Модни консултации - 76

• 71 731
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • Австрия
Никога не съм можела да се определя в коя гама съм-топла,студена?Как се определяте?

Имаше по едно време във форума тема за цветовите типове. А многократно Агента е давала полезна информация, например:

тук
и тук
...
за цветовете като цяло

# 526
  • Mediterraneo
Никаква идея нямам какъв тип съм, нито някога ще седна да се занимавам с това. От години, ама дълги години, не бях слагала червило, сега си нося ярко червени червила и изобщо не ми дреме нито за тон, нито за подтон, чувствам се добре и толкова.

# 527
И аз дълго време се смятах за есен, но заради контраста се оказа, че съм зима. Най- много комплименти получавам с бяло и смарагдовозелено.Ярко червено, фуксия и тюркоаз ме освежават. Дълго време избягвах тези цветове, защото са ярки и привличат вниманието, но съм била в голяма грешка.
Вените ми леко зеленеят, но пък рядко има червило, което на устата ми да няма цикламен подтон .
Не се съобразявам с препоръчаните цветове, но ми е интересно как с едни кожата светва, а с други си уморен и състарен.

# 528
Аз нямам никаква контрастност. Някаква пролет съм. Обаче в редките случаи, в които съм успявала да хвана тен, ми се получава един такъв жълто-зелен. Може би заради солариумите, когато ходех. Не знам има ли пролет с маслинов подтон.

# 529
И аз не знам какъв тип съм, веднъж опитах да определя, ами такова чудо като мен не пасва на никой.
Много бяла съм, естествено руса коса и кафяви очи. Вените ми са зелени.

# 530
  • София
Според мен не става сам. Аз все се възприемам като смугла, особено лятото като ми почернее лицето(само то почернява, краката ми са вечно бели Sweat Smile) и се усещам изцяло кафява-кожа, коса, очи. А са ми казвали, че съм светла и розовея. Предполагам, че се възприемаме различно от реалното.
Иначе, на мен това, че харесвам много цветове и обичам да експериментирам ми е проблем. Заливам се с дрехи, всевъзможни и разнообразни...особено принтове с цветя-не мога да им устоя. И се оказвам с всевъзможни дрехи, повечето от които харесвам, но трудно съчетавам или не ми отиват.
Та все някога ще отида на такъв анализ, тая надежда, че малко ще ме вкара в релси.

# 531
  • Berlin
И според мен не става сам. Аз не се открих в описанието на сезоните, най-вече защото съм със зелени очи и много тъмна, към черна на младини, коса, кожа светла някаква, вените, както писах, не ги виждам в конкретен цвят. Също така и това неутрално положение.😂 Значи ето тука типовете, ама да сложим е едно неутрално, че не може да обхванем всички комбинации на природата. Освен това цветовете, които харесвам, не е задължително да са тези, които ще ми стоят добре. А ако не ги харесвам, не бих посегнала към тях в магазина за проба.🥹

# 532
  • София
Аз харесвам почти всичко, та това е проблем Satisfied И да не е цвят, който харесвам, ако моделът ме грабва, бих го купила. Червено не обичам, а една от неосъществените ми любови е една рокля от Манго, далечната 2007-а или 2008. Тогава ми беше скъпа(80лв струваше, а сякаш не бяха като сега 80лв, а бях и студентка). И не си я взех и всички години все се сещам за нея. Някой път, като ходя във вторите употреби и се оглеждам за нея Satisfied

# 533
  • София
Каква е роклята? Запали ми любопитството  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
Като ми "бръмне някоя муха" и "откачам"😎Какво мислите за това чудо - риза / туника.
С клин ли се носи или на голо?

# 535
аз си го представям с широки панталони

# 536
Като ми "бръмне някоя муха" и "откачам"😎Какво мислите за това чудо - риза / туника.
.............
Ето ти идеи:
С една риза-рокля 8 начина на съчетание.

Бих махнала внимателно тези защипци на ръкавите. Ръкавите спокойно могат да се носят навити и без тая глупост с копче, която автоматично прави ризата ретро.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 18:03 от Sysly

# 537
Нещо, което е класика, как точно е ретро? Да не говорим, че е и удобно така да се закачат ръкавите.Аз си нося и купувам такива ризи.
Рокля-риза предпочитам.Риза-туника или с  доста къси панталони, или с такива тип”цигара”, с широк е според зависи.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 10:43 от ДХ3

# 538
Наистина ли е ретро? За мен това копче е улеснение и харесвам ризи с копче на ръкава, даже ми стои небрежно елегантно и доста ми допада.
Аз съм 43 г и вероятно вече съм old school, ама тази риза ми харесва само с кецове и за морето, или за разходка в парка с детето и кучето. Имам слим дънки и може да я съчетая и по този начин. С широк панталон изобщо не възприемам комбинация.

# 539
Наистина ли е ретро? За мен това копче е улеснение и харесвам ризи с копче на ръкава, даже ми стои небрежно елегантно и доста ми допада.
Аз съм 43 г и вероятно вече съм old school, ама тази риза ми харесва само с кецове и за морето, или за разходка в парка с детето и кучето. Имам слим дънки и може да я съчетая и по този начин. С широк панталон изобщо не възприемам комбинация.
Попита как се носи и ти дадох примери за актуални съчетания, а как ще си я носиш си е твой избор. И да, с това копче на ръкава ризата изглежда като от преди 10-15 год. най малко. Знам, защото имам такива от време оно, които могат да се носят спокойно и сега и на всички ги махнах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт