Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 47 142
  • 653
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,има ли код за отстъпка в Мохито.Регистрирах нов имейл за 10% отстъпка,но не получавам.,знае ли някой причина и не виждам къде мога да им пиша.

# 481
  • Popovo
Гледам в Mohito има 20% върху намалените артикули.Но код ли се прилага според вас ?Слагам в коша нещо намалено, но цената не се променя.А код не виждам нито в имейла си, нито в сайта.Нещо пропускам явно.....помагайте......

Редактирам се.След като проведох разговор ми казаха, че това е намалението и няма код.Да, да.Потърсих в Полския сайт и го намерих.
SEASON20 намаля 20 % от вече намалената цена.Работи, пуснах си поръчката.
Мисля, че е над 100 лв.Моята поръчка беше над 100 и кода хвана.Сега сложих нещо под 100 и не хваща.Пробвайте.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 16:34 от reni1111

# 482
  • София
Синът ми все още си носи дънки на Ризървд размер 170, въпреки че е 1,76 м. Същият размер блуза му е огромна, направо плува в нея. Поръчах и едно яке този размер, сигурно ще му е добре.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 15:09 от Cuckoo

# 483
Някой да има код за RESERVED?

# 484
Бави ли се при вас обработването на върнатите пратки? На 27.10.2025 са получили Ризървед в склада си върната пратка и до момента нямам мейл, че е обработена. Много са изнервящи. Едва ли ще поръчам следващ път.

# 485
  • София
Бави ли се при вас обработването на върнатите пратки? На 27.10.2025 са получили Ризървед в склада си върната пратка и до момента нямам мейл, че е обработена. Много са изнервящи. Едва ли ще поръчам следващ път.
Не зная изобщо за такива мейли, но обикновено след 3-4 дни си получавам парите.

# 486
Активен ли ви е кодът в Мохито за минус 30%? Уж до 11, а от вчера е неактивен за артикули избрани от намалението и не мога да поръчам.

# 487
Активен ли ви е кодът в Мохито за минус 30%? Уж до 11, а от вчера е неактивен за артикули избрани от намалението и не мога да поръчам.

И при мен не работи. Опитвам от половин час, но ми изписва: Въведеният код е неактивен. Въведете нов код или продължете да пазарувате без код.

# 488
  • София
Пишете на лайв чата, да ви свържат с реален човек и ви дават код.
Има проблем с extra30

# 489
Момичета, обувки закупени от физически магазин на Ризървд може ли да се връщат на място в друг град?

# 490
  • София
Здравейте! Дали има активен код за reserved?

# 491
  • Popovo
Имам връщане към тях от 3.11.
До сега сума не ми е върната.
Не връщам за първи път и се чудя какво става?
Някой имал ли е такова забавяне за възстановяване на сума?

# 492
Имам връщане към тях от 3.11.
До сега сума не ми е върната.
Не връщам за първи път и се чудя какво става?
Някой имал ли е такова забавяне за възстановяване на сума?
Да, при мен много се забавиха от Резървед. На чат ми казаха, че вече срока е 14 раб дни.
Сега върнах към Мохито и от миналия петък до сега - нищо.

# 493
Хм -и моите се бавят.

# 494
Момичета,някакъв код за отстъпка има ли в момента?

Общи условия

Активация на акаунт