Какво направих днес за себе си? тема 19

• 46 810
  • 814
  •   1
Отговори
# 735
На село сме. Плевим двора (с ръкавици) . Набрахме си първото грозде - сладко и без семки. Все още е юли,но опадалите листа и озрялото грозде ме натъжиха. Есента наближава.

# 736
Подхванах стола 😁 не съм факир, но, колкото, толкова, че ми ръсеше наронени парченца кожа, а не ми се купува нов стол все още. Поръчах си и мултикукър. Изобщо, тази година ми е посветена на оптимизиране на дома и на здравето. Като се върна от морето, ще ми е чисто и уютно. Имам усещането, че се подготвям за уютна есен 🍂🍁
Скрит текст:

# 737
Поплаках си, имах нужда, защото от седмици трупам напрежение и ми идва в повече.

Да ви е хубав остатъкът от деня! ✨

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 20:16 от B

# 738
Сутринта пих кафе с мама, после я заведох да си избере килим, купих го и вече може да изхвърли стария гаден килим от кухнята си.
Лежа цял следобед и чета интересна книга. Имам халба айрян. Тоест имах. Няма да готвим нищо днес и ще мързелуваме в тон с дъжда, който се лее навън.

# 739
  • София
Пекох се на двора. Пих домашна лимонада. Четох.

# 740
  • София
Купих си нова книга. Не че нямам сто и дваесе непрочетени, ама един колега ми даде отстъпка 10% за Хеликон и как да не се възползвам. 😋
Пих лимонада в готино кафе. Спах 45 минути следобяд. Събудих се като преродена.
Вършах из къщи, после се изкъпах и сега се излежавам с маска на лицето.

# 741
  • София
Разходихме се до близкия парк с ММ на импровизиран пикник

# 742
Днес всички в къщи имахме нужда от почивка и сега се опътвам да поплувам в едно езерце. Само се питам да звънна ли на една приятелка или да не минавам да я взимам. Книжката е с мен разбира се, за децата съм снабдила манджаре ...

# 743
Тази сутрин съм се барнала, днес съм в офиса за почерпка 😌

# 744
Хаххаха много ми хареса това "барнала". Разсмяхте ме.

# 745
След нощна смяна пих кафе в парка.  Случайно срещнах съученичка поговорихме, разходихме се. Сега ще дремна малко .

# 746
Хаххаха много ми хареса това "барнала". Разсмяхте ме.
Ами, за мен да облека дрехи, вместо анцунг или пижама, и да се среша и мацна лек грим, си е направо барване 😁

# 747
Бях на зъболекар, изчисти ми зъбния камък. Бях и на шивач с една торба дрехи за корекция. Бяха отложени дейности, сега съм доволна, че ги свърших.

# 748
Спах до късно, после седнах да си почина на дивана, изпих две кафета. Сложих си лист маска на лицето. След малко тръгваме с ММ да си вземем малката от нашите. Отпочинах си.

# 749
Излизахме за обяд с дъщеря ми, по женски. Heart

Общи условия

Активация на акаунт