Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 45 744
  • 618
  •   4
Отговори
# 600
  • София
И аз съм от напрегнатите с поръчки Grin
На 3-и пуснах една и нищо не се случва от тогава. А съм поръчала яке на детето, че неговото е с окъсели ръкави и ципът се развали. Щеше да е добре да дойде вчера-днес, когато и обещаваха. Тениски съм поръчала и за двамата, на мен два чифта кафяви дънки да меря и ще си запазя тези, които ли станат. И един пуловерс. Не стига, че сумати дни ги чаках да отпуснат свободен магазин за доставка, ми сега и още мотане.
На мен винаги без проблем са ми връщали парите, но аз връщам в магазин-още на момента меря в пробната и ги връщам на касата. Та нямам притеснения за това.
Изнервя ме бавенето.

# 601
Пратих едната дреха по човек да я върне в магазин (М - продупчено яке), но са му казали, че по сметката ще върнат... На вас как ви връщат на каса, не знам?!?

# 602
  • sofia
Никога не са ми връщали на каса на мен в Ризървд. Но пък напоследък все неща с недостатъци ми пращат - скъсано или повредено, явно не си проверяват върнатите артикули в какво състояние са.

# 603
  • София
По банкова сметка връщат, което е и нормално за онлайн поръчка. Не съм писала, че са ми връщали парите на каса.
На мен едни обици без камък ми бяха пратили и бях полудяла тогава, защото не приемали бижута и бельо за връщане на място, а трябва да се прати по куриер. Уж бях чела правилата, но това го нямаше написано, в последствие някъде си го изрових, че го пише. Но преди това, като се опитах да го върна, една служителка на касата се държа потресаващо(а смея да кажа, че съм много учтива, мирна и без претенции) и като си тръгнах я чух да ме обсъжда с клиентката след мен. Такова напоително оплакване им писах, че ми приеха бижуто за тяхна сметка  Което нямах намерение да си прося, не съм ги и питала, но най-ме вбеси, че се държах съвсем нормално и казах-ок, явно така ще го пратя, а служителката се държа ужасно нагло.

# 604
Моята поръчка още я няма. Според сайта е напуснала склада на 5ти, доставка в периода 7-12ти. Според тракинга на бокснау обаче още не е взета от склада.

# 605
  • София
Моята я пратиха вчера...поръчана на 3-и, пратена на 13 Unamused Уж до другия четвъртък ще дойде...ама съм скептична. То ще стане февруари, докато дойде това яке.

# 606
  • София
Поръчката ми от 26 декември получих на 9 януари. Тези неща поръчах.

На 10-ти върнах дънките в магазина в Парадайс, защото ми бяха много големи. Нощничките оставих. Не е лошо качеството на трикото и си отговарят на размера.
Имах огромното подозрение, че ще ми възстановят не 19.99 €, а 19.99 лв. и се оказах права. Rage
Писах им в чата. Изчака ми се чакалото да се включи служител, ама не стана. Изпратих имейл вчера, днес препратих, но реакция никаква.

# 607
И на мен така. Трябваше да ми върнат около 8 евро, а в линка от PayU пишеше 8 лева. Реших да изчакам да видим какво ще стане и вчера получих връщане на 8 лева и още един имейл, че предстои да ми върнат останалата сума до 8 евро. За свързване в чат, месинджър и тн са много трудни, аз така и не успях.

# 608
  • Хасково
Здравейте, за първи път, сигурно и за последен поръчвам от Р. На 23.12.25 пуснах заявка за връщане на три артикула.  Трябваше да избера дата на която куриер да ме посети и да вземе трите артикула. Не дойде никакъв куриер. Писах имейл, отговор няма, писах втори , трети и вчера вече получих отговор  да ги изпратя от офис на Спиди. Телефон за контакт в сайта нямат. Как е възможно не ми стига умът?
Питането ми е дали винаги така се получава с връщане на стока или заради празниците, еврото и т.н?

# 609
От отдавна групата (Р, М, Синсей, Кроп, Хаус) процедира така с връщанията. Куриер не идва, носиш ти.

# 610
  • Бургас
Аз в крайна сметка им върнах неправилно възстановената сума. Получих мейл, смс и записано от бот обаждане. Така или иначе тези пари не бяха мои. Предполагам с колко като мен са изгорели заради бъга им в системата.

# 611
  • София
На мен вчера ми изпратиха изненадващо смс, че поръчката е в магазина.
Скрит текст:
Дънките ги върнах, седяха ми по-добре от другите(надолу), но крачолите някак бяха доста широки и не ми харесаха.
Двата чифта чорапи са от дамските с вълна, но ги взех за децата.
Якето на малкия-приятно е, не е много плътен горния плат, лекичко е, не знам колко ще топли. Шредишното му яке(умаля му и му се счупи ципа) е някак по-плътно, платът се усеща по-плътен, подплатата. Нищо де, за 27лв го взех, та ще си го носи.
Тениска за големия, хареса си я

Още тениски-общо 4 са, по две за всеки. Свежи, за лятото ги взех. Пижамата е за малкия, веднага се премени с нея, не ме чака да я изпера.
Другите дънки-приятни са, но не ме вдъхновиха. Като цяло май се отказвам от идеята за кафяви дънки, не ми стоят добре.

Пуловер, взех най-малкия размер и пак си е голям. Но е много приятен и го исках от отдавна. Реших да се прежаля за цената му, без намаление го взех.

А на място си взех и два комплекта намалени обици.

# 612
Здравейте, за първи път, сигурно и за последен поръчвам от Р. На 23.12.25 пуснах заявка за връщане на три артикула.  Трябваше да избера дата на която куриер да ме посети и да вземе трите артикула. Не дойде никакъв куриер. Писах имейл, отговор няма, писах втори , трети и вчера вече получих отговор  да ги изпратя от офис на Спиди. Телефон за контакт в сайта нямат. Как е възможно не ми стига умът?
Питането ми е дали винаги така се получава с връщане на стока или заради празниците, еврото и т.н?

Ужасни са, аз не мога да върна поръчки от декември. Отделно имам една върната от края на ноември, която е с неясен статус... Пиша по два имейла на ден, никакъв ефект връчват ми някакви неадекватни имейли.Пиша в чата какъв проблем имам те ми пращат инструкциите, които така или иначе ги има в сайта. В последния имейл съм писала, че ще се обърна към КЗП. Все още отговор няма. Повече не смятам да пазарувам от тях. Втори месец си късам нервите.

# 613
  • sofia
Явно е някаква каша...В момента доставка до магазин не е възможна, а другата доставка струва колкото намалените артикули😀

# 614
Загубили са ми поръчката. Връщат парите. Ще пиша какво точно са върнали.

Общи условия

Активация на акаунт