Направих си сама

• 45 649
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
  • Вече в моята си приказка...
dujdets, страхотно са станали!!! Кое описание на работа използва? Смятам и аз да пробвам, ама малко ме е страх, дали ще се получи, дали е толкова лесно, колкото изглежда?

# 211
  • София
Благодаря! Ей тази тема ме вдъхнови: http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1252. Лесно е, пък и да не стане от първия път - нищо не губиш, освен малко време  Laughing

# 212
  • Пловдив
LidiS, подобни на магазин "Слънчоглед" в Пловдив има на няколко места - над Джумаята/като отиваш към Стария град/, в Капана, в подлеза до Понеделник пазара, в галерията на "Гладстон".

# 213
Някой пробвал ли е вече плетенето на кошнички от вестници. Вижда ми се лесно, но дали е така?
Аз ще преди месец навъртях една купичка. (по Емералда Peace) Много е лесно.  Приготвила съм материал поне за още две. Grinning

# 214
Някой пробвал ли е вече плетенето на кошнички от вестници. Вижда ми се лесно, но дали е така?

Опитах... навъртяните се получават добре, даже много добре, но с плетенето не се справих т.е. не схванах как се разпределят лъчите (тези на дъното), по които се плете нагоре. Впечатлението ми е, че са много твърди вестниците ни за тази работа, намерих едно списание мисля с него да опитам тези дни.

# 215
[Не са точно плетени, по-скоро навивани, но мисля скоро да пробвам и другия вид. Тези специално са много лесни и бързо стават  Simple Smile
Можеш ли да обясниш по-подробно как се правят

# 216
[Не са точно плетени, по-скоро навивани, но мисля скоро да пробвам и другия вид. Тези специално са много лесни и бързо стават  Simple Smile
Можеш ли да обясниш по-подробно как се правят
Извинявам се, че се намесвам.Линкът е малко по- нагоре. Само скролваш с мишката надолу.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=1252

# 217
  • Плевен
Много интересно, и за подарък става. А колко вестници съм изхвърлила  ooooh!
Какво е това лепило за декупажна техника, като изсъхне и става прозрачно?

# 218
Да, пробвал се е. И е успял. Wink
Направих си  една кутия, подобна на дадената в другия форум. После я подарих на една дружка.Направих си също ето това
И същото нещо но от друг ъгъл.
И пак
И още веднъж
Но ме домързя да го боядисам. EmbarassedНякой ден и това ще стане...

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 14:09 от Анонимен

# 219
Много интересно, и за подарък става. А колко вестници съм изхвърлила  ooooh!
Какво е това лепило за декупажна техника, като изсъхне и става прозрачно?

С 200, и с С300 става като че и по-здраво даже Grinning.

# 220
май и аз започнах да се зарибявам по тези неща и чак не мога да повярвам, че са изплетени от вестници! надявам се събота и неделя да ми остане време да се зачета в темата и да пробвам!  Embarassed обожавам такива неща, а ако знам, че сама съм си ги направила ще имат много по-голяма стойност за мен! Heart Eyes Blush

# 221
  • Плевен
С 200, и с С300 става като че и по-здраво даже Grinning.
Тези лепила стават ли прозрачни като изсъхнат?

# 222

Тези лепила стават ли прозрачни като изсъхнат?
Да ,ако лепилото е качествено, трябва да стане прозрачно след като изсъхне.

# 223
не знам дали е тук мястото, има няколко пордобни теми и не мога да преценя, но това е от последните ми "творения"

http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/256/48?xurl=%2Fphot … Fphoto%2F256%2F48

# 224
 Heart EyesМного сладурско Malena.Искам да те попитам от къде се сдоби с тези атрибути за украса от куфарчето?

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 15:52 от Monka

Общи условия

Активация на акаунт