Манго- тема 20

• 45 315
  • 387
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! За първи път мисля да поръчвам от Манго. Винаги ли доставят с български пощи?
Много харесах една рокля и ако не ми стане как става връщането? (Не е от намалението)
Благодаря!

# 301
Здравейте,никога не доставят с български пощи.
Доставят си с Еконт и е безплатно над 100лв,връщането също е

# 302
Ако е от аутлета връщането е скъпо и безсмислено.

# 303
Ако е от аутлета връщането е скъпо и безсмислено.
А от аутлета пак ли доставката е с Еконт?

# 304
Да, доставката от аутлета е с Еконт, но връщането е с Български пощи и е скъпо.

# 305
Здравейте! Някой има ли интерес към това ленено елече:

L се оказа голямо за мен, а не ми се иска да го връщам по пощата. Елечето е страхотно, просто не съм си уцелила размера. Склонна съм да го дам за 25лв. Живея в София.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 18:43 от Anna_me

# 306
Здравейте момичета! За първи път поръчах от сайта на Манго и съм доста разочарована. В деня, в който пристигна пратката инициирах връщане на част от дрехите в сайта. Вече 10 дни не ме е потърсил куриер. Три пъти писах на контактната им форма. Връща ми автоматичен отговор, че запитването е регистрирано с конкретен номер и до там. В магазин ми казаха, че връщането от България не е безплатно? Дрехите не са поръчани от аутлета. Част от тях дори не са намалени. Приемам всякакви съвети! Благодаря!

# 307
Пишете им пак. Когато имате генерирано връщане с номер, може да отидете в офис на Еконт и там да оставите пратката. Те виждат товарителницата и ще направят връщането, няма да е нужно да се чака куриер. Попълнете си данни за банковата сметка.

# 308
  • Sofia
И аз чаках месец, писах и в крайна сметка дойде куриер. Не спирайте да пишете.

# 309
Писаха ми най-накрая, че ще се свържат с куриер. Дано успея да я върна все пак!

# 310
Аз ги връщам от офис на куриер, не само за Манго, с всички така практикувам. Не се знае в деня в, който трябва да дойде къде ще съм и не ми се занимава да ги чакам.

# 311
Нямам подготвена товарителница…..за собствена сметка просто няма смисъл да ги връщам……
Аз ги връщам от офис на куриер, не само за Манго, с всички така практикувам. Не се знае в деня в, който трябва да дойде къде ще съм и не ми се занимава да ги чакам.

# 312
Здравейте.За колко дни идват пратките от аутлета,защото съм поръчал на 25.06,а все още не е дошла?В сайта на еконт стои от 27.06 като очаква се предаване към Еконт...

# 313
Последната ми поръчка беше от 7.5., на 8.5. получих имейл, че е изпратена и на 13.5. съм я получила с Еконт.

# 314
Минавам само да кажа, че след близо 2 седмично упорито писане в контактната форма най-накрая успях да върна дрехите за тяхна сметка. Не се отказвайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт