Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 453
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте дами, на 14ти направих поръчка, като преди да завърша поръчката изписваше, че на 20ти ще мога да я взема от магазин, а след като я приключих и платих изписа, че ще мога да я взема на 15ти. Ами и 15ти мина, и 20ти почти си замина, а поръчката ми е все още на статус "подготвя се". Писах днес на съпорта да ги питам какво се случва. Отговорът им беше "имаме техническо затруднение, работим по въпроса". Питането ми е дали някой има същия проблем или само мен ме къпят със студена водичка?

# 616
Имам поръчка от 12.09. Изпратена със Sameday, срок на доставка 18.09, от 16-ти им седи в склада и не мърда. От съпорта на Sameday- ами имаме технически проблеми, ще я доставим до 20-ти. Продължава да си седи в склада им, иникой нищо не знае. Зара ми пишат- съжаляваме, ще я получите, ама не знаем кога Flushed

# 617
Знаете ли с какъв куриер доставят Oysho? Днес уж трябва да си получа пратката, но ако не съм на адреса не знам дали в офис на еконт или спиди могат да я оставят. Преди време съм поръчвала, но не помня куриера какъв беше.

# 618
Спиди/ МВМ експрес / Сеймдей.
Спиди и Сеймдей пращат СМС още предния ден или сутринта на текущия.
МВМ не изпращат смс, а звънят когато са пред вратата.
Сеймдей нямат физически офиси.
МВМ имаше преди в моя квартал, вече нямат, така че не знам дали доставят до офис.
 Ако нямате получен смс все още, значи идва с МВМ.

# 619
  • София
Sameday имат кутии, нали тези Easybox са техни или само Fashiondays доставят до тях?

# 620
Sameday имат кутии, нали тези Easybox са техни или само Fashiondays доставят до тях?

Когато е даден домашен адрес и Сеймдей ще доставят, няма после опция за пренасочване до кутия.
Докато се прави поръчката още, може да се избере кутия само със Спиди.

# 621
Здравейте! Търся тази рокля/гащеризон на ZARA в размер XS или S. За съжаление не успях да я поръчам навреме от сайта. Ще се радвам да ми пишете, ако има някоя от вас, която иска да се раздели с нея

# 622
Здравейте! Търся тази рокля/гащеризон на ZARA в размер XS или S. За съжаление не успях да я поръчам навреме от сайта. Ще се радвам да ми пишете, ако има някоя от вас, която иска да се раздели с нея

И аз се включвам в търсенето. Sweat Smile

# 623
От тази рокля-гащеризон са пуснали червен и черен цвят също.

# 624
Здравейте, извинявам се ако въпросът вече е задаван, но искам да поръчам подаръчен ваучер на определена стойност от сайтът на Зара, но никъде не откривам такава възможност. Дали може да го взема само от физически магазин ?

# 625
  • София
От 14 артукула оставям тези, други чакам в друг размер, че пак проблеми с номерата.Blush Полото е от много приятна мека памучна материя.
Ризата е да не съм назад от модата с вишнево червеното Confused По-натам като дойдат новите пратките ще покажа за нея какво съм взела да е в тон.

# 626
  • Sofia
Ризата има ли копче най-горе или не?

# 627
Някой има ли го? Или виждал ли го е на живо ?
Принципно го поръчах, НО нещо ми се струва , че няма никакъв хастар, само на голя вълна като жилетка .
Дали е така?

# 628
  • София
Ризата има ли копче най-горе или не?
Има.

# 629
Здравейте, направих онлайн поръчка от Зара хоум, платих я, но в последствие се оказа, че ще трябва да я откажа. След консултация с човек от чата им направих това, като отказах да взема поръчката от куриера. Вече мина една семица, но статусът на поръчката не се променя по никакъв начин, например на отказана.
Случвало ли ви се е да отказвате поръчка по този начин и до колко време са ви възстановявали парите?

Общи условия

Активация на акаунт