Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 47 603
  • 663
  •   1
Отговори
# 660
  • Popovo
А, не, не търся върховно качество. Просто да не се разпазлда след 3 пранета. В H&M е наистина много зле напоследък. Да не казвам че постоянно има разминаване от снимки и на живо. На снимките изглежда добре, викам си материята може да е хубава. Отивам в магазина, намирам артикура по артикулния номер, гледам го и изпадам в изумение как почти няма общо с на снимките. Направо ме хваща яд как не съм се презапасила с памучни дрехи като бяха на сносни цени. Ама нали човик никога не си мисли колко по-лошо може да стане. И то взе че стана....
В Синсей тениски по 4.50 памучни с много сносно качество ги купувах до преди 4 години. Срам не срам някои още ги нося вкъщи (за вкъще съм ги купувала) и търся да ги сменя с други от известно време и няма. Не търся същата цена, ясно е че такива цени вече няма. Ама не може същото качество вече да струва 15-17 лева за тениска за вкъщи. Като аз купувам по 7-8 някъде наведнъж за да ги сменям постоянно. Наистина вече съм в чуденка къде да пазарувам. Имам си навици и нужди, които не са хай стрийт, ама не може бейсик неща да струват цяло състояние, ако искаш средно качество.

Lale, погледни пак в Sinsay.
Има много намалени тениски, че и 20 % върху всичко намалено имат.С дъщеря ми си поръчахме точно тениски за в къщи.Те без пари.Пера, хвърлям в сушилнята, каквото оцелее.....оцелее.Да не ме е яд поне.За 2 -3 лв.блузки , не им ставам роб, да се чудя, ще се свива ли, няма ли.Взимам по-големи, точно с цел, че ще ги слагам в сушилня, та и да се свият, не ми пука.А и в къщи обичам да съм с нещо поне 2 номера над моя.Да ми е широко и удобно.

# 661
Благодаря ти, reni1111 💐. Бях се отчаяла с качеството напоследък с тях. Ако има положителна промяна ще ги погледна отново.

# 662
  • София
Аз харесвам тениските на reserved. Особено на намаления, може да се купят за смешни пари. Това май е продуктът, от който съм най-доволна. От пуловерите имам няколко и също са хубави. Харесвам ски якетата за деца.
Бях си взимала един гащеризон с модал-много красив цвят. Не знам дали съм писала за случая-май да. Облякох го същия ден и отидох на разходка-не съм сядала. След два часа се усетих, че платът на целия таз е на топчета., Върнах го на другия ден с рекламация. Обаче след месец си викам-абе много красив беше, ще си взема пак, ще го пазя много. Пазих го-ден и половина...и се наложи да го хвърля. Но то аз съм си глупава. От същата материя този сезон изкараха комплекти-суиър с панталон. В красиви цветове са, много ми харесват кройките, но няма вариант да се прелъжа пак. А чета хората си ги купуват-и гащеризона преди, и сега комплектите. Като съм в магазина и видя някоя жена да ги гледа и едва се сдържам да не досадя и да предупредя да не прави грешка да го взима Laughing   Идвали са ми бижута с паднали камъни, пречупени обици.Някой път цветовете са тъпи...харесвам модела, а ни един цвят не става.В ХМ, обаче, последните години моделите са малко странни...взимам си само дънки и базовите рипсени блузи с дълъг/къс ръкав, плетени жилетки. Роклите им вече не ги харесвам, тениските са с тъпи щампи.
От Мохито имам само някои официални рокли. Нямам навик да пазарувам там-дрехите са по-женствени, ама към лелинско ми отиват някои и не са мой тип. Малко като Орсей.

# 663
Споделям мнението на Лале Лили за спада на качеството. Много зле са станали и двете марки. Синсай вече само за домашно потреби тип порцеланови купички и чашки става. Размерите в Р и те едни странни. Мерих ръкавици, от които няколко размера С бяха различни на големина.
С 300 зора успях една шапка от Мохито да харесам и я взех за скромната цена от две евро. Реално толкова и струват материите им…Мохито имаха видимо по-добро качество от Р, но сега са много зле.
От всички масови магазини само Манго в моите очи държи някакво приличие на кройки и изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт