Манго- тема 20

• 24 877
  • 222
  •   4
Отговори
# 135
  • София
Намаленията в Аутлета започват винаги в сряда и продължават до петък включително. Според мен ще са другата седмица, не тази, която идва.

# 136
За първи път поръчах от сайта.  Статуса на поръчката беше, че очаква предаване към Еконт. И така цяла седмица, след което вчера установих, че е променен на върната. Никой не ми е звънял или съобщил за поръчката. Чудя се да им пиша или да чакам да възстановят парите. Не съм сигурна в размера, а като чета колко трудно е връщането....

# 137
Здравейте! Поръчах за първи път от сайта на mango outlet и следва да направя връщане. Чух от няколко места, че дами са връщали безплатно пред Спиди и Еконт. Но на мен ми дава опция само през пощата. Има ли такава опция изобщо?

# 138
  • Сливен
Няма опция за безплатно връщане щом е от аутлета,само по пощата и си пращаш.Ако те имат вина,грешен номер,дефект ще ти върнат и пощенските.Ако е по твое желание,пробвай да пуснеш в темата за размяна по-добре.

# 139
Mimmdy,    покажи какво ще връщаш,някой може да си го хареса и да те спаси от връщане.

# 140
Връщам два разкошни кашмирени пуловера. Отивам до пощата ще видя каква е цената и ако е много ще ги пусна тук. И двата са изчерпани в сайта.

# 141
  • София
Моля, сподели първо тук!

# 142
Моля, сподели първо тук!

Върнах ги. Късно го виждам, мина доста време и за мен беше по-добре да ги върна. Взеха ми 9,35 за двата следете ги в сайта, ще излязът. Ще пусна снимки ако някой ги хареса да си пусне нотификация. Сивият е размер С , а другия ХС. Аз оставих 1 тепърва ще се уча да го пера и съхранявам.

# 143
9,35 лв за връщане е приемливо. Досега нищо не съм връщала от аутлета, но съм чела други момичета, че доста скъпо им е излизало връщането към сайта с Пощите.

# 144
Е,те кашмирените пуловери са леки и скъпи,за тях си струва 10лв.такса за връщане.Ама за нещо тежко...тц..

# 145
Здравейте. Направих поръчка на палто от манго аутлет, но за съжаление ми е голямо. Пускам тук линк за него, ако някой прояви интерес, преди да го върна. Размерът е M.
https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/coats/coats/shearling- … ect-coat_57058272

# 146
Здравейте, последните ми две поръчки от Манго аутлета за отказани /а уж имаше движение по тях/. Има ли друг с подопен проблем?

# 147
Здравейте, имах дефектна блузка и я върнах в аутлета. Знаете ли след колко време ще ми върнат и пощенските разходи. Сумата за блузката я получих вече (беше платена с карта).

# 148
  • Пловдив
Здравейте, имах дефектна блузка и я върнах в аутлета. Знаете ли след колко време ще ми върнат и пощенските разходи. Сумата за блузката я получих вече (беше платена с карта).

Пиши им последния път им напомних че връщам защото грешката е тяхна.

# 149
  • София
Черният петък в Манго е започнал… Тази година е голямо разочарование, цените са по-високи от седмичните намаления. Тези боти някой има ли ги - удобни ли са, отговарят ли на номера? https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/shoes/boots/military-l … le-boots_57054427

Общи условия

Активация на акаунт