Ваучери за храна?

• 39 728
  • 849
  •   2
Отговори
# 840
Приложението на Идън ред е супер бъгаво! Не спазват датите на получаване на ваучерите! Идват 5-6 дни по-рано или по-късно. Трябва да си поръчваш отделно физическа карта. Не бих препоръчала.

# 841
Не е така при нас. Точно на датата си идват сумите.

# 842
Получаването на ваучерите зависи от вашия работодател, не от фирмата издател.
 При нас пък понякога счетоводителката не е платила фактурата за ваучерите и затова има забавяне.
 Физическа карта аз не искам, заринати сме със всякакви карти.

# 843
Аз предпочитам физическа карта и използвам нея. Имам хиляда и сто приложения на телефона с хиляда и сто регистрации и пароли. Аман вече.

# 844
Точно и аз предпочитам физическа карта и не искам да плащам през телефона. Приложението ползвам само за да се информирам за остатъка. На Плъкси сме и съм доволна. При нас идват на време - първата седмица от месеца. Имат и различни промоции.

# 845
На нас ни раздадоха карти без да са ни питали дали искаме.

# 846
Приложението на Идън ред не е богаво, явно не го ползвате правилно. До момента нито веднъж сме нямали проблеми. Всичко идва точно и бързо, и фактури и зареждане. И платформата  им за поръчки е удобна. Нямаме забележки ние.

# 847
Ние сме на Томбоу и също сме доволни. Има физическа карта, има и приложение. Самата карта може да се доваби към Apple pay или Google pay.

# 848
  • Буркина Фасо
ако има недоволни от карти/ваучери  аз съм насреща Simple Smile

# 849
Приложението на Идън ред не е богаво, явно не го ползвате правилно. До момента нито веднъж сме нямали проблеми. Всичко идва точно и бързо, и фактури и зареждане. И платформата  им за поръчки е удобна. Нямаме забележки ние.
Зависи, при нас има месеци в които идват бързо, но този месец платихме на 7, дойдоха вчера, на 16.

Общи условия

Активация на акаунт