Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 278
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
На някои да са му задържали сума от поръчка и да е имал проблеми със зара?

# 721
Здравейте, някоя знае ли контакт на customer support на онлайн магазина на Зара, различен от лайв чата им? Търся имейл или телефон.
Телефон няма. Може да пишеш на този имейл - info-bg@zara.com

# 722
На някои да са му задържали сума от поръчка и да е имал проблеми със зара?
Сумата ми беше блокирана 3 месеца, банката и зара си подаваха топката.. поръчката ми беше затрита от експрес уан… но накрая ми върнаха парите. Бях ги отписала.
На това намаление се престраших, но до офис на Спиди, бях таксувана 2 пъти, но бързо върнаха сумата.

# 723
Момичета, получихте ли си поръчките от ЧП?
Моята още се подготвя Thinking

# 724
  • Бургас/Пз
Още като ги пуснах бяха с дата на доставка 6.12 и днес едната ми я даставиха на адреса, а другата след малко ще я взема от магазина. Ако има какво ще покажа по-късно

# 725
  • София
Моля, ако се пуска нова тема, този ценен имейл да се закачи отпред на темата като единственият контакт със Zara:
info-bg@zara.com

Аз на черен петък нищо за пръв път не поръчах от Зара.

# 726
Моята не е дошла. Предполагаемата дата за доставка ми беше 9.12-10.12.2024 г. Още се обработва. Ако има значение поръчах в 20:21 ч. и в моя град няма магазини на Зара.

# 727
  • sofia
Моята предполагаема дата е 9.12, но е разделена на 2 части и само едната е шипната

# 728
  • Бургас/Пз
Получих покупките от черния петък.  Повечето заминават обратно
Това боди е много тънко и не го усещам комфортно

Тези дънки са много хубава материя и падат добре, но 34 са ми големи и отпред на ципа не стоят хич добре, нещо му има на тоя цип

Два чифта дънки на сина ми също ги връщам - той носи 36, но тези са му големи
Поръчах и този костюм, но ще оставя само сакото

Полата е панталон отзад и направо д..то ми е отвън 🤣
Този панталон 34 ще вляза два пъти. Материята е много мачкаща се

Този елек му се чудя, но ми стои много добре и май ще го оставя.

Получих и две червило с блестящи частици , dupe на Диор, не са лоши и ще ги задържа.

Този комплект е за подарък , но мирише страхотно и се чудя дали да не взема и един за вкъщи

Този панталон е страхотен. Плат, шев, линия, дори и да не беше намален пак щях да го купя. С букленото сако стана много добра комбинация

Тази риза не е лоша, но май ще я върна. Много изкуствена е материята и има една лъскава нишка , която не ми е ок на допир. Леко прозрачна е, но не е грозно.

Тези ръкавици са супер. Много често излизам по къс ръкав под якето и ще ми вършат много добра работа , прилепва ми точно по ръката.

Приключвам за сега със Зара. Нямам нищо набелязано за намалението в края на декември

# 729
Ани, може ли да суочнеш червилата и да ми пратиш снимка тук или на лс?
Чудя се розовото дали е много розово или е по-скоро nude.

# 730
Аз от намаленията с нищо не се сдобих, но набарах налична тази чанта като поръчах 2, едната е за подарък, ще ги получа утре

Преди това ми дойде тази риза, много хубав дънков плат, и цвета е страхотен

# 731
  • Бургас/Пз
Ани, може ли да суочнеш червилата и да ми пратиш снимка тук или на лс?
Чудя се розовото дали е много розово или е по-скоро nude.
По скоро нюд е . Лек оттенък на розово има. Обаче не си заслужава. Много изсушава устните и изобщо няма такъв блясък като Диорското. Освен това някак си не се нанася равномерно на устните. Трябва да се повтори няколко пъти, за да не стои "на дупки"

Момичета, да се преместим в новата тема и да продължим да споделяме там , Тема 8

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 21:50 от ani_d

# 732
Тъкмо се чудих и аз на тези червила .
То и на тяхното клипче го нанасят няколко пъти .
Червеното как се държи? И студено или топло червено е?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт