Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 850
  • 814
  •   1
Отговори
# 570
Взех си дълъг, хладък душ и си направих маска на лицето. Слушам любимата си музика на Armik. След малко започвам да приготвям багаж...отиваме на язовир за няколко дни. Взела съм си книжки за четене и лакове да си лакирам ноктите. Обичам да релаксирам сред природата Flowers HibiscusAnimal CatAnimal Bee

# 571
Стягам багажа и след работа тръгваме към морето. Някъде на север, без значение докъде ще стигнем.

# 572
Купих си парфюм, ей така спонтанно, по описание в нета и съм супер доволна Simple Smile
Иии... записах се на един онлайн курс, за който се колебая отдавна, но в крайна сметка реших, че лятото ще ми е супер да го изкарам.

# 573
Възползвам се от часовете които имам сама в къщи и съм си пуснала велики златни хитове от 80-90те - латино, поп, рок!!! Пея, мятам ръце и умирам от КЕФФФ! Отдавна не ми се е случвало Grinning

# 574
Днес преди работа фитнесче и хубаво душче и след това двойно еспресо с ледена газирана вода Simple Smile

# 575
Извървях двойно от " задължителните" ми километри. Много съм доволна.

# 576
Стягам багажа и след работа тръгваме към морето. Някъде на север, без значение докъде ще стигнем.
Миналата неделя бяхме на Шабла на централния плаж. Много весело си изкарахме. Искам пак, но май няма стане. Още по-диво е на Дуранкулак. Брат ми там предпочита да ходи.
Кранево и Албена ги пропуснахме заради проблема с тръбата за канализацията. На Бялата лагуна още в петък е имало много народ.
Весело да си изкарате!

# 577
Миналата неделя бяхме на Шабла на централния плаж. Много весело си изкарахме. Искам пак, но май няма стане. Още по-диво е на Дуранкулак. Брат ми там предпочита да ходи.
Кранево и Албена ги пропуснахме заради проблема с тръбата за канализацията. На Бялата лагуна още в петък е имало много народ.
Весело да си изкарате!
Бях резервирана за севера, но 2 години подред ходим на Крапец и може да се каже, че преоткрихме Черноморието Simple Smile

# 578
Още малко до края на работния ден и после към представлението на Поетите в Бургас.

# 579
Хлопнах компютъра час по-рано. Имам да си помисля за някои неща. Хубост насила не става.

# 580
Още малко до края на работния ден и после към представлението на Поетите в Бургас.
Завиждам за предстоящото представление. Насладете му се!

И аз чакам петък вечер с нетърпение. Ще ходим в заведение, което рядко посещаваме

# 581
Отивам при мама и тате, които почиват в Поморие и ще прекараме няколко дни заедно.

# 582
И аз пътувам за морето, но не за Черно, а за Бяло. Снощи набързо направих организация и днес сме семейно на еднодневен плаж. Голямото ми дете е с нас и сърцето ми е пълно.

# 583
Аз пия кафе след тежка нощна смяна в парка край реката. После шопинг, нервно ми е и ми се харчат пари.

# 584
Снощи излизах с приятели. Пихме коктейли и шотове ❤️

Общи условия

Активация на акаунт