Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 47 489
  • 662
  •   2
Отговори
# 135
Отвориха ли магазина в Парадайс?

# 136
Дами, може би тъп въпрос, но 30-те дни за връщане нали се броят от датата на поръчката, а не когато са ми я доставили? Например дата поръчка 21.06, получена 01.07. До кой ден включително мога да върна в магазин?
Събрах 2 поръчки, но някои неща определено не ми пасват. Ще опитам да дам кратки отзиви отделно.

# 137
От получаването се броят.

# 138
Здравейте, в момент на разпродажба за колко време ви пристигат поръчките ? Вече трети ден поръчката ми е изчаква предаване към куриер.

# 139
  • София
Аз вчерс поръчах едни къси панталони и днес ме изненадаха, че са в магазина(до там е доставката). А аз не съм в София, та зълва ми ще ходи да го вземе, аз се прибирам след срока за взимане.

# 140
  • sofia
Здравейте,

Колко дни след връщането имате пари по картата?

# 141
При мен сумата пристига на третия работен ден след връщането.

Здравейте,

Колко дни след връщането имате пари по картата?

# 142
Аз последно - връщане събота в магазин обаче, парите получих вторник или сряда.

# 143
В Р връщам в магазин, също около трети работен ден имам възстановена сума.
При Мохито още нямам връщания.

# 144
  • sofia
Благодаря ви! При мен мина седмица от връщане в магазин  и нещо не го откривам в банкирането рефунда. Ще пиша на банката.

# 145
А имаш ли мейл за връщането?

# 146
  • sofia
А имаш ли мейл за връщането?
Да, имам. Ще пиша и на Reserved. Реално аз взех поръчката от магазаина, пробвах и я върнах почти веднага. Но имам мейл, та не знам

# 147
  • София
Може да е наредено, но още да не пристига. На мен от хм така ми бяха наредили парите, примерно в сряда. Дойдоха реално на следващата седмица вторник.

# 148
  • София
В последно време е наистина бавно, в сравнение с преди. За рефънд по банков път чаках сигурно повече от седмица след като бяха обработили връщането.

# 149
Някой да има код за НЕнамаление продукти ?

Общи условия

Активация на акаунт