Млечни продукти с марка „Алфатар” – Вкусът на здравето!

• 14 611
  • 556
  •   1
Отговори
# 285
Бих пробвала с най-голямо удоволствие, но няма от къде да купя в моя град.

# 286
Кашкавал,сирене и кисело мляко.

# 287
Не, очаквам тук да бъда очарована.

# 288
Не съм срещала в магизините където пазаря  марката "Алфатар". В къщи задължително на Великден има козунак и яйцича.

# 289
Веднъж купихме домашно кисело мляко Алфатар от Метро. Много ни хареса.
А на великденската трапеза присъстват боядисани яйца, домашни козунаци, свежи салати и агнешко.

# 290
  • Пловдив
Не сме опитвали продукти на "Алфатар".

На великденската ни трапеза традиционно има яйца, агнешко, дроб сарма, свежи салати и козунак.

# 291
И зеленото яйце е открито в тема: Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

# 292
Не съм пробвала продуктите на марката. На Великденскта ни трапеза задължително присъстват боядисани яйца, козунак, печено агне, дроб сърма и зелена салата.

# 293
Не сме опитвали от продуктите на Алфатар, но с удоволствие бихме Simple Smile .
На великденската трапеза винаги има домашни козунаци с прясно мляко, печено агнешко, салати и боядисани яйца.

# 294
Купувала съм от Млекарницата в Младост, бл.504 - айрян и кисело мляко. Много ни харесват. За Великден задължителни при нас са козунак и агнешко ❤

# 295
Не съм ползвала никога продукти “Алфатар”, бих искала да опитам. На трапезата по традиция в нашето семейство присъства агнешко, яйца, марулена салата и козунак

# 296
Не съм виждала във веригите, в които пазарувам и съответно не съм опитвала от продуктите "Алфатар"

# 297
  • оттам, откъдето започва България
Днес яйцето ви е в темата Декорация – за повече красота и уют в нашия дом. Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1292167.1110 

# 298
  • софия
Опитвала съм Алфатар, но основно ги намирам в Силистра и региона.
На нашата трапеза традиционно има агнешко, козунак и яйца.

# 299
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Не сме опитвали продуктите.
На трапезата ще има агнешко,зелена салата,козунак и яйца

Общи условия

Активация на акаунт