“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №3

• 58 564
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 795
Това е подход като за Финал. Кипърката излезе с най-БЪЛГАРСКАТА песен. Тя иска да спечели.

# 796
  • София
Съжалявам, но не - Валя Балканска е недостижима. И никое друго изпълнение на тази песен не може да ме докосне и да ме разтърси така, както нейното.

# 797
Получава или не, песента грабва. И гласът и е достатъчен за тази песен. Пък дали е като Валя или не е, май е субективно. На мен ми хареса.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 22:07 от Черна станция

# 798
Страхотно се справи Християна, само с гайди и глас. Не беше като оригинала, но като за имитация си беше страхотна.

# 799
  • София
На мен Християна много ми хареса.

# 800
Любо Киров на какви дроги е?! Fearful

# 801
  • София
тя пък Валя сигурно играе брейк на сцената Smiley
а пък ако извика яко може и да роди

Еее, нямам предвид, че играе брейк, а че е лесен за имитация образ...само пее

# 802
Любо заби Рачков, Геро, Зуека, Фънки и всички в земята. Confused

# 803
Според мен не й се получи на Християна, но пишман патриотите ще гласуват за нея.

# 804
Ами ,не,не!Защо си избират такива гиганти в музиката?Ми избери си нещо близко до нивото ти! Вала Балканска, срещу нея да тичаш...

# 805
Съжалявам, но не - Валя Балканска е недостижима. И никое друго изпълнение на тази песен не може да ме докосне и да ме разтърси така, както нейното.
Чуй това
https://youtu.be/12NsNwg7T4M?si=gwaKwq4lp9h-MdHg

# 806
  • София
BTW, но да не си разваляме вечерта
Скрит текст:
И се понатъжих след мнението на @zvanche - понеже и аз съм на мнение, че (някак) си умреме да сме по-патрЕоти от патриотите, да веем байряци, да вдигаме пилони... и да ни отприщи някой сантимента май е станало лесно... И става и мода...
ПП. Не мисля, че я изпя лошо. Никак даже. Но тези "хапки" хем не са за всяка уста лъжица, хем станаха традиционни меню.

# 807
  • Другата България
Християна съвсем целенасочено избра тази песен, за която трябва ГЛАС.
А тя го има. Пее като звяр, но не пее като Валя.
А и ручилото, както някой каза, не е същото като при оригинала.

# 808
Е трябва да ѝ се признае на Християна уцели песента, развълнува всички и нас включително. Няма как да е точно като Валя,а и няма нужда момичето си има индивидуалност. Гласът ѝ е разкошен и емоцията достига до публиката.

# 809
Християна ме просълзи,великолепна беше!
Един огромен талант без поза и излишни претенции.

Общи условия

Активация на акаунт