • Виена
 Weary мерси мами за бързите отговори!!!Все се надявах да прочета,че не е температура,ама явно си е,а и то си му личи,че не е добре,никога не съм го виждала до сега такъв омърлушен.Нямям панадол,нито амидофен,имам тука някакви свещтички,който му изписаха когато му биха ваксината ако вдигне температура,ще му сложа една щом казвате и ще ходим на лекар,дано не е нищо сериозно Praynig.Ще пиша пак по късно.
  love001

# 218
Честито на Ема и Иван! Да са здрави и много усмихнати newsm51 smile3525

Зеля, много се радваме,че Пламенка одържа фронта и продължаваме да стискаме палци да се оправите скоростно Heart Eyes

Меган ред welcomeна теб и на младата госпожица, която също е родена на нашата дата и е по-голяма с 2 часа от моя юнак. Настанявай се -сигурна съм, че тук ще ви бъде добре Hug

AIR, със сигурност ще има бой за мома Алина.Тя ни е обещала вярност, ама като гледам трудно ще се отърве от мъже Joy
Херич, ииий опасна свекърва си- и аз уж тренирам, ама се сепнах от теб и веднага звъня на "съучастничката" да слага снимки, че гладих Joy
за заспиването - и ние сме много трудни-колкото по-големи, по-трудно. Вечер ядем, после се разнасяме , пеем, понякога не помага и щафетата продължава таткото докато се унесе малчо и в леглото.

# 219
Тедито, много съжалявам, че и вас ви пипна  грипа Cry, но стискаме палци за големия мъж и се надявам да пресечете истинката. За свещичките съм чувала, че са по-ефикасни от Панадола-дано.  Heart EyesЦелувки на голямото момче.
Роси, и аз ти препоръчвам Милумил-ще си доволна. Кръц ти е казала много добре. За цената-по мои спомени не беше двойно по-скъпо от Фризолака, а е по-ефтино от Аптамил  newsm78мисля, че около 16 лв в Метро за опаковка от 800гр.
Барабана, ако се сетиш казвай какво си чела за урината. Нашата прави жълто на памперса от доста време-сигурно месец, но не съм сметнала, че е притеснително Embarassed
Кръц, много е сладък Цеци с тая шапка. На мен ми прилича на малък летец Heart Eyes

# 220
  • София
Роси, сега при мен е едно майче, което е имало също много малко бебче ( 2450). Тя те съвтва да вземеш Хумана -1 -немска. Има я във Фантастико, синя ( 5,50лв.) С нея е наддала най- много. И я приема много добре. Иначе е повръщала от всичко. И от Милумил, Аптамил, Нан, Фризолак, Фризолом.... Не взимай от руската хумана ( с два щъркела е). До 40 ден е наддала само 700гр., после е минала на тази хумана и е качила 800 гр. само за 10 дни. На нея са й казали и зимафлуор за заздравяване на костите и зъбките. Питай, ако нещо те интересува.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 19:00 от Lovi

# 221
Здравейте!
Моето зверче заспа и аз тичам на компютъра!
Дано всички болни бебчета се оправят бързо и мамите да се успокоят, че знам какво им е -  аз едно сополче да видя и съм се разтреперила!
Значи нашата е по-малка и още не се върти толкова при преобуване и при обличане след баня, но ако плаче уникален ефект има включването на сешоар - веднага се успокоява! Опитайте и вие!
Моята бебка се буди за нощно хранене по веднъж, много рядко по два пъти и поне нощем се понаспивам. Иначе през деня спи по съвсем малко и не ми дава грам работа да свърша...

# 222
Добре дошла Megan_red! Много хубаво - още една малко госпожица за нашите мъже, че като гледам тук положението стана страшно и за нас май моми не останаха, ама ще се борим ако трябва   Mr. Green
Зелче,  дано се оправи бързо сладураната!  Praynig
Теди, и вие да се оправяте, че много ви се насъбра.   bouquet
Евелина, на мене са ми вадили два пъти зъб - първият път при наш близък зъболекар (приятел на семейството) и изобщо не разбрах кога го извади, болеше ме само докото вкара упойката. Но втория се наложи да отида по спешност тук в П-в, че бяха почивни дни и се бях подула, моя зъболекар беше извън града за празниците и попаднах на абсолютен некъдърник  #Cussing out Този човек не знам някога беше ли вадил изобщо зъб или реши да се учи на мен. половин час ме мъчи, имах чуството че ще ми изкърти челюста  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out Свекърва ми ми го препоръча като много добър  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire После и тя го отнесе.
Калима, дано и ние минем леко ваксината като, че другата сряда сме на консултация. Радвам се поне, че ще е последната от този вид, че ние все си вдигаме Т и аз умирам от притеснение 3 дни след това.
Някой беше писал, че много ритало детенцито и докторът казал, че му има нещо. та по този повод и нас като ни преглеждаха на една от консултациите във "Вела" докторката каза, че щом толкова рита, нещо му има на детето, мъчело го нещо. Пълни глупости!!! ние сме си така от раждането. Съблечи го гол и ела да видиш какво става  newsm32
Вечер ние си заспиваме що-годе нормално, ако не заспи докато го храня или се събуди докато го оригам, после го оставям в легълцето и той си рита, рита, и заспива. Будим се към 6 за хапване и после - хайде при мам на спалнята, та мам да поспи още малко, пък току-виж и Калоян се одремал. така откарваме до към 10ч. ако имам късмет. иначе в 8-9ч сме готови за игра.
Хайде, че пак се събудихме... ама много малко ми спи зверчето днес - по 15-20 минути  newsm78

# 223
Някой беше писал, че много ритало детенцито и докторът казал, че му има нещо. та по този повод и нас като ни преглеждаха на една от консултациите във "Вела" докторката каза, че щом толкова рита, нещо му има на детето, мъчело го нещо. Пълни глупости!!! ние сме си така от раждането. Съблечи го гол и ела да видиш какво става  newsm32
Ние сме тези Слийпи дето много ритаме и махаме с ръцете.И по този повод с тази велика глупост все пак успя да ме притесни и другата седмица ще го водя на частно при тази която раждах в Правителствена болница.Много мила и отзивчива жена.Та да видим какви са тези глупости. #2gunfire #Cussing out
Теди дано му няма нищо на бебо.По принцип свещичките наистина са по-добри от Панадола но все пак нека го види лекар.Хайде стискаме палци всичко да мине ок.

# 224
Привет и от нас..
ние май влязохме в дупка.. днес аз съм болна, поне не е заразно..мигренозен пристъп, не мога да си стоя на краката и майка ми си взе 1 ден отпуска за да гледа Мишето. Кърмата ми намаля драстично, надявам се нещата да се оправят утре..

Русавелке, радвам се да ви видя и то в добро здраве.. Момата никой да не ни я пипа  от родилния сме си я харесали Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт