Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 48 265
  • 675
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, размерите на Mohito отговарят ли си? Взех си едно тънко яке 34 размер, от таблицата им не разбрах мерките едностранни ли са?
Това

# 406
  • Пловдив
Уголемени са, поне с номер.

# 407
Благодаря. Значи ще ми стане.

# 408
Аз си поръчах от бежовия модел 34 размер. Доста е уголемено, но ще го връщам защото на първото стягане връзката се скъса.

# 409
Широко ли е? 52 кг съм, почти без бюст...
Боклучаво значи...Изглежда тънко и не капитонирано.
Взимам го точно заради връзката в кръста

# 410
Широко ли е? 52 кг съм, почти без бюст...
Боклучаво значи...Изглежда тънко и не капитонирано.
Взимам го точно заради връзката в кръста
Не е боклучаво, хубаво е, капитонирано, тънко, но топли защото е дълго. Аз съм същите кг и ми беше добре.

# 411
Здравейте,

Ако не успея да взема поръчка от магазин и се върне към склада, какво следва?

# 412
  • София
Предполагам, че възстановяват парите. Евентуално да слагат някаква такса "обработка". 

Исками се да ходя тия дни до магазин, за да премеря някои панталони Rolling Eyes
Но все нямам време. Или да рискувам и д апоръчам...или пък два размера. Имам дънки от Reserved М, които са ми малко по-свободни от нужното и панталони С...които са ми ок. Обаче и един ленен панталон имам от тях, май беше М и ми е добре. И се чудя за кой размер съм при харесаните модели Satisfied

# 413
Аз да кажа за гореспоменатото от мен яке, че е много кипро. Джиджавката, с която се пристяга ластика наистина хлътва в шушляка и се чудя как да я отремонтирям...

# 414
  • На Изток от Рая
Здравейте,

Ако не успея да взема поръчка от магазин и се върне към склада, какво следва?
Поръчката не се връща никъде, сторнира се и остава в магазина, а сумата ви я връщат по банков път.

# 415
Здравейте, има ли начин да се свържа с човек от Reserved, че ми писна от този тъп чат бот.

# 416
Аз съм опитвала безуспешно. На мейл също не да ми отговаряли.

# 417
Аз съм опитвала безуспешно. На мейл също не да ми отговаряли.
Успях, няколко пъти в чат бота, вместо да избирам от посочените опции, писах "консултант" и се свързах в чат.

# 418
И аз така, но не доживях да ми отговори някой.

# 419
  • На Изток от Рая
Опитайте да се свържете с някой от физическите магазини и обяснете проблема, може да ви съдействат

Общи условия

Активация на акаунт