“Като две капки вода“ - сезон 12, тема №3

• 58 563
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 810
Съжалявам, но не - Валя Балканска е недостижима. И никое друго изпълнение на тази песен не може да ме докосне и да ме разтърси така, както нейното.
Абсолютно съгласен, но тук сравнявате професионална фолклорна певица с жена, която не е специализирана в тази област. Изпълнението на Валя Балканска не случайно е световно признато. 90`те години чужденци от какви ли не националности, влизаха в музикалният магазин и купуваха само и единствено фолклорна музика и най-вече Валя Балканска.

Хрисияна подходи умно като изпя тази песен. Целта й е да събуди патриотизма и така да спечели. Аз поне така го разчитам. И сега ако спечели, ще е поредният формат в България, спечелен от чужденец. ПОРЕДНИЯТ!!!

# 811
  • София
Християна пя великолепно. Аз останах без думи. Браво на момичето.

# 812
  • софия
Вероятно в залата се чува по различен начин, но на екран звукът е майка плаче.
Християна и Аръков засега най ми харесаха, заради емоцията, която дадоха.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 22:32 от zvаnchе

# 813
  • Mediterraneo
Съжалявам, но не - Валя Балканска е недостижима. И никое друго изпълнение на тази песен не може да ме докосне и да ме разтърси така, както нейното.
Чуй това
https://youtu.be/12NsNwg7T4M?si=gwaKwq4lp9h-MdHg

Благодаря за препоръката! Това момиче успя да ме накара да настръхна, не Християна. Песен, на която обикновено ми се насълзяват очите, не успя да ми въздейства при изпълнението на Лоизу.

# 814
Кардю, благодаря че ми припомни това момиче Соня. Тя беше феноменална не знам докъде стигна в Гласът. И да, по-добре ѝ се получи от Християна.

# 815
Абсолютно съгласен, но тук сравнявате професионална фолклорна певица с жена, която не е специализирана в тази област. Изпълнението на Валя Балканска не случайно е световно признато. 90`те години чужденци от какви ли не националности, влизаха в музикалният магазин и купуваха само и единствено фолклорна музика и най-вече Валя Балканска.

Хрисияна подходи умно като изпя тази песен. Целта й е да събуди патриотизма и така да спечели. Аз поне така го разчитам. И сега ако спечели, ще е поредният формат в България, спечелен от чужденец. ПОРЕДНИЯТ!!!
Не ми харесва тази користна цел.

# 816
И мен не ме накара да настръхна. много хубаво пя, но не я усетих песента.

# 817
Не ми харесва тази користна цел.
На мен също, но я разбирам. Всички преди това, освен Панайот Панайотов, който също подходи умно, излязоха да си правят кефа едва ли не. Ако си спомняте първият сезон (ако не се лъжа) на Мюзик Айдъл, имаше една преподавателка по музика. Тя също подхождаше умно в задачите си и всички й се дразнеха, защото тя като музикален педагог, си знаеше възможностите и затова си избираше подходящи песни, с които се справяше добре и не отпадаше. Така че това си е и въпрос на интелигентност.

Наско си мисля, че ще си пее като Наско - ОТНОВО!!!

# 818
  • There I was on a July morning
Християна се справи много добре с тази трудна и красива песен. Не достигна нивото на Валя Балканска, но то кой би могъл, тя пее извънземно! Flowers Hibiscus

# 819
На Аръков са му свършили чистите дрехи и е взел от тези на жена си за интервюто с Геро. 😂

# 820
Браво! Чудесен избор на Наско!  Hands MetalHands MetalHands Metal

# 821
Наско ме изкефи. Не съм капацитет да съдя, но ми хареса.

# 822
  • There I was on a July morning
Наско - страхотен! Sparkling Heart

# 823
  • София
Обичам го този Наскоооо ❤
Беше уникален

# 824
Соня след участието си в Гласът стана част от ансамбъл Пирин. И това само по себе си е огромно признание за качествата ѝ като изпълнител на народна музика.

Скрит текст:

Цитат
Соня Ковачка е част от ансамбъл “Пирин” и след една година в хора, тя е вече солист. За нея няма по-голямо щастие от това да е част от най-красивия български ансамбъл и да пее.

https://simitli.info/angeloglasnata-sonya-kovachka-ot-brezhani-praznuva-25-godini

Иначе смятам, че Християна също се представи добре днес.

Общи условия

Активация на акаунт