Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 840
  • 814
  •   1
Отговори
# 585
Обичам Шабла. Въпреки режещите черупки на плажа, въпреки червения флаг. А може би точно заради това...

Няма да мръдна оттук до довечера.

# 586
Ева наистина ли е червен флагът?  Синът ми днес отложи морето, но утре ще е на плаж и обмисляше точно Шабла.

# 587
Пътувам към о-в Св. Анастасия.

# 588
  • София
Ходих на фризьор за боя. После се разходихме с малкия. Купих си портфейл. Не че скоро не си купувах, но чанти и портфейли са ми слабост. Сега си направих кафе и ще опитам да си дочета книгата.

# 589
Червен  е, Димис, вълните са над метър. Влизам само до коляно. По-добре синът ти да отиде до Болата утре, там заливът е закътан и обикновено е спокойно.

# 590
Аз метнах едно басеинче и плувах докато не ме изгони дъжда. Не беше много , но достатъчно Simple Smile

# 591
Благодаря за информацията, Ева! В неделя бяхме там с ММ и следобед се промени морето, но чак пък толкова... И въпреки това безгрижно и разтоварващо да ти е!

# 592
  • на брега на морето
Отидох на фиеста.Grinning

# 593
  • Mediterraneo
Заварих след работа ММ да готви. Издърпах го за един бърз басейн, който учудващо за събота вечер беше без никакви хора. Поплувахме, разхладихме се и ММ се върна на печката, а аз гледах дузпите на англичаните с Бакарди брийзър и цигара на терасата.

# 594
Аз се прибирам тъкмо от абибал . При нас е до едно време с родители, напитко, храна  и програма и валса е с родител. След това остават младежите.

# 595
Снощи след вечеря направих 1 час разходка.

# 596
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Видяхме се с ММ с една приятелка, след раздяла... Пихме цяла нощ и си говорихме. И цигари пушихме. Не съм мигнала, но ми дойде добре. За себе си направих, това че не си позволих да обръщам фокуса и се постарах на макс да съм ѝ полезна със страничната гледна точка. Старах се да слушам.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 13:12 от CvEtEmOe

# 597
Цяла сутрин чистя, готвя и пера. Сега ще си направя косата и ще седна да почета.

# 598
Аз цял ден мързелувам на слънце. Довечера ще шетам...

# 599
Прибрах се и пуснах пералнята. За щастие всичко в къщата е подредено и чисто, така че за мен остава само да си полея цветята и да си направя маникюр и педикюр.

Общи условия

Активация на акаунт