Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 677
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Тази риза на живо някой виждал ли е? Много ли е прозрачна и как е материята?

https://www.zara.com/share/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BF%D1%80% … =red_social_movil
Прозрачна е и материята не е особено приятна. На мен ми напомня едни турски блузки, които нашите майки си ги купуваха през 90те, може и затова да не ми допада собено.Simple Smile

Опитвам се да направя поръчка от Зара, но ми излиза, че не става до офис на куриер. На някой случвало ли му се е, и оправило ли се е после?
Бях писала, че имах такъв проблем само като избера офис или автомат на Спиди. Но пък с доставката до адрес  е ОК, а пак доставят Спиди.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 20:23 от AnnM17

# 541
  • София
Според мен пък материята е много приятна. Не е много прозрачна. Имам я. Уголемена е.

# 542
При мен излизаше само опция за доставка до адрес и до магазин на Зара, но не ме устройваха, само до офис или автомат ме устройват. В крайна сметка след няколко часа и след някорко неуспешни опита ми позволи да поръчам до автомат.
Иначе наистина имат много готини неща на сайта, въпреки, че и лятото така мислех, но като дойдоха ме разочароваха. Ще видим новата поръчка от новата колекция как ще са нещата.

# 543
Някой случайно да има тази риза в ХС?

# 544
  • Стара Загора
Момичета, искам да върна няколко артикула от поръчка, на която пише, че връщането е до 15-ти (утре), но когато отида на връщане артикулите ги няма. Бутонът "Връщане" е активен към самата поръчка.

# 545
Може ли артикулния номер на червената риза?
Последни покупки, тая година слабо 7-8 неща само, но пък имам от много други сайтове...

На този сет ризата нито веднъж не я улучих в ХС, С ми беше голяма. И накрая едвам уцелих ХЛ и ще се преправя.Cry

# 546
  • София
Някой случайно да има тази риза в ХС?

Ризата е нова колекция, ако е изчерпана ще се появи. Видях я на живо, чудна е. Не е вталена.
Арт .4877/071-червена риза

# 547
От днешната поръчка хубави са само кецки, леко уголемени, вътре са супер меки.
Панталон - ужасна, евтина, боцкаща, рехава материя.  Торбичка, в която дойде чанта, е от по-качествена. Изглежда като намачкан парцал.
Чанта - на живо е неприятно кафява, по-тъмна е от снимката, ще се връща също.

# 548
Здравейте. Моля за малко помощ. Искам да върна няколко артикула от 2 различни поръчки,но като заявя връщане ми излиза само за последната поръчка артикулите,които мога да маркирам за връщане. Предната поръчка изобщо не я зарежда,когато натисна върни, срока на връщане в самата поръчка е до 20.08. Писах им в фейсбук, но никой не ми отговаря. Моля за помощ някой да ме упъти как да маркирам продуктите от старата поръчка, за да върна всичко наведнъж. Благодаря!

# 549
  • София
За връщане на артикули, които не се виждат, пишете в чата.
Казвате номерът на поръчката и артикулния номер. Явно има някакъв проблем и те ще ви направят заявката за връщане.

# 550
  • Стара Загора
Да, така направих. Учудващо този път всичко мина бързо и лесно.

# 551
Благодаря! Аз писах в чата, но имам чуството,че някакъв бот ми отговаря автоматично.Сега ще заредя отново и ще опитам пак

Редактирам се: Бота ме прехвърли към човек и те казаха, че ще ми генерират етикет до 2 часа благодаря за помощта, хубав и успешен ден!!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 14:44 от {5q}

# 552
Стефина, не е от нова колекция ризата. Стои ми в любими от намаленията на 20лв, но е изчерпана отдавна ..
Скрит текст:
Друг вариант е да са я пуснали отново в новата колекция.
P.S. Да, пуснали са я на висока цена отново. Шибаничко.
Отзив за тези бански: бежовия е топ и наистина е умален с поне един размер, както си и пише. Ластичните обаче са уж един размер, по етикет пише М, но са за явно ниски хора, не знам колко точно .. аз съм 1.65 и ми стои един опънат отпред на гърдите, направо ми ги сплесква .. ако ме разбирате. Като материя са плътни, направо дебели.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:25 от krystall

# 553
Доволна съм от последната си поръчка.

Много хубава рокля. Отговаря си на размера и следва много красиво извивките, без да очертава прекалено.
Кецовете наистина са много меки и неочаквано удобни.

# 554
А новите летни артикули дрехи и сандали кога ги намаляват? Никога не съм се замисляла, а сега някои нови и откровено летни неща ми харесват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт