Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 311
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Днес ли се очаква намалението, или утре?

# 691
  • Бургас/Пз
Днес ли се очаква намалението, или утре?
На снимката пише кога е

# 692
Видях, че пише за МД и не съм загледала снимката, мислех че е за там. Мерси!

# 693
  • Пловдив
Страдивариус и Пул енд беър също обявиха.....чакаме Зара Grinning

# 694
  • на пистата
Онлайн утре.Петък по магазините

# 695
От моите неща нищо не е намалено. Мина ми желанието, май няма да поръчвам.

# 696
Обявиха го Зара - 40% също, довечера онлайн.

# 697
Момичета, как плащате?
Избирам си продукти и накрая ми иска да плащам с карта като я доближа до устройството, което за първи път ми се случва. Пиша си данните, но пак ме връща назад. Изобщо не мога да поръчам.

# 698
С карта платих аз. Ръчно въведох данните. Не съм пробвала с приближаване на картата.

# 699
И аз ръчно ги въведох, ползвах чужда карта 😅 и мислех, че няма да стане, но я прие.

# 700
Ако телефона ви поддържа NFC, първо трябва да  изберете каква е картата ви Visa, Master и т.н., след като доближите картата, номера и датата на валидност се запаметяват, остава да добавите само име и три цифрения код отзад на гърба на картата. Много е удобно и пести време, вчера пуснах две поръчки не съм имала проблем. Понякога обаче се случва да се прецака тази функция. Или върнете една стъпка назад или излезте от приложението и пробвайте пак. Винаги може да въведете данните и ръчно, разбира се.

# 701
Ако телефона ви поддържа NFC, първо трябва да  изберете каква е картата ви Visa, Master и т.н., след като доближите картата, номера и датата на валидност се запаметяват, остава да добавите само име и три цифрения код отзад на гърба на картата. Много е удобно и пести време, вчера пуснах две поръчки не съм имала проблем. Понякога обаче се случва да се прецака тази функция. Или върнете една стъпка назад или излезте от приложението и пробвайте пак. Винаги може да въведете данните и ръчно, разбира се.

Друг път, самия телефон е счупен и уж има nfc, пък не работи.. При мен работеше в началото, но се прецака след някакъв софтуерен ъпдейт на телефона..

# 702
Тази риза някой да я има или да я е мерил в магазин? Дали си отговаря на размера?
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81-%D1%8 … 039888&v2=2521877
Благодаря!

# 703
  • София
Тази риза някой да я има или да я е мерил в магазин? Дали си отговаря на размера?
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D1%81-%D1%8 … 039888&v2=2521877
Благодаря!
Аз я бях поръчвала. Размер S съм, но поръчах ХС, не обичам овърсайз. Лека материя, интересна ризка.

# 704
Вече няма намаление в сайта..? Дали има по магазините днес..?

Общи условия

Активация на акаунт