Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VII тема

• 66 333
  • 732
  •   2
Отговори
# 630
Ами вижте тракинг номера. Върнала ли се е при тях? Като се върне и я обработят, ще пише върната и ще ви върнат и парите

# 631
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Някой поръчвал ли е от Pull and bear дънки? Отговарят ли на размерите в таблицата?

# 632
Малко отзиви
Страхотна риза, р.М, отговаря, за бюст максимум чашка В.
Обувки р.40, за по-широк крак, отговарят, изглеждат много добре, малко са тежки.

# 633
  • София
Много мека материя дънки, отговарят си на номера.

# 634
Може ли линк към модела?

# 635
  • Бургас/Пз
Гледам, че е от вискоза. Мачка ли се много??

Някой , ако има широк кафяв колан размер 80 и иска да се оттърве неща да ми пише. Например нещо подобно

# 636
  • София
Може ли линк към модела?
9632/253
Ani ризата е от дебела грапава вискоза, не се мачка.
Дойде ми и сукманчето за ризата, размерите не са ок.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 23:01 от stefina

# 637
Здравейте, миналата седмица във вторник получих поръчка от Зара, като нищо от поръчаното не ми допадна и отидох до Парадайз още в същия ден, за да върна цялата поръчка. По принцип до 3-4 минути след излизане от магазина получавам известие, че съм върнала артикули, но този път не получих. Тъй като бързах за работа, реших, че няма да се връщам да питам дали всичко е наред. Да обаче минаха 2-3 дни и връщането не беше отразено в профила ми. Писах си с чат бота, после се включи уж служител, като след предоставяне на данните (номер на поръчка, имена, имейл) получих отговор, че в рамките на 14 работни дни ще получа имейл за връщането. Хубаво, ама като вече не дават бележки за връщане в магазина, аз няма как да докажа, че наистина съм върнала поръчката и може да минат всякакви срокове. Все още нямам имейл и артикулите не са се появили във “върнати” в профила ми. Дали гледат камери в магазина.. нямам идея. Тази седмица графикът ми не позволява да отскоча до мола, затова пиша тук.
Моля, ако някой е попадал в подобна ситуация, да сподели опита си (може и на лично).

# 638
Здравейте, някой връщал ли е пратка на зара чрез спиди автомат? Изпратиха ми етикет за връщане като избрах пункт за доставка, не адрес. Може ли с този етикет да се върне от автомат?
Извинявам се ако вече е писано, но не открих информация.

# 639
  • София
Dreamy 123-аз бях в тази ситуация лятото и начина е чакаш и подсещаш докато стане

# 640
  • Mostly in my mind
Здравейте, някой връщал ли е пратка на зара чрез спиди автомат? Изпратиха ми етикет за връщане като избрах пункт за доставка, не адрес. Може ли с този етикет да се върне от автомат?
Извинявам се ако вече е писано, но не открих информация.
На етикета за връщане  би трябвало да има баркод, който се сканира и отваря чекмедже. Ако ви го отвори, би трябвало да стане. Simple Smile

# 641
Здравейте!
Някоя мацка, фен на Зара има ли идея кога ще се пусне празничната им колекция ?

# 642
Поръчки от Зара направени след 7 октомври, независимо от сумата,  връщане по Спиди струва 5,40 лв. най-малко.
Поръчах черна миди пола плисе, пристигна намачкана до безобразие в хартиен плик.
За да се възстановят ръбовете на плисетата трябва да се занесе на шивач.За 140 лв. да дам още 25 за поправка, чак пък толкова. Златна ще излезе.
След десетки поръчки към всичките сайтове, свързани с този бранд съм тотално разочарована.  Полата може да се изпрати внимателно сгъната в кутия, а като не могат да я доставят в търговски вид да им плащаме и връщането...
Е...

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:52 от Tony Maria 22

# 643
  • Хасково
Здравейте, може ли някой да каже дали ваучер от Зара От Белгия ,може да се използва в нашите магазини ?
Благодаря предварително.

# 644
  • софия
Съмнявам се. Нямам опит, но за всеки магазин-държава Зара се иска отделна регистрация. Не е като Амазон.
Може да се пише на Зара и да се пита.

Общи условия

Активация на акаунт