Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 798
  • 618
  •   2
Отговори
# 585
tedincence, нито имам получена сума по тези поръчки, нито сумите отговарят на поръчките, нито поръчките са изпратени. Някаква страшна каша е станала..

Получих днес въпросните суми, но поръчките си стоят все така на Предадени към склада. Не мога изобщо да се ориентирам относно сумите, тъй като едната поръчка е с един артикул и върнатите пари, не отговарят на стойността му...Писах им в whatsapp, messenger,  но така и никой не се свързва с мен. Сериозно ме напрягат, досега не съм имала казуси с тях. Някой, ако е успял да се свърже с Reserved, моля да каже как успя. Благодаря.

# 586
tedincence, нито имам получена сума по тези поръчки, нито сумите отговарят на поръчките, нито поръчките са изпратени. Някаква страшна каша е станала..

Получих днес въпросните суми, но поръчките си стоят все така на Предадени към склада. Не мога изобщо да се ориентирам относно сумите, тъй като едната поръчка е с един артикул и върнатите пари, не отговарят на стойността му...Писах им в whatsapp, messenger,  но така и никой не се свързва с мен. Сериозно ме напрягат, досега не съм имала казуси с тях. Някой, ако е успял да се свърже с Reserved, моля да каже как успя. Благодаря.
Аз вчера успях в WhatsApp, но в работното им време.

# 587
Какво им е работното време? Писах им в WhatsApp днес около 12:00.

# 588
  • Бургас
Току-що си взех пратката. Междувременно ми пратиха и 7.81 евро. Получих смс да им ги върна. Питай момичето в магазина, каза, че много такива сигнали е получила и не е наясно, но според нея да не отварям линка. Ама пък аз наистина имам превод. Та се чудя какво да ги правя сега.

Работното време е до 16.30. И аз им писах, ама отговор така и не получих преди няколко дни още.

# 589
Вчера към 11 им писах. В рамките на 1 час през 15 минути писах и накрая уж чата ми беше със служител, но явно си е на късмет.

# 590
Някой да е виждал или поръчвал това яке?
https://www.mohito.com/bg/bg/vatirano-palto-244gq-90x

# 591
  • София
Здравейте,
Днес си получих пратката от Мохито - едно яке, което не ми допадна и искам да го върна. Попълних всичко в сайта и ми даде като първа възможна дата за взимане на пратката от Спиди 13 януари. Аз обаче искам да занеса сама пакета, вместо да чакам толкова, а и живея срещу Спиди Simple Smile Проблемът е, че никъде няма номер на товарителница. Писах им къде ли не и просто няма начин за връзка с тях (телефонът не работи, ФБ ми пишат някакви ботове, WhatsApp също). От Спиди пък като получавах пратката ми казаха, че изобщо не идвал куриер на адрес да ги вземе..
Та в чудо се видях. Някой имал ли е подобен казус?

# 592
.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 10:10 от Mateah

# 593
  • София
Здравейте,
Днес си получих пратката от Мохито - едно яке, което не ми допадна и искам да го върна. Попълних всичко в сайта и ми даде като първа възможна дата за взимане на пратката от Спиди 13 януари. Аз обаче искам да занеса сама пакета, вместо да чакам толкова, а и живея срещу Спиди Simple Smile Проблемът е, че никъде няма номер на товарителница. Писах им къде ли не и просто няма начин за връзка с тях (телефонът не работи, ФБ ми пишат някакви ботове, WhatsApp също). От Спиди пък като получавах пратката ми казаха, че изобщо не идвал куриер на адрес да ги вземе..

Винаги съм носила в офис на Спиди, има начин да се отбележи това в сайта. Не е нужно да има товарителница.

# 594
  • София
Здравейте,

Винаги съм носила в офис на Спиди, има начин да се отбележи това в сайта. Не е нужно да има товарителница.
Нямаше друга опция, освен връщане в магазин и взимане от куриер. Но никъде няма номер на товарителница и Спиди как ще я приемат в такъв случай? Thinking Ще отида утре да ги попитам.

# 595
  • София
ПРИ ЛИПСА НА ВАУЧЕР ЗА ВРЪЩАНЕ, МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ПОРЪЧКАТА ЗА НАША СМЕТКА ОТ ОФИС НА СПИДИ ДО СЛЕДНИЯ АДРЕС:
„Ел Пи Пи Фешън България ЕООД“

Град Русе,
бул. „България“ 310
тел.: 02/49 17 220   Номерът е посочен за връщане на пратки от офис на Спиди и не обслужва клиенти.

Създайте товарителница сама с този адрес, за сметка на получателя, ако се опитат да философстват нещо.

# 596
  • София
Много благодаря! Heart Ще отида утре до Спиди и ще ги питам. Ще върна на този адрес, ако няма друг начин.

# 597
Много благодаря! Heart Ще отида утре до Спиди и ще ги питам. Ще върна на този адрес, ако няма друг начин.

Когато правите връщането в сайта им в коментар отбелязвате от кой офис на Спиди, а иначе се оказа че в приложението на Спиди автоматично се генерира товарителница, може да използвате нея.

# 598
Имам поръчка, платена с карта , имаше и такса за доставка, понеже беше намалено палто.
Беше за подарък, но се оказа излишен .
Ако не взема поръчката и тя се върне, ще имам ли проблем с възстановяване на сумата?
Или е по- добре да взема и тогава да връщам?

# 599
Е как няма да я вземеш, пък ще ти върнат сумата? Трябва да я вземеш и да заявиш, че искаш да я върнеш, след което да я върнеш и чак тогава да ти възстановят сумата.

Общи условия

Активация на акаунт