Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 832
  • 814
  •   1
Отговори
# 630
Пекох се на слънце, разхладих се в басейна, започнах нова книга ❤️.

# 631
  • Mediterraneo
Купих някакъв пристрастяващ сладолед с карамел и тофи, засега само един съм изяла...
Надвечер ще слезем на плажа с ММ.

# 632
Поръчах си нови книги.
Устоях пред изкушението да закупя поредната чанта и рокля.

# 633
  • София
Хубава разходка до Девня и Побити камъни Heart Eyes

# 634
Разходих се в обедната почивка до няколко магазина. Купих си тъмно сини дънки, страхотно бельо в светло лилав цвят, сини сандали с ниска подметка. Ходих и до кулинарен мазин, за да взема готова риба за вечеря. Пийнах бяло фрапе. Purple Heart
Yellow HeartBlue Heart

# 635
Поднових си педикюра 😌

# 636
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Този път не аз, а ММ направи нещо за мен - изведе ме на ресторант. Heart Eyes

Благодаря!

# 637
Вчера се видях с приятелка на вечеря.
Днес имам среща с друга + маникюр

# 638
  • София
Вчера пих повече вода, а днес ще се изкъпя!!!! Нищо особено, но го оценявам толкова много…

# 639
  • София
Маска на лицето и косата.

# 640
Снощи една яка клюкарска сбирка с доста хора. С  сповечето не се бях срещала от много време .

# 641
Като не можах да заспя за следобед сън, сега пия кола и ям сладолед. Не ми пука за калориите.

# 642
Най-накрая претапицирах дивана, че котьо го беше напишкал. Пликовете с материали вече не ми се пречкат, и спря да мирише. Котарака го изчетках хубаво с нов гребен за смъкване на сменяща се козинка, изкъпах го. Изчистих, сглобих една градинска ракла, която се моташе под дивана в кашон, скрих там всички хоби-строителни материали в нея на балкона. Изкъпах се и хапнах вкусно. Утре сутрин съм на масажна процедура и ще си релаксирам после на ошетано.

# 643
Днес за първи път от много време се почувствах елегантна. Малкия мъж е при баба и дядо и с мъжа ми се нагласихме и отидохме на хубав рибен ресторант. Сложих си даже бижута и бях с малка чанта, а не раница пълна с всичко 😂 Установих, че съм забравила как се носи такава чанта, няколко пъти я изпуснах 😂

# 644
Разходка в парка с колежка,  която имаше нужда от отдушник. По телепатия усетих и й се обадих за по фрапе. Добре ни се отрази и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт