Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 833
  • 814
  •   1
Отговори
# 615
Вчера при нас на басеина беше толкова пълно с народ, че не можеше и да се цопне човек. Аз изчаках до 8 вечерта да се поразредят и чак тогава поплувах. Днес вече една гкратка имнастика и съм си взела нещата за кратко фитнесче. Мисля че ще успея да го планирам.

# 616
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Минах профилактичен преглед с ехограф на млечни жлези. Всичко е наред. Heart Eyes

# 617
  • София
Радвам се,че всичко е наред!

# 618
Ходих на маникюр. След малко лягам да дремна.

# 619
  • При децата ми
Минах профилактичен преглед с ехограф на млечни жлези. Всичко е наред. Heart Eyes

И аз на такъв, само, че на гинеколог.

# 620
  • София
Занесох си дипломната си работа да ми се разпечатва. Такъв камък ми падна от сърцето, все едно съм я предала. Simple Smile Чак ми се дорисува. С щерката си рисувахме книгоразделители. Освен това си изчистих, подредих, декорирах терасата. Много и се кефя.

# 621
  • София
Говорих по телефона с добра приятелка. Много се заредих! Четох книга, докато детето спеше.

# 622
Прочетох си книгата ❤️

# 623
Дидка, гости приемаш ли на тази хубава тераса?
Тази седмица получих персонален стажант и си го отглеждам с грижа. Дано да го излъжем да остане за постоянно. Ако успея да го отуча да се прозява през две минути,  ще стане добър кадър, защото не е глупав.

# 624
  • Mediterraneo
Водих ММ на кафе, после мама на обяд.

# 625
Днес беше хубав ден, не ми се случва никак често.
Бях на басейн, после правих упражнения с гирички,  а накрая и тичах.

Дидка_бандитка, много красиво рисувате с дъщерята! Heart Eyes

# 626
Успяхме да се видим с приятелка,която от 1м. е извън града.Не е на почивка.Макар да се видяхме за кратко,беше хубаво.
Купих си пола.Много ми харесва и много ми отива.

# 627
Дидка, много хубава тераса!🌷 Аз днес съм на фризьор, и после смятам да си дочета книгата.

# 628
Дочетох си книгата и започнах нова.

# 629
  • София
И аз успях да си дочета книгата. Също започнах нова. Ходих и до аптеката и си купих нов крем за лице.

Общи условия

Активация на акаунт