Направих си сама

• 45 253
  • 402
  •   1
Отговори
# 135
Нашарих 2 чаши за хлапето.Като първи опит не мина и без гаф-единият жираф се накъса,докато го отлепях и чашата си остана само с един.Ето ги:
http://images14.snimka.bg/002317333.jpg
http://images14.snimka.bg/002317334.jpg
много ми харесват! а с какво ги правиш Hug

# 136
Писи-миси, направо ми събра очите  Shocked Crazy. Гардероба, скрина - всичко въобще е много готино. Е, предполагам ,че не си ги сковала ти - боядисва ли ги? Какво ги прави, че са толкова .... стилни?!? Другите неща също много ми харесват. Аз също отвреме навреме правя по някоя щуротия за вкъщи... Засега обче при вас само ще чета и гледам  Flutter

# 137

С бои за стъкло.Първо се рисува върху целофан,а след като изсъхне (след около 24ч),картинката се прехвърля върху стъклото.Въдът на боите е Window color,има ги в Слънчоглед.Аз обаче си купих като за начало един детски комплект с 10-ина цвята от Хит или Кауфланд (не помня).

# 138
  • Бургас
Да си покажа последните творения:
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=110951
Идеята е да бъдат за подарък на приятели

# 139
Pisi-missi,няма да казвам колко съм впечатлена!
Имам въпроси:
Снимка 1:фигурката вероятно е правена от теб:какъв материал ползваш?
Стената отзад каква е, или не е стена?
Тези шкафове:как си постигнала този арт ефект?
Всички фигури ли са твои?А картините?
Този хартиен или текстилен фенер плаче за обяснение, другият също
Печатаната завеса-и тя
Само тази гърла нещо не ми се връзва с цялостната концепция на обстановката
Интересно ми е, това хоби ли е или е в сферата на професионалните ти занимания?
Мрази ме, ако искаш, но съм любопитна! Hug

# 140
sof, newsm62 благодаря ти за оценката!!!  bouquet,току що разглеждах твоите картини и съм не по малко впечатлена newsm10 Много интересен стил на рисуване!!!Та да ти отговоря на въпросите.Извинете,че не съм ги надписвала снимките за уточнение,но ще се опитам да поясня
1 снимка стената е мое творение,слънцето съм си го купувала,скриновете,гардеробите и(спалнята с нощните шкафчета......не се виждат на снимката)ми бяха от чам и вместо да ги сменям....... с блажна боица си ги направих малко "ретро"и яко шлайфане!
фигурите.....които са наредени в/у скриновете не са мои,картините са мои-едната  с корабите е масло другата на нефертити е сух пастел.
лампата е с текстил,декорацията в/у нея е с акрилни бои(това са моите ръце) Winkи тялото и е увито с хартиена лента......отгоре има китайски клечки за хранене и канап от лико също.
пердетата в спалнята ми са от ръчно тъкано платно от (някоя баба моя) и ги щампирах с седни да не паднеш Laughing(виж в/у скриновете египетската плоча)с акрилни бои
Тази гърла съм аз в Египет 2002г.целувам някакво козле при бедуините,а рамката си я направих от синтетична бяла глина която продават в някои книжарници и си изсъхва само без печене.Хоби ми е,завършила съм керамика и стъкло,но за мое най голямо съжаление не съм се занимавала след това SadПравила съм и на  мои приятелки такива стени.......малко антични,но са много трудоемки(специална мазилка и няколко етапа на нанасяне)Обожавам всичко свързано с изкуството,а то е необятно откъм идеи и се възползвам от всякакви предмети които могат да ми влезнат в употреба.Събирам:камъни,корени,раковини,стари неща от битта на миналия век,абе............като клошар Laughing

# 141
Благодаря много за информацията.Май сме от една зодия Mr. Green(клошари)Лошото е,че у нас това е семейна черта и понякога ми писва.Страхотно си се справила!Имах предвид не снимката в рамката, а нарисуваното момиче,да не би да е твой шарж?И висящата лампа на 2ра страница,мисля, много ми допадна.
А за стената, определено добра работа!

# 142
http://ra4eto.mylivepage.com/
na gobleni
какво може да се направи от мидички,рапанчета.

това са само идеи

# 143
Aз си направих кът , който много ме разтоварва. Ето вижте го тук. Също така вижте и това, което също много ми харесва. Малко ми е трудно да ги опазвам от малкия палавник, но за мен най-важното е той да е добре. Кът винаги мога да си направя! Hug Общо взето- не скучаем! Joy Joy Joy

# 144
pisi-missi, да не пропусна да изразя възхищението си от творбите ти  smile3501
обаче дай за новобранци допълнителни разяснения как точно си правила мебелите. много прилича на една техника от съседната тема за декупаж, но там е с акрилна боя. моля  Grinning

# 145

С бои за стъкло.Първо се рисува върху целофан,а след като изсъхне (след около 24ч),картинката се прехвърля върху стъклото.Въдът на боите е Window color,има ги в Слънчоглед.Аз обаче си купих като за начало един детски комплект с 10-ина цвята от Хит или Кауфланд (не помня).
МЕРСИ!!! а за колко си купи другите? от кауфланд-хит... newsm78  bouquet

# 146
За 15-16лв. Контур 40мл + 9 цвята бои по 22мл.

# 147
# 148
Тук пуснах снимка на ангелчето, което измайсторих за малката:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146851.220

# 149
Момичета, помагайте. Снощи нещо ме беше стегнала шапката и реших да налепя на една дървена рамка малки морски камъчета. Използвах лепило Капчица, но освен пръстите, друго не успях да залепя. Явно дървото (не е лакирано) поема от лепилото и  от 10 камъчета, само
2-3 се задържат. Дали да  пробвам с С200?
Иначе рамката стана доста ефектна. Другото, което се сещам да ви попитам е, ползвате ли някакви предпазни средства, като ръкавици, когато лепите, защото аз буквално си прецаках пръстите. Камъчетата са мънички и май не беше лошо  да ги захващам с пенсета.
И последно питане- някоя мама знае ли в Пловдив магазин, аналогичен на Слънчогледа? Преди време в Джулия-та имаше поне бои за стъкло, сега там продават само от досадните W.I.T.C.H., WINX и прочее анимации аксесоари за малки фръцлички)))

Общи условия

Активация на акаунт