Направих си сама

• 45 374
  • 402
  •   1
Отговори
# 150
lidisзащо не пробваш със силиконов пистолет?Или другия вариант-лепила на Хенкел или подобни, у нас са многоуважавани-лепим обувки и всичко останало.Само дето са малко миризливи.

# 151
  • София
LidiS, с Ц200 ще стане перфектно. А и лесно се чисти от ръцте. Аз правих подобна, но лепих на дебел картон. Eто го и резултата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32555&photo=22

# 152
LidiS, с Ц200 ще стане перфектно. А и лесно се чисти от ръцте. Аз правих подобна, но лепих на дебел картон. Eто го и резултата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32555&photo=22

Много красива рамка, strawberry. Значи казваш Ц200 да пробвам. Днес даже се възползвах от идеята, която беше дала една мама, и си закупих дървени рамки от магазин левче. Моите камъчета са също като твоите, така че искрено се надявам днес да се получи рамката.

sof , не се бях сетила за силиконов пистолет. Ако не стане с лепило Ц200, ще помоля мъжа да ми даде да си поиграя с неговото пистолетче)))

# 153
С лепило Ц200 става страхотно. Може и с Ц300 (дърводелското) - по-яко е даже. Аз преди ги правех със горещ силикон, но нещо ми се отлепят - не знам защо. Може би защото ми е от евтините пистолети. Но Ц200 е супер. Само, че не всички са качествени. Аз си взимам само на Леко или на Мегахим. Повтарям се, но пак ще го кажа - за да е добро - след като изсъхне трябва да стане прозрачно.

# 154
# 155
# 156
Момичета!
От два дена чета и не вярвам на ушите си!
СТРАХОТНИ СТЕ !!!
Някой ден и аз мога да ви покажа някой неща, които съм правила, когато бях по-свободна.
Благодаря, че Ви има.

# 157
  • Разпиляна във въображението
опитвам се да се публикувам снимки, но нещо не става
Изрисувах един буркан от сладко с боички и две изгорели крушки, които искам да направя на малки вазички. Проблема е че немога да се сетя какво да им сложа за поставка.

# 158
Момичета страхотни сте!
Аз съм новак в този форум, въпреки че съм майка на две големи момчета.
Има мого да уча от Вас, макар че и аз се занимавам с доста от тези неща.
Балгодаря Ви, че Ви има

# 159
Ето:

дайте идея каква поставка да им сложа за да станат наистина вазички

# 160
Miriel,крушките можеш да оставиш да висят-връзваш ги двете една за друга с по-дълга връзка (каквато имаш и каквато сметнеш,че ще е подходяща) и ги окачваш някъде (стена,корниз,шкафче).
Във вариант с поставка-можеш да направиш нещо интересно с мека тел,дори да ги увиеш до някъде или целите по-рехаво.От глина също може да си спретнеш поставка.

# 161
Сега видях и снимките,пуснала си ги докато пиша.Крушките няма ли да са с тясната част нагоре?

# 162
да точно така, ще бъдат с тясната част нагоре. Това с глината е добра идея Peace

# 163
В сайта са поставени май върху гумени рингове...  newsm78 Погледни пак. Ако е от глина как ще го миеш? Или то няма да е прикрепено към крушката?

# 164
Можеш да им направиш поставка от парче стъкло или огледало, добре шлифовано.
Ще можеш да ги миеш после.

Общи условия

Активация на акаунт