Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 595
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Реших да видя какво е останало от намаленията преди да ги махнат и поръчах:

Полупрозрачен клин

Тези шорти понеже имам потника “:smiley:

И тази вълнена блуза без ръкави. Някой ако я е поръчвал да каже дали боде.

# 526
Малко отзиви
Много съм доволна, с изключение на поредната несполучлива раирана тениска. Ръкавите са непоръбени, според мен ще пуска бримки, ще се връща. И райето е черно-бяло, надявах се да е тъмносиньо и бяло.
И двете сака са супер, номерът отговаря. Панталонки на живо са по-хубави от снимка върху модела и пасват на сакото.

Успях да събера този комплект, много приятна фина материя, панталонът не е толкова дълъг при мен. Според мен елека и панталонът са леко умалени. Добре се съчетават с тези обувки. Размерът отговаря, цвят по-скоро е вишнев. Токчето е интересно, задните ръбове са скосени.

# 527
  • София
Да кажа само, че  ми върнаха всички суми от 8-те проблемни поръчки, но писах всеки ден в чата Confounded Обади ми се жена с развален български от Дъблин и каза, че са проверили и всичко ми е ок с връщанията и ще ми върнат парите до 5 дена.

# 528
При мен най- много след седмица възстановяваха сумите.
Върнах една риза за 70 лв, при която бавеха връщането с цял месец. И аз им пишех честичко. Днес какво стана, от същата поръчка ми възстановиха повторно сумата за другия върнат артикул за по- малко пари.
За панталона имам връщане 2 пъти, за ризата- не.
Покрай намаленията се случват всякакви чудесии.

# 529
Моите връщания са много бързи, доставки също са върнати.

# 530
Някой да има тези и да каже дали имат подплата? Прозират ли?

# 531
Имам ги и прозират, да. Подплата нямат. Имам една Ска / мисля /за връщане.

# 532
Някой да има този сет да даде отзиви?

# 533
Здравей, тази рокля дали сте я виждали, много къса ли идва за 163 см ръст?

# 534
  • sofia
Здравейте,
Отчаяно следя тези кафяви лоуфъри на Масимо, но не се появявят номера, трябва ми 37 🥲  Няма го и бутонът за проверка на наличност в магазини. Виждали ли сте ги някъде из физическите?

# 535
Последна поръчка от намаленията(може би) Wink
Роклята е разкош. Отговаря на размера, красиво стои и в по-малък номер, но идеята е да е малко по свободна за да се вижда красотата на рисунака:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B2% … on-p02871138.html
Топ като топ, в хубав цвят и с подплънки, уголемен:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B0-%D1%81 … B5-p00858030.html
Дънките стоят много добре. Уголемени са като повечето подобни модели. Нося 40 по принцип, тук се колебаех между 36 и 38. Взех 38 да имам аванс за по-хладните месеци:grinning:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-z1975- … 8F-p06164075.html

В новата колекция също има страхотни неща, много силна година за Зара!

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 14:05 от AnnM17

# 536
И аз влизам с кратък отчет за нещата от намалението.

Червената рокля я оставих, отговаря на номера и ми допада. Странна е че е доста бухнала отдолу. Черната я върнах веднага, защото не само, че не ми ставаше, според мен е умалена, но имаше и странна и силна миризма.

Тези панталонки много ги харесах, но М се оказа голям за мен.

Горнището за бански не е за голям бюст, просто не се побира. Гащеризона не е лош, но се оказа дългът за мен. Нисичка съм. От роклята съм взема S този размер имаше. Според ме отговаря на размер, защото леко ми опъва в бюста. Ако не мърдам стои добре роклята. Ръкавите обаче са доста тесни и ще я мисля.

Сакото е някаква грапава материя, тежко е и има подплънки на раменете. Ще го помисля. Отговаря на номера си според мен. От роклята взех М и ми стои добре. От ризата взех S и ми е широка, но модела по принцип се носи по-широк. Допада ми.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 13:30 от Пълнолуние

# 537
  • София
Последни покупки, тая година слабо 7-8 неща само, но пък имам от много други сайтове...

На този сет ризата нито веднъж не я улучих в ХС, С ми беше голяма. И накрая едвам уцелих ХЛ и ще се преправя.Cry

# 538
  • Варна
Тази риза на живо някой виждал ли е? Много ли е прозрачна и как е материята?

https://www.zara.com/share/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BF%D1%80% … =red_social_movil

# 539
Опитвам се да направя поръчка от Зара, но ми излиза, че не става до офис на куриер. На някой случвало ли му се е, и оправило ли се е после?

Общи условия

Активация на акаунт