Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 46 912
  • 652
  •   1
Отговори
# 510

Здравейте! Някой купувал ли е това детско яке от reserved? Изглежда доста дебело и топло, но има оставен един коментар, че не е.

# 511
  • Пловдив
Код за Ризървд някой да има?

# 512
Заповядайте

# 513
  • Пловдив
Благодаря, но се оказа, че има -20% в сайта над 80лв Simple Smile Е, доставката е скъпа, ама...

# 514
Момичета,цените в сайта не са като тези в магазина,нали?Визирам намалените артикули.Както при H&M?

# 515
Някой да има актуален телефон за контакт с Reserved? Мина един месец от връщането но пари не ми връщат....

И при мен е така. Опитвам с3 да св свържа с телефоните посочени в товарителницата, но не приемат входящи обаждания.

# 516
Някой да има актуален телефон за контакт с Reserved? Мина един месец от връщането но пари не ми връщат....

И при мен е така. Опитвам с3 да св свържа с телефоните посочени в товарителницата, но не приемат входящи обаждания.

По-назад в темата бяха писали да се опита свързване с техния чат от контактната форма - много бързо ми отговориха и решиха проблема

# 517
  • София
При мен и товарителница не генерираха, сама си я направих и изпратих, и два дни седи и не си я взимат. Засега не изглеждат добре нещата.

# 518
  • На Изток от Рая
Можете да пробвате на телефоните на физическите магазини, те имат онлайн връзка със съпорта на сайта. На мен са ми помагали, само че аз бях отишла на място в магазина

# 519
Не е ли опция да ги връщате на място?

# 520
  • На Изток от Рая
Опция е, ако в града ти има физически магазин. Мохито за сега е само в София и Варна, до колкото знам предстои откриване в Бургас, Пловдив и Стара Загора, ако не се лъжа

# 521
Опция е, ако в града ти има физически магазин. Мохито за сега е само в София и Варна, до колкото знам предстои откриване в Бургас, Пловдив и Стара Загора, ако не се лъжа
От къде е тази информация? Ако е така - супер.

# 522
  • На Изток от Рая
От къде е тази информация? Ако е така - супер.
От приятелка, която работи там, но не знам кога точно ще ги отварят, освен че ще е догодина.

# 523
Хайде - дано!

# 524
  • Plovdiv
В МОЛ Пловдив на първият етаж, вече има големи транспаранти на един магазин, че ще е Mohito.

Общи условия

Активация на акаунт