Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 46 233
  • 625
  •   1
Отговори
# 615
Reserved са ми болна тема от няколко седмици. Имат понякога много качествени неща и повече боклуци. Но как да е. Преди нова година, около 19 декември си поръчах продукти с намаление - последни бройки. Платени с карта и опция за взимане от магазин - бяха предоставени само две възможности за локации. Закъснение приемам, предвид многото празнични дни. Но малко след коледа започнаха да ме бомбандират със съобщения, че неправомерно са ми възстановили сумата. Погледнах в сметката си - никакво движение, нито цялостно, нито частично от тях. След което последваха няколко SMS - написани не от човек, в които се настояваше да им преведа 11 . 90 евро - цялата ми поръчка е 56 евро. Опитах се да се свържа с тях с точни въпроси: Продукт го е нямало, и след това са го намерили като бройка, това някаква допълнителна такса ли е или какво... Да не говорим, че никой от избраните продукти не е такава цена.  Нито на имейл, нито в сайта им някой ми отговори по поставените въпроси. А парите за цялата поръчка са взети още в момента на плащане. Отидох да си взема поръчката от Ринг мол и показах на продавачката тези съобщения, тя вика - поръчката е платена иначе няма как да ви я дам. Взех си - я.Всичко поръчано беше там. Приятни, изглеждат ми качествени неща, явно съм имала късмет с избора. Съобщенията обаче продължават. Много се чудя дали да им преведя тези  11 . 90 евро, защото нито е отразено в моя сметка, нито пък те позволяват каквато и да било обратна връзка....

# 616
Аз им писах на мейла 10 пъти за 3 дни и накрая отговориха. Пробвай да бомбардираш с мейли.

# 617
  • София
Бих ги върнала само ако наистина има основание за това, ако има някакво разминаване при артикулите и цените, иначе не.

# 618
Аз върнах две такива суми. Бяха по поръчки които не бяха изпратени и реално не можех да се ориентирам кой точно артикул ще ми откажат, затова отначало сериозно се замислих как да процедирам.Писах имейли, писах в месинджър и WhatsApp, никъде нямах отговор. Обаче сумите пристигнаха в банковата ми сметка, изпратиха ми поръчките и се оказа, че наистина грешно са ми превели пари и исках да съм коректна с тях.

# 619
Здравейте,не мога да открия телефон или имейл на Мохито,една поръчка,която съм върнала на 08.01. все още нямам възстановяване.

# 620
  • София
Мейл имат, но телефон - май не.

# 621
Здравейте,не мога да открия телефон или имейл на Мохито,една поръчка,която съм върнала на 08.01. все още нямам възстановяване.
Няма отдавна телефон. Връзка само през чатбот. Аз чаках почти месец от връщането на нещата до възстановяването на сумата.

# 622
Малко се омазах в Мохито за една покупка Grinning
Имам стар акаунт, на който не му помня паролата, обаче реших да пробвам стар код от бюлетина за 10% отстъпка за първа поръчка (никога не е използван този код). Направих поръчка като гост и взе, че се приложи намалението. После си направих и профил с новия имейл да си следя поръчката. Ама се замислих дали е ок, че си прехвърлям кодът от единия профил в другия, някой имал ли е подобен случай? Притесних се да не ме блокират в новия профил Grinning

# 623
Не е проблем. Може да си решила да го подариш , нали?
Има кодове, които важат само за профила, на който са пратени, но го разбираш веднага, просто не те пуска да ползваш кода.

# 624
Колко кодове съм ползвала с временни имейли... Sweat Smile

# 625
Здравейте, заявих връщане от reserved, но куриер не дойде в посочения ден от заявката за връщане. Сега отивам направо в офис на Speedy с пратката или трябва да отменя връщането и да генерирам ново от профила за връщане чрез офис?

Общи условия

Активация на акаунт