Пазаруване от Reserved и MOHITO - 2 тема

• 46 904
  • 652
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз съм с такива размери, за връхна дреха бих взела S, тоест 36.

# 646
Имаше само 34 и 38.И двете ги поръщах.За 34 гръдна ще го докарам,  но каква е тая талия 66 см. Пък за 38 в коментарите отдолу навсякъде пише, че е уголемено....
Нямаше 36 да му се не види...

# 647
Не, 32 = XXS, 34 = XS, 36 = S
Съсел@, сменяй номера, докато е време.
И докато на Р обикновено са леко уголемени някои модели, на М си отговарят, някои са леко умалени.
Така е на теория /донякъде, защото съм срещала в сайтове описание на  34 р-р като S/ .
Моят пост се основава на опита. При мен дрехите oт Mohito, които са р-р 32 и р-р ХS /зависи коя номерация е използвана/ застават еднакво добре. Размер 34 винаги са ми леко големи.
Купувам р-р ХS и №32 и на много други марки.

Съсел@, пропуснах да уточня, че моите р-ри са различни от твоите, аз съм висока и слаба, възможно е при теб да е различно и да ти пасне номер 34 - не зная.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 17:27 от Sweta

# 648
Здравейте! Подадох искане за връщане, но не са ми изпратили номер на товарителницата, в такъв случай мога ли да отида директно до офис да ги върна?

# 649
Здравейте! Подадох искане за връщане, но не са ми изпратили номер на товарителницата, в такъв случай мога ли да отида директно до офис да ги върна?
Ако става въпрос за Mohito и аз не получих номер на товарителница при подадена заявка за връщане. Просто отидох до офис на Спиди-питаха ме за телефонния номер и си намериха товарителницата сами.

# 650
Нокога не съм имала проблеми с връщане от офис, не мога да чакам куриер една седмица.
В сайта си пише на кой адрес да се върне от офис, в плика се добавя ли сме с номер на поръчка и имена на латиница.
Аз съм много доволна от бельото, елеците и тениските.

# 651
  • София
Аз съм ХХС и 32 са ми големи нещата, така че по-скоро отговаря на ХС. Вероятно зависи от модела на дрехата все пак, но според мен са си уголемени като цяло.

# 652
Изобщо не са уголемени нещата напоследък, поне тези, които аз получих- или си отговарят , или са умалени.
Всичко е специфично, онзи двн от друг сайт получих риза 32 размер с гръдна 56 едностранно, което си е направо Л.

Общи условия

Активация на акаунт