. принцесата много сладичка и фотогенична. цял ден си припомням как яна ( тя беше по голяма от габи де ) и тя все стоеше при марто и при мене докато го кьрмех. да ги нацелуваш сладурките. Смайли, дано и този пьт по леко да мине тази сенна хрема. имам приятелка , която сьщо страда от такава и знам колко е гадно. а при тебе от бременността ли се изостря така или просто всеки пьт ти става така....
а като те четях как разказваше за тази болница , чак ми се прииска да се разболея и да отида в нея Шоши, мила , напьлно те разбирам как си се почуствала като сте загубили ди. аз яна я загубих скоро ( хем беше голяма , а до сега никога не ми е зачезвала) и щях направо да хвьрля топа. така се притесних и какви ли не мисли ми минаха през главата.....наистина е много страшно
сега ги следя на всяка крачка ( разбира се гледам да не ме виждат , за да се чустват независими) . Ели, кога точно ще сте тук ..
марти вече е по цял ден на яслата и изобщо не плаче сутрин. много сьм щастлива .
Или по-добре да не ми казваш...
Той ме прие в Токуда и беше много загрижен за мен. Бабите в моята стая бяха много впечатлени как се грижи за мен и падаше голям майтап покрай апарата за духане

Закрепила е теглото за три месеца вкъщи. С тия ясли беше станала на шнурче. Иначе ми е много атрактивна и артистична. И кокетна. Имам доста снимки, но чак като направя албумче ще ви пейстна директно повечко. Баба я научила да казва: Живи, здрави! на сбогуване.