Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 836
  • 814
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Следвам аюрведичен режим, индивидуално за мен подготвен. На гладно пия топла вода с микс от подправки, купих си филтрираща кана и да меря дали пия достатъчно вода, дадоха ми и добавки. Надявам се да помогне. Топлата вода с подправки не е толкова гадна, колкото мислих 😁

# 602
  • Mediterraneo
Вчера след работа излязох със сестра ми, обиколихме няколко бара, но прилично, че бях с мотора. Говорихме, че напоследък рядко се виждаме.

# 603
  • При децата ми
Обядвах с майка ми.

# 604
Плаж и среща с приятелка, която живее в чужбина и се виждаме веднъж годишно

# 605
Най-после малко почивка и за мен и никой да няма на главата ми да разхвърля и прави мръсотия. Преди 1 час включих пералнята, след малко ще прибера дрехите от простора и ще ги сгъна, ще си метна дънките и оправя пералнята. После ще си излегна и ще гледам телевизия.

# 606
  • София
Успях да поспя следобед!

# 607
Една спонтанна покупка, която ме зарадва.

# 608
Почивка от уикенда, мъничка разходка  и сега гледам повторението на едно конно състезание по тв. и чакам нинджата да опече вуртчетата за вечеря на дяцата

# 609
  • София

Чета си книжка на балкона, много приятно.

# 610
Най-накрая отидох на фризьор и ме подстрига като хората! Simple Smile Време беше! Simple Smile

# 611
  • София
Ходихме до мола. Отдавна не бях ходила. Купих си часовник. Ядох сладолед.

# 612
Ходих на йога и проведох хубав разговор с приятелка.

# 613
  • Mediterraneo
Взех си пратката с новите чаршафи и пердета. Пердетата ще ги връщам, че не съм догледала дължината, но чаршафите вече се перат.

# 614
  • София
След малко на басейн отивам;) ме мога да плувам Simple Smile поне да се цопна

Общи условия

Активация на акаунт