Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 3

• 58 455
  • 800
  •   1
Отговори
# 270
Аз го чета като тая по-ниската цена да важи до определена бройка, в случая 10 броя, а над тях да важи цената без намалението.
Най-лесно е да сложите по-голяма бройка и да видите как ще го калкулира, съмнявам се да не позволи покупка на повече от 10, те нали все са им за продаване...

# 271
Понякога дадена цена важи за даден брой продукти. Примерно само за 5 броя или само за даден цвят или определени цветове, а за останалите не важи.

# 272
Здравейте,
Два пъти до сега съм връщала пратки и нямах проблем,но този път получих мейл,че още нищо не са получили.
На 12 април са върнати чрез Спиди,нямах време и ММ отиде. Този път е имало ново момиче в офиса и почнало да разгъва локуми,че трябва ние да си разпечатаме кода  и май не е приложило хартиен носител.Много странно как два пъти адекватно съм обслужена в Спиди и нямах проблем. Притеснявам се,че са ми изгубили нещата.
Ще ходя след работа да ги питам.
Вие имали ли сте подобен проблем от спиди при връщане?

# 273
за 26 минути закъснение след крайния срок на доставка са ми изпратили 10 лв. компенсация
за сметка на това са сменили кутията, в която се бяхме разбрали да ми доставят поръчката

Понякога дадена цена важи за даден брой продукти. Примерно само за 5 броя или само за даден цвят или определени цветове, а за останалите не важи.

или само за даден номер обувки

# 274
Килими поръчвали ли сте ,имате ли попадения ? Гледам реални снимки и много се изкушавам.

# 275
  • Швейцария
Аз имам едно килимче от Тему. Не е нещо уау, но на мен ми харесва. Идва вакуумирано в малък пакет. Не е дебело като килим за 200 лв. Поръчвано е отдавна, затова нямам линк.
Скрит текст:

# 276
Здравейте , направих втора поръчка в Тему още преди да ми е пристигнала първата Grinning
Но забелязах , че ми се пазят данните на картата. При вас така ли е ?
Искаше само са потвърдя последните три цифри

# 277
  • софия
Не е така, защото, когато пускам поръчка, избирам да не се запазват данните.

# 278
Тогава аз не съм отбеляза това . Сега без да поръчвам мога ли да си го променя ?Търсих,  но не открих къде .

# 279
# 280
Много ти Благодаря Simple Smile

# 281
Здравейте! Имам няколко поръчки, които очаквам и 2 от тях са с приключила митническа обработка на 19ти. Трябва да дойдат със спиди. Горе долу колко време отнема за доставка, защото вече минаха няколко дни и забелязвам, че дойдоха по бързо от китайците хаха

# 282
Моята беше от 11.04 с митническа обработка,  взех я вчера.

# 283
Добре, на мен защо ми излиза друга цена Rolling EyesOpen Mouth
Скрит текст:

Като вляза в сайта, са все подобни цените и се чудя като пишете, че всичко е без пари и другаде няма да е толкова евтино.... аз ли греша някъде Flushed

Искам да купя един силиконов гевгир и затова влязох в ТЕМУ, но ми до дава супер скъпо ( между 27-38 лева). Дали може да сложа линк да кажете при вас каква цена излиза?
Стълба за 100-тина лв. От Тему ми излезе 36 в Практикер.
Пуснах снимката в Гугъл сърч. 1:1

# 284
Моята е минала митническа проверка на 21ви, с кутия е. Мисля, че в петък ги взимат, вече няколко пъти забелязвам ..

Общи условия

Активация на акаунт