Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 747
  • 618
  •   2
Отговори
# 615
Reserved са ми болна тема от няколко седмици. Имат понякога много качествени неща и повече боклуци. Но как да е. Преди нова година, около 19 декември си поръчах продукти с намаление - последни бройки. Платени с карта и опция за взимане от магазин - бяха предоставени само две възможности за локации. Закъснение приемам, предвид многото празнични дни. Но малко след коледа започнаха да ме бомбандират със съобщения, че неправомерно са ми възстановили сумата. Погледнах в сметката си - никакво движение, нито цялостно, нито частично от тях. След което последваха няколко SMS - написани не от човек, в които се настояваше да им преведа 11 . 90 евро - цялата ми поръчка е 56 евро. Опитах се да се свържа с тях с точни въпроси: Продукт го е нямало, и след това са го намерили като бройка, това някаква допълнителна такса ли е или какво... Да не говорим, че никой от избраните продукти не е такава цена.  Нито на имейл, нито в сайта им някой ми отговори по поставените въпроси. А парите за цялата поръчка са взети още в момента на плащане. Отидох да си взема поръчката от Ринг мол и показах на продавачката тези съобщения, тя вика - поръчката е платена иначе няма как да ви я дам. Взех си - я.Всичко поръчано беше там. Приятни, изглеждат ми качествени неща, явно съм имала късмет с избора. Съобщенията обаче продължават. Много се чудя дали да им преведя тези  11 . 90 евро, защото нито е отразено в моя сметка, нито пък те позволяват каквато и да било обратна връзка....

# 616
Аз им писах на мейла 10 пъти за 3 дни и накрая отговориха. Пробвай да бомбардираш с мейли.

# 617
  • София
Бих ги върнала само ако наистина има основание за това, ако има някакво разминаване при артикулите и цените, иначе не.

# 618
Аз върнах две такива суми. Бяха по поръчки които не бяха изпратени и реално не можех да се ориентирам кой точно артикул ще ми откажат, затова отначало сериозно се замислих как да процедирам.Писах имейли, писах в месинджър и WhatsApp, никъде нямах отговор. Обаче сумите пристигнаха в банковата ми сметка, изпратиха ми поръчките и се оказа, че наистина грешно са ми превели пари и исках да съм коректна с тях.

Общи условия

Активация на акаунт